23.1.2023

Ostoksia | Bangerhead, Nordicfeel, Avon, nobe, Oriflame, Lyko

teksti sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkaamisesta en hyödy, mutta niiden kautta tehdyistä ostoksista saan pientä komissiota. Mainoslinkit merkitty* -etuliitteellä.



Nyt ostospostauksen aika!

Muistin tilata jemmaan jo pari pakkausta *essencen all about matt! fixing compact powderia, kun ihme kyllä, puutereita ei oikein jemmoihin tule ostettua eikä niitä kerry mistään bokseistakaan. Kyttäilin tätä puuteria Tokmannilta pariinkin otteeseen, mutta hyllyt oli aina tyhjillään. 

Nappasin nämä muistaakseni Nordicfeeliltä (3.50 €/kpl).





Nämä tuotteet on Bangerheadilta, muistelisin kaikkien olleen silloin tarjouksessa.

Urban Decayn Stay Naked Hydramaniac Tinted Glow Hydrator, sävyssä 10.
Sol De Janeiro Milky Leave-In Conditioner.
Essie Speed-Setter x 2, lemppari pikakuivattava päällyslakka!






Oriflamelta tilasin uutuuksissa olleen huuliöljyn, kynsilakan ja hammastahnan, joka olikin lähemmällä tarkastelulla fluoriton.

Muut tuotteet tilasin pisteillä eli en niistä maksanut tässä tilauksessa mitään: NovAge Facial Cleansing Oil, Waunt Super Recover Whipped -kasvovoide ja Giordani Gold Youthful Radiance Elixir -meikinalusseerumi.






Pilkon K-Citymarketista katsastin lahjapakkauksien alet ja ainoastaan tämä Garnierin 12 Days of Christmask -lahjasetti tarttui matkaan. Sisältää naamioita kasvoille sekä silmille.






*Nobelta tilasin alennuksien saattelemana Lethal Cosmeticsin *Berlin 89 -luomiväripaletin ja näytteenä tuli Briogeon Curl Charisma -hiusnaamio.







Avonilta myös jotain, vaikka yleensä näin alkuvuodesta ei mitään erikoisempia uutuuksia tai kiinnostavia tuotteita oikein tule myyntiin :D 

- True Power Stay 16H -luomiväripuikko, sävyssä Bronze Sugar 6.75 € (s. 41).
- Sensitive + -puhdistusvoide 13 € (s. 102).
- Avon Ultra Colour 60 Seconds Express -kynsilakka, sävyssä Cloack & Dagger 6.25 € (s. 55).
- Simply Delicate -intiimipesuneste 4.55 € (s. 140).


Demotuotteet, tulossa myyntiin helmikuussa:

- Avon Senses Water Mint -suihkugeeli.
- Ultra Colour 60 Second Express -kynsilakat, sävyt: Drama Green ja Unreal Orange.
- Deeply Purifying -kuorintahoito hiuspohjalle.





Lykon tilaus.

*Sally Hansen Miracle Gel, sävy 064 Make It N-Ice (2.50 €). Tämä oli hyvä alennuslöytö, kuvan perusteella luulin tämän olevan metallinen lakka, mutta olikin holotopperi :D





Nail2Mei -verkkokaupasta muutamia China Glazen alennusostoksia, kun heillä oli -50% alet.

Jade-D
Surreal Appeal
Red Satin
Cranberry Splash
Kiss My Glass





Ja taas Lykon tilaus, tällä kertaa hyvin Garnier voittoinen, kun bongasin sieltä uuden Hair Food -sarjan, joka on tällä kertaa ananas! Uutuutena oli myös hand superfood -sarja ja Hair Drink -tuotteita.

Mutta nämä nappasin tilaukseeni:













4 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia<3 Essencen hyllyt on nyt olleen pitkän aikaa jo melko tyhjiä vähän siellä sun täällä.. :/ Garnierin ananas-tuotteet kuulostaa hyvältä! Kiva että on tullut myyntiin uusia sarjoja Hair Foodiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin Tokmannilla tuntui olevan essencet ja Catricet todella useasti tarjouksessa, ensin oli -20% ja sitten taisi melkein heti olla osta 3, maksa 2 -tarjous :S Ja kun niitä tuotteita ei tietyissä kategorioissa kovin montaa mahdu hyllyyn, niin saisi jatkuvasti olla täyttämässä.

      Poista
  2. Kiinnosti kovasti mitä olit Oriflamelta tilannu :D Ihan huippuja oot saanu bonuskaupasta! Mua jollain tavalla kiinnostaa tuo fluoriton tahna, mutten ole varma uskallanko käyttää yhtä tuubia ja olla ilman fluoria :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saattoi olla, että sillä joulukalenterin tilaamisella saattoi olla osuutta asiaan, kun se kerrytti ihan mukavasti noita pisteitä :D Miehän ajattelin automaattisesti tahnan olevan fluorillinen, mutta olikin fluoriton. Itsekin suosin mieluummin fluorillisia tahnoja.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)