17.3.2023

Lookfantastic Beauty Box | Maaliskuu 2023 "Beauty has No Limits"

Maaliskuun LF Beauty Box saapui jo viime viikolla, mutta en ole töiden jälkeen jaksanut availla konetta. Onneksi olin ottanut jo kuvat, niin melkein puolet oli jo tehty :D
Remppatyypit saapui tänään jo aamuseiskan jälkeen, joten nyt on aikaa tarinoida ja kirjoitella näin aamutuimaan teekupposen äärellä tekstiä huomiselle.

Tämän kuun boksi oli miun mielestä todella hyvä! Ehkäpä parhaimpia mitä olen saanut tässä puolen vuoden aikana.


Kun avasin boksin, pisti silmääni ensimmäisenä Physician Formula Rosé All Day -highlighter, sävyssä Petal Pink (arvo noin 17.95 €). Jostain syystä merkki ei ole brändisivuilla lainkaan, mutta LF:n sivuilta hakupalkkia käyttämällä se kuitenkin löytyi.

Vaikka tämä ei jää itselleni, niin silti boksin kokonaisuus näytti todella hyvältä!
Invisibobble Original 3 kpl ponnareita, sävyssä Bella Rosa Galaxy (arvo noin 6.95 €).

Invisibobblet on suosittuja, itseltäni löytyy näitä aitoja, sekä vastaavia muilta merkeiltä ja olen kyllä tykännyt. Kun oli pitkät hiukset, niin kaikki ponnarit tosin oli aika kovalla koetuksella ja venyivät todella paljon, Invisibobbletkaan ei siitä rasituksesta selvinneet ja osa napsahti poikki.

Wet'n Wild -luomiväripaletti, Nude Awakening (arvo noin 10 €, ei myynnissä LF:n sivuilla).

Luomiväripaletteja tulee todella harvoin LF:n bokseista, mutta nyt tupsahti ihan täysikokoinen sellainen! Aiemmin viime vuoden marraskuussa tuli Revolutionin minipaletti, joten kaikki paletit otan ilolla vastaan :D

Muistelen, että miulla on tämä joskus ollutkin. Hyvin neutraali sävymaailma, josta löytyy kuitenkin vähän tummempaakin.


First Aid Beauty Smoothing Body Lotion with 10 % AHA 28.3 g (täysikokoinen 27.95 €/170 g).

Merkki on tuttu Boxycharmeista, mutta en ole tätä tuotetta koskaan kokeillut. Testiin kyllä pääsee, vaikka ei tästä kovin useaan kertaan rasvaile :)
Emma Hardie Plump & Glow Hydrating Facial Mist, 30 ml (täysikokoinen 48.95 €/90 ml.).

Kasvosuihkeet kiinnostavat, joten tämäkin jää kyllä itselleni testattavaksi :D En kyllä ehkä tuolla hinnalla täysikokoista ostaisi, mutta kyllä sen verran kiinnostaa kokeilla hieman eri merkkejä, että testijonoon menee!

Voidaan käyttää myös meikinkiinnityssuihkeena. Suihkeesta löytyy mm. aloe veraa, samettikukkaa ja villiä vesiminttua.

Hajuvesinäytteitä tai näytteitä ylipäätään ei nykyään enää tule mistään :D Nyt kuitenkin Yves Saint Laurent Black Opium EdP:stä tuli sellainen ja vieläpä suihkemuodossa.

Epäilen tuoksun olevan itselleni liian voimakas ja tumma, joten tämän skippaan jollekin toiselle. Tuoksu on ilmestynyt vuonna 2014.

NEOM Organics Perfect Night's Sleep Overnight Facial Cream 10 ml (arvo noin 11 €).


Yövoide, joka lupaa syväkosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Lupaa jopa 48 tunnin intensiivistä kosteutusta, sopii kaikille ihotyypeille. Tämänkin jätän itselleni testiin, jostain syystä yövoiteita on aina vähemmän kuin päivävoiteita jemmassa :D

Siinäpä oli maaliskuun boksin sisältö! Paljon tuotteita ja pari suurempaa tuotetta teki heti runsaamman vaikutelman boksista, kuin mitä pari pienempää olisi saanut aikaan.

Oli vähän värikosmetiikkaa, ihonhoitoa, tuoksu ja apuvälineitä (invisibobblet). Vähän kaikkea!

Jos muuten kiinnostaa saada Lookfantasticin bokseja, niin heillä on taas mysteeribundleja tarjolla! Boksit ovat edellisten kuukausien sisällöillä olevia.


4 kommenttia:

 1. Kiva laatikko. Tekisipä mieli tilata mysteerisetti, mutta on vielä edellisenkin setin tuotteet käyttämättä, niin joku toinen kerta sitten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hyvä sisältö boksissa tässä kuussa, kiva saada useampi täysikokoinen tuote myös :)

   Poista
 2. Upea sisältö, tykkäisin aina kaikista meikkituotteista :) päädyin taas tilaamaan Glossyboxia kun joku boxi olisi kiva saada mutta jenkkiboxit on niin kalliita ://

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie haluaisin tilta Tokyo Treat -boksia, mutta siinäkin se, että herkuille tulee kyllä hintaa verojen kanssa :D Sisältö on kyllä timanttia!

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)