23.3.2023

Project 10 Uses Roulette -kymmenes katsaus ūüĎĄ

Tähän projektiin lipsahti vähän pidempi päivitysväli, kun viimeisin päivitys oli viime vuoden heinäkuussa :D No, onneksi kuitenkin olen saanut tässä välissä edes muutaman tuotteen joko loppumaan tai vaihdettua uuteen!Projectin introon pääset tästä ja viimeisimmän päivityksen pääset lukemaan täältä.
Projektin molemmat kynsilakat alkaa olla aika lopussa, vähän epäilen pystyykö näillä edes kymmentä kertaa saamaan täyteen :D

Yves Rocher Rose Hortensia -kynsilakka. Käyttökertoja 4.
Kia Charlotta Independent -kynsilakka. Käyttökertoja 5.


Yves Rocherissa käyttöaste on Green -sanan yläpuolella. Kia Charlotassa puolestaan käyttöaste on Vegan -sanan yläpuolella.
NYX Lid Lingerie, sävy Nude To Me. Käyttökertoja 2.
Colourpop Super Shock Shadow, sävy Thirsty Girl. Käyttökertoja 6.


Ehkä seuravaan kerran jo luopuisin tuosta NYXistä kokonaan :D Huomaa käyttökerroistakin, että ei nyt oikein lähde tämän kanssa vauhtiin.

Buxom Full-on Lip Polish, sävyssä Dolly. Käyttökertoja 4.
essence Vanilla perfume stick. Käyttökertoja 6.Vaniljan tuoksu hajuvesipuikossa on todella mieto, eikä miun mielestä kestä iholla pitkään. Parempiakin tuoksuja on olemassa, joten olen tätä käyttänyt usein iltaisin ennen nukkumaanmenoa.

Seuraavissa tuotteissa tuli käyttökerrat täyteen, joten ne tietenkin kierähtävät projektista pois:

Colourpop Super Shock Shadow, sävy Mixed Tape.
Oriflame Love Nature -kasvonaamio.
Avon Color Trend Chubby Lipstick, sävy Orange.


Kuvista puuttuu essencen Hello Good Stuff! -kosteusvoide, joka loppui viime vuoden lokakuussa.
Niin Colourpop kuin Oriflame jatkavat kokoelmissani, mutta luovun Avon Color Trend Chubby -huulipunasta, jonka sävy on ihan liian räväkkä omaan makuun. Oranssi muuttuu kirkkaan pinkiksi huulilla, enkä oikein siitä sävystä välitä :D


Sain siis valita peräti neljä tuotetta tilalle ja ne ovat seuraavat:

Bioré Whipped Nourishing Detox Mask.
Spongelle Apple Blossom -pesusieni.
Colourpop Super Shock Shadow, sävyssä 6AM.
Briogeo Farewell Frizz rosarco milk leave-in conditioning spray.


Näistä neljästä tuotteesta kaikki muut ovat korkkaamattomia, paitsi Biorén kasvonaamio, jota olen käyttänyt Whipped- sanan kohtaan asti. Briogeon hiussuihkeita omistan peräti kolme, joten päätin edes tämän yhden ottaa nyt käyttöön :D Omistamani suihkeet ovat kaikki tätä samaa, joista kaksi on deluxe- kokoisia näytteitä (tulivat tilauksien mukana näytteinä) ja yksi itse ostamani.
Jospa seuraava päivitys ei ehkä venyisi näin pitkälle kuin nyt kävi, saa nähdä!


2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoisia tuotteita sulla tässä tällä hetkellä mukana :) Voisi olla munkin hyvä joskus tehdä tätä samaa projektia myös muilla kuin meikkituotteilla! Käytettävää kun riittäisi varsinkin ihonhoidon osalta enemmänkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähän projektiin saa kyllä upotettua melkeinpä mitä tahansa aina ihonhoidosta värikosmetiikkaan :) Spongelleja on kiva käytellä, kun niissä pesuainetta riittää juuri tuohon kymmeneen kertaan (ja hivenen yli).

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)