10.3.2023

Ostoksia | Avon, Bearel, Lyko, Kicks, Cocopanda, Hypnotic Polish

Avonin helmikuun tilaus oli aika simppeli, kuvasta tosin puuttuu Rintasyöpäkampanjan pyjamasetti ja kaiken lisäksi samaisen hajuveden olin tilannut jo aiemmin :D No, korkkasin sen ekana tilatun ja pistin tämän jemmaan.

Lisukkeena vanhoja tuttuja; Simply Delicate -pesuneste ja Planet Spa The Energise Ritual -vartalokuorinta.


Bearelilta Smuuti Skin -setti, nämä purin pakkauksistaan pois ja pistin odottamaan korkkaamista. Tällä hetkellä käyttelen jo aukaistuja ja mahdollisuuksien mukaan korkkailen miun projektin tuotteita niiden tilalle. Joten näistä osa joutuu jonkin aikaa odottelemaan (ehkä).

Setissä tulee siis kaikki sarjan tuotteet, eli:

Watermelon Jelly Cream.
Watermelon Dew Serum.
Watermelon Dew Toner Mist.
Watermelon Sorbet Balm.
Lykolta Organic Shopin kaksi vartalokuorintaa jouluisissa tuoksuissa; Gingerbread ja Christmas Cookies, lisäksi hammastahnaa!

Kicksiltä Dependin Crackled -sarjan kynsilakkoja neljä kappaletta kivoissa neon sävyissä, ei ole niitä perinteisiä mustaa ja valkoista :D

Crackle -lakat olivat suosiossa aikalailla silloin, kun itse lakkamailmaan eksyin eli jo jokunen tovi sitten!
Cocopandalta uutta essenceä ja Garnierin kasvonaamio, että sain ilmaisen postituksen!

Hydro Gel Eye Patches sisältää 30 paria silmänympärysnaamioita, kiva saada essenceltä tämmöinen monipakkaus. Kun mie tein tilauksen, niin näiden hinta oli 8 €, nyt pakkauksen hinta on näköjään noussut kymmeneen euroon.

Hello, Good Stuff! 48H Hydro Fixing Spray, kosteuttaa kasvoja ja sopii myös meikin päälle.

Hello, Good Stuff! 48H Intense Hydro Gel -seerumi, sopii meikin alle tai sellaisenaan käytettäväksi.

Tinted Kiss Hydrating Lip Tint, huulisävyte.

Luminous Eye Tint Liquid Shadow, nestemäinen luomiväri.

Meikkisieni oli tilaajalahja, kun osti essencen tuotteita tietyllä summalla. Nyt näkyy olevan essenceä 10 € ostaville tarjolla ripsiväri.
Tammikuussa tein tilauksen Hypnotic Polishille ja koska kolme tuotetta oli pre order -statuksella, niin ihan heti se ei lähtenyt matkaan.

Picture Polishin Camelot oli kaivertanut mieltä jo silloin kun se ilmestyi, joten nappasin sen tilaukseen ja oli kyllä kaikkien eurojen arvoinen! Ja tämä nähtiinkin jo tällä viikolla aakkoshaasteen merkeissä blogin puolella.

Roque Lacquerilta sävyt; Witching Hours ja Wonderful World of Color.

Emily de Mollyltä sävy: Lift Me Up.

Vaihtareina toiselta lakkaharrastajalta kaksi Cadillaquerin lakkaa, jotka molemmat ovat viime vuoden joulukalenterista. Virallisia nimiä näillä ei ole, vain päivät milloin ne on kalenterista tullut.

Dec 23.
Dec 20.


Mutta upeita molemmat!
Lykolta Country Candlelta ja Kringle Candelta hyvinkin keväisiä/kesäisiä tuoksuvahoja, tietty nappasin myös Kringle Candelta yhden kynttilänkin "Succulents".

Essie Expressie -sarjasta kaksi kynsilakkaa, sävyissä: word on the street ja outside the lines.
Kicksiltä Morphen Solaria luomiväripaletin 20% alennuksen voimin ja omalla alennuskupongilla Sol De Janeiron tuoksusuihkeen.

Morphen paletista yksi luomiväri oli kutistunut pannustaan, vähän samalla tavalla kuin Colourpopin Super Shock Shadowit toisinaan tekee, mutta Morphessa kyseinen sävy oli niin pehmeä, kuin huoneenlämmössä ollut voi ja sain paineltua sen paikoilleen.

Sol de Janeiro Brazilian Crush Cheirosa 68 Perfume Mist, nappasin sen pienemmän 90 ml pullon, joka on kyllä omaan tarkoitukseen riittoisa :D

Tuoksunuotteina:

Top: Pink Dragonfruit, Lychee Essence
Mid: Brazilian Jasmine, Ocean Air, Hibiscus
Dry: Sheer Vanilla, Sun Musk.

4 kommenttia:

 1. Nuo cracklakat on kyllä muistoja tuovia :D en osaa sanoa hyvällä vai pahalla tavalla, olihan ne hauskoja mutta meniköhän ne pilalle vai mikä niille tuli...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulla on vieläkin siitä OPIn Spiderman -kokoelmasta tullut crackle (kokoelma ilmestyi 2012) ja hyvin toimii :D

   Poista
 2. Oo miten herkullisen kuuloisia tuoksuja noissa Organic Shopin kuorinnoissa! Smuutin tuotteista olisi kiva kuulla joskus sun mielipide :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie en ole ennen nähnyt "kausituoksuja" noissa kuorinnoissa, miun mielestä melkeinpä kaikkien sarjan tuotteiden pakkausten ulkonäkö oli muuttunut. Näyttävät miun silmään herkullisemmilta :D

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)