3.3.2023

Loppuneet | Helmikuu 2023

  teksti sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkaamisesta en hyödy, mutta niiden kautta tehdyistä ostoksista saan pientä komissiota. Mainoslinkit merkitty* -etuliitteelläHelmikuun loppuneet tuotteet!
Aloitetaan jälleen kasvonaamioilla.


Holika Holika Baby Pet Magic - sheet mask.
Garnier SkinActive Vitamin C Ampoule Sheet mask. 
Garnier SkinActice Nutri Bomb Milky Sheet mask.
Garnier Moisture Bomb Sheet mask.
Garnier SkinActive Hyaluronic Acid Ampoule Sheet mask.


Starskin -naamiossa oli öljyampulli, josta laitettiin kasvoille 2-3 tippaa ja sen jälkeen naamio. Melkein 20 € maksava naamio ei tuntunut kovin erilaiselta verrattuna noihin edullisempiin :D Öljyä jäi ampulliin aika reilusti, vaikka laitoin sitä hieman myös naamion poistamisen jälkeen.

Holika Holikan printtinaamio oli miellyttävän tuoksuinen ja ei niin jäykkä, kuin toiset printatut naamiot eli asettui yllättävän hyvin kasvoille.

Garnierin Ampoule -naamiot ovat pikakosteuttajia, sillä näiden vaikutusaika on 5 minuuttia ja ne eivät ole niin nesteellä kyllästettyjä, mitä pidempään vaikutusajalla olevat naamiot ovat. 

Garnier Nutri Bomb Milky kasvonaamio sopii hyvin niille, jotka eivät välitä mahdollisesti nestettä valuvista naamioista, sillä tässä seerumi on maitomaisempaa ja kiinteämpää.

Garnier Moisture Bomb Super Hydrating kasvonaamio on taas sitä perinteisempää, jossa seerumi on nestemäisessä muodossa, mutta tässäkään valuminen ei ollut ongelma.

*Emma S. - kasvosuihke, hienojakoinen suihke. Muutaman pullon olen tätä käyttänyt ja tykkään!

Medik8 Micellar Mousse-puhdistusvaahto, tässä vaahto oli omaan makuun liian ilmavaa, joka iholle hieroessa melkein katosi ja siitä syystä sitä sai ehkä laittaa hieman reilummin. Riitti kuitenkin yllättäävn pitkäksi aikaa (käytin vain aamuisin).

Oriflame Optimals Hydra Radiance - seerumi, tätäkin olen käyttänyt useamman pullon. Miellyttävä tuoksu, geelimäinen koostumus.

Beekman 1802 Dewy Eyed illuminating eye serum, kevyt silmänympärysseerumi. En itse ostaisi, mutta kiva oli kokeilla!

Dewytree Hi Amino All Cleansing Milk, tämä puhdistusmaito oli aika kevyt. Tuntui katoavan jopa kosteutetulle iholle käytettynä! Ei tehnyt itseeni vaikutusta.

The Body Shop Camomile - puhdistusvoi. Yleensä tämä on tullut joulukalenterista täysikokoisena ja hieman yllätyin tästä pienestä matkakoosta! En tiedä mitä on tapahtunut, mutta muistelisin tämän olleen joskus jotenkin... parempi :D Olen aiemmin käyttänyt sen täysikokoisen ja sen käyttö tuntui jotenkin mieluisammalta kuin tämän pienen.
Dove Shower Mousse, täyteläinen vaahto tulee suoraan vaahtona pakkauksesta. Jättää iholle myös hieman tuoksua, riittoisa.

Avon Senses Secret Lagoon -käsisaippua. Ilmeisesti tämä korvasin Lagoon -tuoksun, mutta on kuitenkin eri tuoksuilla, ihan hyvä silti! Sopi hyvin keittiösaippuaksi.

Volition Turmeric Brightening Polish, tämä kuorinta kului kyllä supernopsaan :D Sisältämänsä kurkuman vuoksi värjäsi kuorintahanskan keltaiseksi, joten se kannattaa ottaa huomioon jos tästä haaveilee. Paksu koostumus, joka ei omasta mielestäni levinnyt iholle nätisti ja tasaisesti. Eikä ollut omaan makuun kovinkaan kuoriva.

Lush Merry Christmas - suihkugeeli. Hyvin mausteinen tuoksultaan, sisälsi myös kultaista glitteriä. Ei suosikkini.

Styledry Coconut & fig - hiusnaamio. Tämä oli aika hyvä hiusnaamio ja korkkasinkin jo toisen käyttöön, se tosin on tullut Boxycharmista, kun tämä deluxe -kokoinen tuli LF Beauty Boxista.

Yves Rocher Juicy Berries -suihkugeeli. Marjaisa tuoksu (karpalo), joka tosin ei tuonnut mieleen karpaloa itselleni. Tykkäsin kuitenkin, en ehkä rientäisi ostamaan uutta jemmaan :D
The Body Shop Ginger - vartalojogurtti, tämä oli hyvä! Tuoksu oli hieman pistävä, mutta hyvällä tavalla. Harmi, että on ollut kausituotetteena, miulla kuitenkin yksi on vielä jemmassa.

essence prime + studio putty primer. Hyvä perusprimer, eikä miun mielestä tuoksunut voimakkaasti jos vertaa nyt käytössä olevaan Avonin primeriin, jossa on hieman muovinen tuoksu. Ottaisin mieluummin tämän essencen, kuin Avonin :D

Dermosil -kasvojen kuorintavoide. Yllättävän hyvä kuorinta, rakeita ei kovin tiuhassa ollut, mutta silti kuitenkin tykkäsin tästä. Huomasin, että valikoimaan on tullut käsienkuorintavoide e-vitamiini sarjaan, se kyllä kiinnostaa!

essence Moisturizing - käsivoide. Makea tuoksu, joka hieman kyllä yllätti kun tämän ensimmäistä kertaa korkkasin. Hyvä voide kuitenkin, käytin tätä iltaisin.

Origins Ginger Souffle Whipped Body Cream. Hieman erilainen inkiväärin tuoksu, jos verrataan The Body Shopiin. Tässä oli enemmänkin makeampi, karkkimainen tuoksu joka muistutti Chupa Chupsin colatikkaria. Kumpikaan tuoksu ei ollut huono, molemmissa oma viehätyksensä!2 kommenttia:

  1. Tosi hyvä määrä loppuneita sulla! Volitionin kuorinta oli mun mielestä hyvä, mutta ehkä vähän mitäänsanomaton lopulta kuitenkin. Styledryn hiusnaamiosta pidin myös, vaikkei se suosikiksi yltänytkään. Pitääkin kokeilla tollasta Garnierin Nutri Bomb -naamiota joku kerta! Tykkään A'Pieun Milk-naamioista niin toikin varmasti olisi mulle mieleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Volitionin kuorinta ei kyllä tarjonnut mitään ihmeellistä ja mielestäni parempiakin kuorintoja saa edullisemminkin :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)