19.3.2023

Rogue Lacquer | Wonderful World of Color

Hypnotic Polishin tilaukseen nappasin ihan uppo-oudon merkin, nimittäin Rogue Lacquerin testiin. Lakat olivat niin kauniita, että ostinkin merkiltä sitten kaksi lakkaa samaan sykäykseen.

Merkin kotipaikka on Phoenix, Arizona. Ja he toimittavat myös kansainvälisesti omilta verkkosivuiltaan, postikulut painon mukaan. Merkin omille sivuille pääset tästä linkistä.

Kannattaa muuten huomioida, että Hypnotic Polishilla todella moni lakka on aina pre-order -statuksella, joten jos tilaukseen eksyy jokin varastossa jo oleva lakka mukaan, niin se viivästyttää tilausta niin kauan, että pre-orderit saapuu.Wonderful World of Color, kynsillä kaksi kerrosta.

Niin tiheästi pakattu flakielakka, että peitti sellaisenaan kahdella kerroksella! 

Kirkas lakkapohja, jossa flakielastuja sateenkaaren väreissä, sekä mustaa flakieta. Kaiken tämän lisäksi tässä näkyy vielä kultaista ja holograafista glitteriä, joka antaa kivaa säihkettä.


Flakielakat on harvoin näin peittäviä, yleensä tarkoitettu muiden lakkojen päälle käytettäväksi, mutta tässä on kyllä niin paljon tavaraa pakattuna pieneen pulloon, että peittokyky yksistään on mahdollista. Eikä lakan koostumuskaan ole kärsinyt, vaikka lakkapohjassa on paljon asioita meneillään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)