9.4.2023

Aakkoshaaste: Electrify

Aakkoshaaste jatkuu ja tällä kertaa vuoron saa lakka, jonka ilmestymisestä on jo vierähtänyt peräti 11 vuotta!

Ihan alkuperäinen lakka ei kuitenkaan ole, tämä on jo loppuneen lakan tilalle otettu varapullo vaikkakin myös alkuperäinen kesti aika pitkään, ennen kuin kuivui.

Electrify on ilmestynyt China Glazen The Hunger Games Capitol Colors -kokoelmassa keväällä 2012 ja moni ehkä muistaakin samaisesta kokoelmasta tulleen Riveting -sävyn.





Electrify, kynsillä kolme kerrosta.


Sopii kerrostettuna käytettäväksi yksistään, yhdellä kerroksella jonkun toisen lakan päälle topperiksi tai sienellä taputeltuna peittävämmäksi glitterlakaksi.

Ihan alussa lakkapohja on ollut kirkas, mutta koska oma lakkapullo on hengaillut lipastossa hetken aikaa, kultaiset glitterit ovat päästäneet väriä ja tästä johtuen lakkapohja on keltainen.











E-kirjain oli myös aika haasteellinen! Mutta kyllä niitä löytyi kuitenkin noin 5 kappaletta; kaksi glitteriä, yksi musta holo ja kaksi sinistä cremeä, joista toisessa olisi ollut helmiäistä mukana. Moni niistä on kuitenkin nähty tässä noin vuoden sisällä, joten otin vähän vanhempaa tuotantoa tällä kertaa :D

















2 kommenttia:

  1. Mulla ei ole enää peel-off aluslakkoja niin on glitterit jääneet hyvin vähälle käytölle :D muutama kimalluslakka löytyy FUN Lacquerilta, ehkä korostuskynsissä tulee joskus käytettyä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miulta essencen peel off löytyy, mutta eipä se näille kynsille eksynyt :'D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)