2.4.2023

Loppuneet | Maaliskuu 2023

Niin se vain kuukausi taas vierähti ja onkin aika katsoa mitä tuotteita loppui maaliskuussa!

Yhteensä loppuneita on 18, joista yksi ei ole virallisesti loppunut vaan otin sen tähän jo mukaan, että saan pussin pyörimästä pois :D

Ziaja jeju -shampoo. Tuoksuu jollekin lapsuuden karkille! Huomasin tällä hetkellä käytössä olleen Budgien duon jopa liian hoitavaksi ja siitä johtuen hiukset tuntuvat pesunkin aikana likaisilta. Kun käytin välillä tätä, likaisuuden tunne katosi. Shampoo on aika lirua, mutta pesi hiukset hyvin (ei liian narskuviksi).

Dove Gentle Scrub -suihkugeeli. Onkohan tätä edes enää myynnissä? Ostettu nimittäin jo jokunen tovi sitten. Kuorivat rakeet olivat sinisiä ja miun mielestä sopi hyvin myös vartalonpesuaineeksi, sillä omaan makuun rakeet eivät kuorineet melkeinpä lainkaan :D Koostumus oli tässä kiinteää, vähän geelimäisen hyytelömäistä.

Sachajuan Ocean Mist Volume Shampoo, tämän korkkasin myös käytettäväksi osittain vuorotellen Budgien kanssa. Pesi hiukset puhtaiksi ja tässä on ehkä jopa hieman miehinen tuoksu, joka on useissa miehille suunnatuissa hius- ja vartalonpesutuotteissa. Hiuksiin se tuoksu ei ainakaan itselleni jäänyt, jos joskus tulee vastaan käyttäisin pois. Itse en kuitenkaan ostaisi.

Origins Incredible Spreadable Smoothing Ginger. Tämmöinen pieni tuubi ei kauaa kestä, enkä tämän perusteella ostaisi täysikokoista. Tuoksu muistuttaa kirpsakkaa colakarkkia, mutta tässä selkeästi haistaa myös inkiväärin.

The Body Shop British Rose - suihkugeeli. Tämän tuoksu on muuttunut! Heti kun tämän korkkasin suihkussa, huomasin tuoksun olevan erilainen, enkä tykkää tästä muutoksesta :D Jos olet käyttänyt aiemmin tätä British Rosea, kannattaa käydä tuoksuttelemassa ja kokeilla huomaatko eron. En tästä tuoksumuutoksesta johtuen ostaisi uudelleen (tämä kyseinen suihkari tuli ilmaiseksi joulukalenteritilauksen mukana).

Budgie Soak it up! sheet mask. Muisteleisin, että ostin tämän jostain tarjouksesta. Tässä tulee naamion molemmin puolin suojamuovit, itse naamio oli mukava käyttää. En ostaisi kuitenkaan normaalilla hinnalla (5.90 €).

Loreal Hydra Genius Aloe Water, useampi vuosi sitten ostettu tarjouksesta Keskisen kyläkaupalta. Toimi siitä huolimatta vielä hyvin ja tuoksuikin samalta miltä sen muistelinkin tuoksuvan :D Tykkään tästä kosteuttajasta, ostaisin kyllä uudelleenkin jos vaan vielä myydään.

No7 Protect & Perfect Intense Advanced Serum. Tästä en tykännyt, muistutti lähinnä enemmän primeria, kuin seerumia. Jätti silikonisen tunnun kasvoille.

Verso Super C Serum. Tästä tykkäsin, oikein hyvä seerumi :) Imeytyi hyvin, tuoksu ei ihan ollut omaan mieleen, joka oli jollain tavalla hieman tunkkainen.

Oriflame Love Nature Hydrating Face Cream with Organic Aloe Vera & Coconut Water. Käytin tätä voidetta päivisin ja öisin, lempparituoksu Oriflamelta löytyy tästä sarjasta ja olen käyttänyt aiemmin useamman pullon saman sarjan kasvovettä.

Color Club energy Ginger-Mint Aroma, tämä kynsinauhaöljy tuli ostettua ainakin 6 + vuotta sitten toisen öljyn kanssa. Tuoksussa erottuu selkeästi niin inkivääri kuin minttukin, oikein hyvä kynsinauhaöljy. Tuskin tosin enää on saatavilla ;)

essence all about Matt! Fixing compact Powder. Hyvä, peruspuuteri. Uusi jo käytössä, sekä yksi jemmoissa.

Wet´n Wild Megalength -ripsiväri. Huomasin Instagramin puolella, että tämä on ollut miulla jo vuoden käytössä :D Hyvin toimi yhä, mutta ajattelin nyt vaihtaa kuitenkin uuden tilalle.

essence heart core - huulivoide. Perushuulivoide, aika kevyt. Jätti hieman valkoista huuliin, jos meni yli rajojen (ainakin loppua kohden).

Dermosil -puolukkakäsisaippua, tämä ei ole vielä loppunut sillä noin puolet on vielä jäljellä. Otin kuitenkin sen tähän jo mukaan, että saan pussin pois jaloista pyörimästä. Mieto, puolukkainen tuoksu.

Outré 8 in 1 + CBD Multipurpose Nutrient Mist. Tämä kesti todella pitkään käytössä! Oli osana Project Boxycharmia ja tämä on yksi niistä alkuperäisistä tuotteista, joka oli mukana alusta alkaen ja projektihan alkoi jo lokakuussa 2021 :D Jos käytti liikaa, huomasi hiusten muuttuvan jo seuraavana päivänä rasvaisiksi, joten annostelu oli tehtävä maltilla.

Revolution Skincare Purifying Cleansing Paste, ruusun tuoksuinen. Ei ollut putsarina miun makuun, jätti ehkä hieman sellaisen öljyisen tunteen iholle eikä tuntunut puhdistavan kunnolla.2 kommenttia:

  1. Kiva kasa loppuneita sulla<3 Essencen mattapuuteri on tosi hyvä, mullakin on sellainen avattuna, mutta käytän mattapuutereita nykyään ihan superharvoin. Tylsää, että ton TBS:n ruususarjan tuoksua on menty muuttamaan :/ Mä en ruusun tuoksusta niin välitä muutenkaan, mutta nyt ei kiinnosta senkään vertaa enää tota sarjaa kokeilla, kun se aiempi tuoksu sentään oli munkin nenään ihan okei :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miulla on niin rasvoittuva iho, että mattapuuteri on tarpeen (kestää edes jonkin aikaa ilman superkiiltoa :D). Tuon British Rose -suihkugeelin tuoksun muutoksen kyllä huomasi heti! Piti tosin katsoa vielä uudelleen etikettiä, että olikohan kyseessä edes tuo sarja ja olihan se. Harmi sinänsä, kun aiemmin tuoksusta tykkäsin.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)