10.4.2023

Lookfantastic Beauty Box | Huhtikuu 2023 "Express your true Beauty"

Huhtikuun boksi tulikin aika ajoissa, sillä seurannan arvoitu toimitusaika oli vasta 12.4, mutta paketti piippasikin jo 6.4! Yleensä boksit saapuukin kuun toisella viikolla, sillä yleensä kulkureitti on ollut: Puola-Ruotsi-Suomi, nyt se tuli suoraan Puolasta Suomeen.


Joten katsotaan nyt, mitä sieltä paljastui! 
We Are Paradoxx Repair Game Changer -hiusnaamio, 30 ml (täysikokoinen 200 ml).

Merkin tuotteita on tullut aiemminkin, tämä on ehkä toinen tai kolmas merkin tuote joka on boksissa tullut. Tällä kertaa kyseessä on korjaava hiusnaamio, jota voi käyttää märkiin tai kuiviin hiuksiin jätettävänä tai poispestävänä naamiona eli hyvin monipuolinen tuote on kyseessä.

Edellinenkin hiusnaamio on testaamatta, joten ehkä tämän pistän eteenpäin.

Korres Greek Yoghurt Probiotic SuperDose -kasvonaamio, 20 ml (täysikokoinen 100 ml).

Merkin suihkugeelit on itselleni tuttuja, muistaakseni Boxycharmista tuli joku seerumi, mutta muuten ei ole tuotteet tulleet läheisiksi :D 

Tämä jää itselleni testiin! Sopii käytettäväksi 2-3 kertaa viikossa (vaikutusaika 10-15 min.), toimii myös yönaamiona. Jos haluaa viilentävän tunteen kasvoille, naamiota voidaan käyttää myös jääkaappikylmänä.

Nails Inc. Bear With Me -kynsilakka, 10 ml.

Nails Inc. on itselleni tuttu merkki, joskus omistanut heidän lakkojaan. Muistelen, että silloin lakkapullon muoto olisi ollut neliskanttinen. Näyttää muuten kuvassa vaaleammalta sävyltä, on hitusen tummempi kuitenkin. Jätän tämän itselleni!


pai Light Work Cleansing Oil, 10 ml (saatavilla 28 ml ja 100 ml). Isommat pakkauskoot tulevat pumppupullossa.

Ikinä kuullutkaan tästä merkistä, mutta kyseessä on nimensä mukaisestikin puhdistusöljy. Lupaa poistaa likaa, epäpuhtauksia, meikin ja jopa itsepäiset aurinkosuojavoiteet iholta ilman hieromista. Testailen pois tämänkin, kiva kokeilla jotain uutta :)
Ciaté -huultenrajauskynä, sävyssä Cocoa. Ei löydy LF:n sivuilta.

Itselläni ei tule tälle käyttöä, joten pistän avaamattomana arvontaboksiin. Oletan, että sävy on jonkinlainen ruskea ja tämä oli myös boksin ainoa täysikokoinen tuote.

Collistar Firming Talasso-Scrub, vartalonkuorinta 70 ml (täysikokoinen 300 g).

Tämän öljyt olivat hieman erottuneet matkan aikana, mutta ravistelemalla sai kuorinnan taas näyttämään tasaiselta. Merisuolapohjainen vartalokuorinta, joka sisältää jauhettua kirsikan kiveä ja myös kirsikkaöljyä.

Tämän testailen itse, tuotetta ei kovinkaan runsaasti ole purkissa, joten tuskin pölyttyy kauan nurkissa :D


Mitä mieltä huhtikuun boksista?

4 kommenttia:

 1. Kiva sisältö! Mulla on tuollainen Ciaten huulikynä, tuli Boxycharmista. Samaten Paradoxin hiusnaamioita taitaa olla parikin jemmassa kun niitä on tiuhaan tahtiin jostain tullut ;) LF boxia mietin tilattavaksi, tuo kuljetus vaan kun täällä PostNord jättää paketin toiselle puolelle kylää eikä aina tule tekstaria niin arveluttaa se puoli....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miultahan löytyy puhelimesta kaikki yritysten seurantasovellukset ihan vaan, jos jotain sattuu matkalla :D Tällä hetkellä viestit ja s-postit on tulleet perille. Aiemmin LF tuli Budbeen automaattiin, mutta nyt jostain syystä ne tulee tuolla PostNordilla.

   Poista
 2. Kivoja tuotteita tässä :) Korresin naamio taitaa olla sama, jota olen joskus käyttänyt ja muistaakseni pidin siitä! Toi vartalonkuorinta kuulostaaa kivalta, toki tollasesta pienestä purnukasta ei kovin pitkäksi aikaa iloa riitä, mutta toi olisi mulle itselleni ollut varmasti yksi tän boksin mieluisimpia tuotteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivan monipuolinen boksi kuitenkin, vähän sitä sun tätä kun on värikosmea, ihonhoitoa, vartalonhoitoa ja hiuksillekin jotain :)

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)