24.4.2023

Oden's eye | mysteeriboksi

Huhtikuun alussa Oden's eye mainosti tulevia mysteeribokseja, edullisin oli 45 $ (42.95 €) ja kallein 75 $. Bokseja oli saaatavilla vain 9-12.4 välisenä aikana, eli ne eivät enää myynnissä ole. Olen silmäillyt jo pitkään luomiväripaletteja ja päätin tilata mysteeriboksin sillä silmällä, että pääsen testailemaan merkin tuotteita ja oletuksena tietenkin se, että sieltä luomivärejä paljastuisi.

Oden's Eye on ruotsalainen firma, mutta tuotteet lähetetään Honkongista tai Singaporesta. Itse tuotteet valmistetaan Kiinassa. Suomeen tuotteet tulevat Matkahuollon kautta ja postikulut ovat 8 $, paitsi mysteeriboksin osalta toimituskuluja ei kyllä tullut :D

Yritys maksaa ALV:t yms. kulut kuriireille, joten itse saa vain odotella paketin saapumista. Mutta jos joudut maksamaan ne uudelleen, laita yritykselle todisteet jne. ja he maksavat summan takaisin.






Älva -luomiväripaletti (arvo 29.95 €), heidän ensimmäinen 16 sävyinen luomiväripalettinsa.
Paletissa on kuusi mattasävyä, kaksi metallisävyä, kaksi chunky glitteriä ja kuusi diamond glitteriä.

Paletin sävykuvauksia lukiessa, sieltä paljastuu joidenkin sävyjen olevan hieman duo chromen tyylisiä! Aika neutraalinsävyinen paletti, jossa muutama väripilkahdus!







Jewel Shine -yksittäisten luomivärien sarjasta sain kaksi sävyä; 

Gabriel: harmaa-vihreä pohja, kultaisella shimmerillä.
Chloe: vaaleanvioletti pohja, monivärisellä shimmerillä.


Muisteleisin, että nämä Jewel Shine luomivärinapit on aika uusia heidän valikoimassaan, eivät siis ole kovinkaan vanhaa julkaisua.


Arvoltaan 6.95 €/kpl.




Älva Matte Lip Stain, sävyssä Red Apple (arvo 14.95 €).
Jokainen sarjan sävy on nimetty hedelmän mukaan, joka täsmää sävyn kanssa. Red Apple on siis nimensä mukaisesti klassinen, punaisen sävy.

Älva Kiss of a Fairy lipstick, sävyssä Red Cherry (arvo 15.95 €). 
Tässä myös sama nimeämisidea kuin ylläkin. Red Cherry on klassinen, punaisen sävy. Tämäkin on mattakoostumuksella.


Näitä en edes avannut, sillä en jätä itselleni. Katselin swatch-kuvat heidän sivuiltaan ja se riittää :D Punainen ei ole sellainen sävy, jota huulilla käyttäisin.




Solmåne -sarjasta sain kaksi rajauskynää (arvo 5.95 €/kpl).

Sävyt: 003 Lemon ja 013 Coffee.

Sitruunankeltainen sävy ei ole niin neon, kuin mitä itse pakkaus antaa ymmärtää. Hyvin hillitty keltainen. Kahvinruskea näyttää pakkauksen perusteelta enemmänkin harmaalta, jonka vuoksi meinasin sen pistää avaamattomana eteenpäin, mutta olikin sitten ihan oikeasti ruskea.







Yhteenlaskettu arvo on 86.65 €.
Dollareiksi muutettuna tämän hetken kurssin mukaan sisällön arvo olisi ollut reilu 96 $ ja tämän edullisimman 45 $ laatikon sisällön arvoksi oli sanottu olevan 90 $ eli aikalailla pitikin paikkansa!























4 kommenttia:

  1. En ollut kuullutkaan tällaisesta boxista, vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta, joten pitää pistää korvan taakse :) Kivoja tuotteita ja mielestäni upea luomiväripaletti! Itse olen kovasti odotellut jostain boxista ruskeaa rajauskynää, olisi kiva kokeilla. Ei kyllä olisi uskonut tätäkään päivää tulevan, olen ollut niin anti-rajauskynäihminen, mutta asiat muuttuu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmeisesti näitä mysteeribokseja ilmestyy kerran tai pari vuodessa tältä merkiltä (tai kerran vuodessa). Tuo paletti on kyllä nätti ja on hyvinkin neutraali sävymaailmaltaan :)

      Poista
  2. Kiinnostava laatikko ja kiva kuulla, ettei tarvitse erikseen ruveta säätämään alvien
    yms. kanssa. Oon huomannu, että tosi usein heidän mysteerilaatikoissaan tulee punaisia huulipunia, ne eivät ehkä myy niin hyvin kuin nudet. Ihan kiva sisältö kuitenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, harvassa on varmaan ne, jotka punaista huulipunaa käyttävät päivittäin! Neutraalit sävyt on kuitenkin varmasti aika monelle se tuttu ja turvallinen käyttää :)

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)