15.4.2023

Kevään suosikkeja | 2023

Katsotaan tällä kertaa pitkästä aikaa muutamia suosikkituotteita, yksi tuote tosin menee myös viime syksyn/talven suosikkeihin!

Kesän 2022 suosikkeja pääset katsomaan tästä.

Vastikään ostamani ja korkkaamani Catricen The Jungle Book -kokoelman kasvoseerumi pääsi heti suosikiksi! Tällä viikolla Tokmanneilla oli essence ja Catrice tarjouksessa, joten nappasin tätä samaista seerumia vielä toisenkin pullon :D

2-3 pumppausta lisätään puhdistetulle kasvojen iholle, itselleni juuri kolme pumppausta on sopiva määrä, imeytyy hyvin. Tästä löytyy tuoksua, joka on makea, mutta ei imelän makea. Epäilen, että myöskään mangoinen versio ei tuota pettymystä.Hinta: 6.99 €/30 ml. Tarjouksen jälkeen hinnaksi jäi 5.59 €.
Bybi Clarity Cleanse Daily Gel Cleanser tuli LF mysteeriboksissa, joka oli helmikuun 2022 boksi. Tätä ei kovinkaan monesta paikasta enää tunnu löytyvän ainakaan Suomessa.

Olen tykännyt käyttää tätä aamuputsarina. Ei pese ihoa natisevan puhtaaksi ja tuoksu on miellyttävä. Sellainen putsari, jota voisin ostaa täysikokoisenakin.
Hinta: 27.90 €/150 ml (House of Organics).

Avon Naturals Berry Cake -tuoksusuihke (kulkee nykyään Senses -sarjan alla).

Tämä ihastutti syksyllä, talvella ja vielä tänäkin päivänä tuoksullaan :D Tämän tuoksusuihkeen tuoksu vie ehkä tuoksumuistollaan outoon paikkaan, joka ei siis liity Avoniin mitenkään, vaan Helsinkiin ja The Body Shopin myymälään!

Muistan lapsena retket mummon kanssa Helsinkiin, jossa hänen hyvä ystävänsä asui (tarkemmin Lauttasaaressa) ja siellä käydessä piipahdimme The Body Shopin myymälässä ja tämä Avonin tuoksusuihke tuoksuu täsmälleen siltä hetkeltä, kun myymälään menimme. Veikkaan, että myymälän tuoksu johtui silloin irtotavarana myytävistä palasaippuoista ja kylpykuulista, jotka antoivat tuoksua liikkeen huoneilmaan. Palasaippuat ja kylpykuulat pakattiin paperipusseihin!

Berry Cake -tuoksua voi vielä ehkä Outlet puolelta löytyä, mutta epäilen tämän poistuvan ainakin kesäksi, ellei kokonaan. Hinta: vaihtelee jaksoittain.
The Body Shop Kindness & Pears -suihkugeeli. Kausisarja talvi 2021.


Hedelmäisen ja makean tuoksunsa vuoksi sopii kyllä oikein hyvin käytettäväksi vuoden ympäri! 
Voisin hyvin kuvitella tämän sarjan olevan valikoimissa pysyvästi tai miksei kesälläkin, sillä tuoksu ei miun mielestä ole selkeästi juuri talveen sidottu.

Tuoksu on makea ja päärynämäinen, oikein hyvä siis alkaneeseen kevääseen ja tulevaan kesään.Hinta: Suihkugeelit 9 €/250 ml.
Bali Balm on miun Boxycharm -projektissa ja saatoin hieman yllättyä, kun ensimmäisen kerran tätä sormeeni kahmaisin.

Olen käyttänyt aiemmin mm. Lushin ja Jeffree Star Cosmeticsin huulikuorintoja ja niiden koostumus on rakeista ja irtonaista. Tämä Bali Balm huulikuorinta on jopa hieman vaahtomaista, kuohkeaa ja sokerikiteet tuntuvat tämän "vaahdon" seassa. Hyvin miellyttävä ja erikoinen koostumus, johon en ole aiemmin huulikuorinnoissa törmännyt :D

Plussaa koostumus myös saa siitä, että kuorintaa ottaessa tuotetta ei varise sormista pois, vaan pysyy kiinteänä niin kauan, että sen huuhtelee tai pyyhkii pois. Jättää öljyisen tunnun huulille, ei siis kuivata ihan korpuksi. Kannatti siis korkata!Hinta: 23 $/15 ml.

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Kindness & Pears sopisi munkin mielestä hyvin myös kesätuoksuksi, en itsekään miellä tota mitenkään erityisen talviseksi, saati jouluiseksi tuoksuksi. Tosta huultenkuorinnasta oon tykännyt itsekin, mutta Lushin kuorinnat on mun ehdottomia suosikkeja. En itse niin välitä siitä, kun osa kuorinnoista jättää tosi öljyisen pinnan huulille eikä Lushit ainakaan joskus tehneet sitä ihan samalla tavalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miun makuun Lushin kuorinnat on hieman liian kuivia :D Jeffreet on askeleen märempiä, mutta kuorinnan rakeet on miun (muistaakseni) taas hieman isompia.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)