14.8.2018

Lumene - Hehkuva Ilta / Flaming Sky

Ainakin pari vuotta sitten Tuurin Kyläkaupassa vieraillessani ostin muutaman Lumenen Gel Effect lakan outlet-osastolta, näiden hinta taisi olla 1,50 €/kpl. Lakkoja oli tänäkin kesänä (eli tod.näk aina), mutta sävyt vaihtuvat poistuvien lakkasävyjen myötä.
 
Ja nyt on se hetki, kun yksi niistä pääsi kynsille ;)


Lumenen Hehkuva Ilta on oikea syyssävy, miksei jouluunkin sopiva. Koostumus on aika ohutta, eikä tulisi peittämään pitkiä kynsiä kolmella kerroksella, sillä omiakaan kynsiä ei peitä kolmella kerroksella, vaan kuultaa läpi. Kuitenkaan päältäpäin katsottuna selkeää rajaa ei näy.
 
Kuivuu geelilakan tavoin kiiltäväksi, kerrokset myös kuivuivat suht nopeasti. Kestivät siis kosketusta, mutta eivät, jos jokin "terävä" osuu, esim. laatikon reuna, kynsilakan korkki.
 
Lakan pohja on punainen ja sen seassa on kultaista shimmeriä. Shimmer näkyy hyvin myös kynsillä, mikä on aina hyvä juttu, ettei katoa lakkaamisen yhteydessä.


Hehkuva Ilta/ Flaming Sky, 3 kerrosta

Hehkuva Ilta / Flaming Sky, 3 kerrosta


Picture Polishin Rocky Horror -kokoelman Rocky on vilahtanut blogissa jo useasti. Kirkkaalla lakkapohjalla kultaista ja hopeaa glitteriä. Kynsillä yksi kerros.

En tiedä, onko Rockystä ollut useampaa versiota vai onko lakassa ollut kahta erilaista kultaista glitteriä, joista toinen on laskenut värit. Nimittäin oikeasti lakassa pitäisi olla vain kultaista glitteriä. 
 
 
 
 

Joko sinulla on syksyiset sävyt mielessä?
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)