26.8.2018

piCture pOlish - new york

Sain vaihtareiden kautta muutaman piCture pOlishin lakan ja nämä vilahtivatkin muiden testaamattomien lakkojen ohella täällä.

Nyt ensimmäisenä Color4Nails -verkkokaupan omistajan Sisin luomus!


New Yorkia kuvataan lakan tuotekuvauksessa holograafiseksi marsalan pinkiksi. Google lauloi ja Marsala on ollut vuoden väri 2015, värinä se sijoittuu ruukunruskean ja viininpunaisen välimaastoon, ei lienee sattumaa, että tämän sävyinen lakka ilmestyi 2015 ;)

Koostumusta on kuvattu jellymäiseksi, mutta en itse sitä tuohon kategoriaan luokittelisi, sillä tämä peitti kahdella kerroksella (kynsillä kolme). Jellyt on yleensä aika läpikuultavia ja niitä käytettäisiin esim. glittersandwitcheissa, tätä en siinä käyttötarkoituksessa osaisi kuvitella.

Kuvat otettu auringonvalossa, jolloin lakan holograafisuus tulee hyvin esille. Lakka on myös sellaisenaan nätti "pimeässä".
There's nothing you can't do, now you're in New York!
These streets will make you feel brand new
Big lights will inspire you
Hear it for New York, New York, New Yooork!
 
Alicia Keys: New York

8 kommenttia:

 1. Muakin häiritsee, kun lähes kaikissa PP:n lakoissa heidän tuoteselosteen mukaan on jelly koostumus. Aika paksua hellyy Australiassa vissiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makuasioista ei voi kiistellä :') Jos näissäkin on maakohtaisia eroja, että käsitteet tarkoittaa meillä jotain muuta :D

   Poista
 2. New York on kyllä yksi kauneimmista PP lakoista <3

  VastaaPoista
 3. Tää on kyllä tosi hieno lakka! Ei jotenkin mun-värinen, mutta muiden kynsillä tykkään tästä :)

  Tämän lakan nimen kuullessani päässä alkaa AINA pyöriin tuo Alicia Keysin biisi :D

  VastaaPoista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)