6.8.2018

Tekstuuria ja kiiltoa

Tämä kuumuus on tuonut pikakuivattajalle kuplimisongelman ja melkein joka kerta niitä tulee. Joskus ne ei kuvissa näy, mutta livenä kyllä. Tällä kertaa kuplat pääsivät myös kuviinkin -_-Nimettömässä ja keskisormessa Avon Polished Plum -tekstuurilakkaa kolme kerrosta.
Violetti tekstuuri, jossa näkyy kultaista ja punertavaa kimallusta, kynsillä punertava kimallus on enemmänkin violehtihtavaa.


Muissa kynsissä essencen black is back, kaksi kerrosta. Ihan perusmusta, joka kuivuu kiiltäväksi. Pieni miinus siitä, että tämä sävy kuuluu 2 metrin hyllyyn, eli jos siun lähellä on vain 1 metrin hylly, sieltä löytyy vain valkoinen.

Koristeena violetit ja pinkit strassit.

3 kommenttia:

  1. Mä käytän Lumenen Nail Strengthener - lakkaa lähes aina ja aina lakkausten alla. Se aiheuttaa lakkauksiin kuplia, kun alkaa paksuuntua. Tuossakin on sama ongelma kuin useissa muissakin aluslakoissa, että sitä ei ehdi käyttää loppuun, ennen kuin paksuuntuu. Tuo Lumenen lakka ei varsinaisesti aluslakan nimellä ole, mutta on toiminut siinäkin puuhassa, kunhan ei ole tosiaan vanhaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie olen käyttänyt nyt Avonin ja essencen aluslakkoja. Avonit tuntuu melkein aina olevan hieman paksumpaa ja essencet lirua :D Sitä Lumenen CC -aluslakkaa käytin, mutta siitähän jäi käyttämättä noin 1/3 kun jämähti pulloon :S

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)