22.8.2018

Natura Siberica Scalp Scrub

Tilasin testiin Sokoksen verkkokaupasta Natura Siberican hiuspohjakuorinnan, tuotteen pitäisi myös stimuloida hiusten kasvua, mutta siihen en osaa sanoa juuta tai jaata.
Sokoksen verkkokapassa 200 ml / 7,90 €.
Natura Siberican tuotteita myy mm. YA ja Hehku, mutta sieltä en tätä tuotetta löytänyt.Tuote laitetaan kosteisiin hiuksiin, eli voi kastella suihkussa ennen kuin alkaa peseytymään tai kuten itse tein toisella kerralla, suihkepullolla suihkuttelin.
Levitetään hiuspohjalle, hieroskellaan, annetaan vaikuttaa kolme minuuttia ja huuhdellaan pois. Sen jälkeen käytetään shampoota ja muita tuotteita mitä kenenkin hiustenpesurutiiniin kuuluu. Tämä vaahtoaa jonkin verran, kun hiuspohjalle hieroskelee, mutta vaahto on aika kevyttä (vähän kuin hiilihappopitoisten juomien kuohunnat). Itselleni tuo vaahtoavuus tuli yllätyksenä, kun aiemmin olen käyttänyt vaahtoamattomia.
Koostumus on aika löysää, joten sitä tulee anteliaasti pullosta ulos. Tätähän voi käyttää koko hiuspohjalle tai vaikka tiettyihin kohtiin! Suositellaan käytettäväksi kerran viikossa.
Kun peset tätä pois, se vaatii hieman aikaa. Sillä nuo siemenenmuruset meinaa takertua aika tiukkaan! Onneksi siemenet kuitenkin tuntuu aika hyvin käsiin, joten voi sen mukaan sitten pestä. Miulla on kyllä lähtenyt hyvin shampoon huuhtelun jälkeen kaikki pois, mutta viimeistään hoitoaineen/hiusnaamion huuhteluvaiheessa.
Tämä pesee aika puhtaaksi jo sellaisenaan omat hiukset ja shampoon jälkeen hiukset natisee, joten hoitoaine/hiusnaamio on tarpeen omalla kohdallani. Hiuspohja tuntuu kuorinnan jälkeen raikkaalta ja puhtaalta, tuubi on myös riittoisa tuon lirun koostumuksen vuoksi ja leviäähän se sitten ympäriinsä, kun hieroskelee päänahkaa.
Tuoksu muistuttaa aika paljonkin vadelmasiideriä, mutta vain ulkoisesti nautittuna ;)
Oletko kokeillut hiuspohjakuorintoja?

2 kommenttia:

  1. Onpas erikoinen tuote. En ole ennen kuullutkaan tällaisesta. Siemenmuruset ja vadelmasiiderin tuoksu, heh, aika metka tuote;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä oikein mielenkiintoinen tapaus :D Eilen taas käytin ja kyllä se puhdistaa oikein kivasti päänahkaa, mutta kyllä vaatiikin sitten jotain hoitavaa ainetta. Saattaisi olla tuskaa kammata takkupesää :'D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)