4.8.2018

Vartalo- ja käsivoidekokoelma 2018

Tykkään lukea postauksia ja katsoa videoita erilaisista kokoelmista, olipa ne sitten hajuvesiä, kynsilakkoja tai huulipunia.

Itsekin olen tehnyt jo muutamia kokoelmapostauksia, kuten luomiväripaletit ja hajuvedet. Kynsilakoista olen puolestani tehnyt useamman merkin kattavat postaukset, mutta niitä en nyt linkitä jokaista erikseen, vaan voit katsoa kaikki tästä.


Tänään katsotaan vartalo- ja käsivoiteet :)
Ylemmässä kuvassa kaikki vartalovoiteet, toki muutama on sekä että, esim. treaclemoonin voide sopii käsivoiteeksi ja vartalovoiteeksi. Yllä oikealla kolme Avonin suihkepulloa on after shower suihkeita (lopetettu tuote).

16 täysikokoista, yksi Zoella Beauty on siinä rajalla onko täysikokoinen (100 ml).
4 matkakokoa, laskin myös ylävasemmalla olevan Katy Perryn matkakokoiseksi.


Alhaalla puolestaan kaikki käsivoiteet.

Täysikokoisia miun mittapuulla 8 kappaletta.
Matkakokoisia myös 8 kappaletta.

Otin erikseen ne, jotka on miulla käytössä tällä hetkellä eli nämä eivät ylläolevissa kuvissa esiinny, pari tuplakappaletta lukuunottamatta.

Käsivoiteita käytössä 5, joista essencen kisses from italy on tietokoneen vieressä.
Vartalovoiteita käytössä 2.


 
Löytyikö sinun suosikkejasi?10 kommenttia:

 1. Mä olen niin laiska kropan voitelija, että mulla on käytössä kerrallaan vain yksi puteli ja senkin käyttäminen kestää ja kestää....
  Käsivoiteita on käytössä yleensä kerralla neljä: yksi käsilaukussa, yksi yöpöydällä, yksi olohuoneessa ja yksi töissä. Jemmassa on noin kolmesta viiteen yksilöä. Käsivoiteita on yleensä Cieniltä, Essenceltä ja Dermosililta ja satunnaisesti jotain random-juttuja mitä tarjouksista on löytynyt.
  Sulla on aikamoinen varasto kroppavoiteita, ei voi kuin ihailla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa Avonin voiteessa(alin kuva) muuten näkyy käyttöaste (musta viiva), kun voidetta on käytetty noin 4-5 krt. On aika nopeasti vajuva tapaus, kun voide on kuin maitoa :D Näillä helteillä toki käyttö on hidastunut, kun ei ole tarvetta, kun ne ei imeydy mihinkään, mutta syksyllä/talvella tuo voide on käytetty nopeastikin loppuun.

   Mie voitelen yleensä joka ilta, mutta näillä helteillä se on turhaa, kun se voide ei imeydy mihinkään. After Shower -suihkeet on kevyempiä, niin niitä sitten ainakin suihkun jälkeen :)

   Poista
 2. Mulla varmaan aikalailla saman verran, vartalotuotteita kuluu vähemmän joten olen keskittynyt käsivoiteiden hamstraamiseen :D onneksi niitä kuluukin paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulla tuntuu, että menee toisin päin :D Tosin tänä kesänä kaikki rasvaus on vähentynyt, kun ei imeydy mihinkään :'D

   Poista
 3. Atoopikkona rasvaan ja paljon. Just aleista hamstrasin kasapäin luomukosmetiikan rasvoja.
  Näistä sun voiteista multa löytyy toi oriflamen multipurpose ja essencen sitruunakäsivoide.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oriflamen multi-purposea olenkin käyttänyt jo useamman purkin, oikein hyvä! essencen sitruunakäsivoide on hieman epäkäytännöllinen, sillä purkki on painunut kasaan, eikä sitä saa "pullautettua" takaisin. On siis vaikea puristaa :S Onneksi korkin sai helposti irti, niin voi kaivella sieltä :D

   Poista
 4. Aivan ihana kokoelma voiteita! Minulla ei taida olla mitään samoja tuotteita :D Kateellisena katselen varsinkin noita söpöäkin söpömpiä TonyMolyn tuubeja sekä Treaclemoonin ginger -vartalovoidetta. Tuoksu tuossa gingerissa on varmasti hurmaava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole sitä muistaakseni edes nuuhkinut, viime vuoden I Love Me -messujen löytö :D

   Pikachu -käsivoide on ainakin tuoksultaan hyvin mieto, vähän petyin. Mutta kunhan tuo loppuu, niin korkkaan seuraavan. Ovat kuitenkin jo pari vuotta (?) sitten ostettu.

   Poista
 5. Dermosilin lakritsivoide (+se saippua) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi se tuli vakkarivalikoimaan, ainakin hetkeksi :)

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)