16.8.2018

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla, osa 34

"Tässä postaussarjassa tullaan näkemään tuotteita, mitkä olen kuluttanut loppuun. Aikaväli vaihtelee 2(1) -4 kk. Voin kertoa myös mielipiteitä, mikäli sellaisia on :D
Taas on loppunut joitain tuotteita ja tässä ne on nyt koottuna.

Tämä sarja löytyy KJKJ - tunnisteella, joka löytyy tunnistelistasta."






Xtran vanulappuja, 120 kpl. Nämä jättää vanuhaituvia kynsiin lakkoja poistaessa. Muuten perinteisiä vanuja :D

The Body Shop Pink Grapefruit Bath Bubble. Käytän näitä jalkakylpynä ja yhdestä riittää helposti 4-6 käyttökertaan, riippuen siitä minkä verran haluat vaahtoa. Jos näiden antaa lillua vedessä, niin liukeneminen hidastuu jossain vaiheessa, siksi tykkäänkin vettä laskiessa tehdä tällä mieluummin vaahtoa. Koostumus on näissä tiivis, joten eivät murustu.

Oriflame Love Nature Clay Mask. Tästä riittää pariin kertaan, siirsin toisen puoliskon muoviseen purkkiin odottamaan. On tehokas naamio, jonka jälkeen kosteuttavat seerumit yms. imeytyvät kuin vettä vaan!

Myös muutamia näytteitä tuli käytettyä. Mitään ihmeitä näillä ei saanut yhden käyttökerran aikana aikaan.





Kocostar Nail Art Starter. Kosteuttavat käsineet käsille, herkullinen hedelmäinen tuoksu. Näistä käsineistä saa sormiosat irroitettua, jos haluaa lakata kynnet samalla. Kosteuttaa ainakin väliaikaisesti ja talvella näitä voisi käyttää useamminkin.

The Body Shop Vanilla Chai -käsivoide. Tuoksu toi mieleen Viipurinrinkelit! Ohut koostumus imeytyi nopeasti jättäen hennon tuoksun.

Mavala Minute-Quick Finish. Kaksi pikakuivattajaa, joista toisen löysin vajuneena jemmoista, joten käyttelin pois.

Lumene - Koivujen alla ja Moyra Chantal -kynsilakat. Nämä loppuivat ja jähmettyivät, että en tuhlaillut ohentajaa. Vaan pistin pois.

Meikkisieni. Erään menestystä kokemattoman kauppakeskuksen yhteyteen avatusta myymälästä ostin, kun halavalla sai. Tästä isosta meikkisienestä en tykännyt, kun taas pienemmät ovat käytössä.




Oriflame Coconut Water & Melon -suihkugeeli. Tämä oli yllättävän kookoksinen! Meloni tuo kivan tuoksuvivahteen ja tuoksu muistuttaakin jotain karkkia. Voisin suositella kookoksen tuoksusta pitäville.

Avon Advance Techniques 2 in 1 hilsehampoo & hoitoaine. Koostumus oli geelimäistä ja väriltään valkoista! Riittoisaa ja pesi hiukset puhtaiksi, voisi toimia esim. satunnaisesti käytettynä melkeinpä syväputsarina. Tuoksu on aika voimakas, en oikein osaa sanoa mille tuote tuoksuu, kun selkeää "tuoksua" siinä ei ole.

Oriflame North for Men Hair & Body Wash. Mieheke käytti tämän loppuun ja aika perinteinen tuoksu miesten tuotteissa, ehkä hieman miedompi verrattuna esim. Axe ja Rexona.

Zoella Beauty Shower Shake. Jos et tykkää vartalon rasvailusta, niin tässä yksi oikotie onneen. Koostumus on paksua, mutta silti hyvin nätisti tulee tuubista. Sain tämän myös melkeinpä typötyhjäksi ilman pullon leikkaamista. Kierrekorkin otin irti ja puristin tuubin omasta suuaukosta loput. Jättää iholle sellaisen tahmean tunteen, ihan kuin in-shower -tuotteet. Sopii myös sheivaukseen vallan mainiosti, kun tekee ihosta liukkaan! Tuoksuna tässä seljankukka ja granaattiomena.

Rituals… Ritual of Anahata -suihkuvaahto. Täyteläinen vaahto, joka ei hajoa heti, kun alkaa levittämään. Voimakas, mausteinen tuoksu. Moni mies voisi tykätä näistä Ritualsin tuoksuista, moni nimittäin on aika miehinen. Jos et ole suihkuvaahtoja kokeillut, suosittelen testaamaan Ritualsia, ettei tule pettymystä :) Tässä oli tuoksuna ruusupuu ja mänty

Rituals… The Ritual of Dao - suihkuöljy. En muista, että olisin suihkuöljyjä kokeillut aiemmin. Tämä jätti myös iholle sellaisen tahmean tunteen, ei kuitenkaan miun juttu. Tässä tuoksuna valkoinen lotus ja yi yi ren.





Missha Nose Pore Clearing Patch Set. Luultavasti kaikkein tehokkaimpia ja parhaita lappusia, joita olen käyttänyt. Tämä oli varmaan jo kolmas? :D En muista oliko paketissa neljä vai kuusi arkkia?

Sebamed Syväpuhdistava puhdistusvaahto. Tämä kesti käytössä noin pari kuukautta, enkä sinä aikana huomannut mitään eroa kasvojen iholla. Tuoksu on tympeän muovimainen.

Avon Naturals Tea Tree & Cucumber -kasvokuorinta. Tämä kuorinta oli voidemainen, jossa rakeita yllättävän tiheästi, mutta vaatii kuitenkin sitä sormilla pyörittelyä, että saa jotain irti. Suositeltavaa käyttää noin pari kertaa viikossa, mutta itse käytin päivittäin, eikä kyllä sekään saanut mitään aikaan. Tuoksu on tässä aikalailla "vihreä".

Avon Naturals Aloe & Cotton -kasvonaamio. Kosteuttava, geelimäinen koostumus. Yksi suosikeistani ja uusi jo odottaa, kunhan käytän välillä muitakin :)

Lumene -meikinpoistoliinat olivat jo avatessa aika kuivahkoja, mutta kyllä ihan helppoja meikkejä näillä sai puhdistettua. Reissussa oli näppärä puhdistaa kasvot, kun vettä ei aina ole saatavilla. Aika vaisu ensivaikutelma.

Oriflame Optimals -seerumi. Geelimäinen, kevyt seerumi, jota pystyi 30 asteen helteilläkin käyttämään, virkisti kivasti hetkellisesti. Näitä olen useamman käyttänyt ja ainoa valitus on yhä se, että kaikkea ei pullosta saa pois. Tuotetta jää mm. pohjalle ja reunoille.

essence time to wake up -kangasnaamio. Ihan perusnaamioita, jotka kosteuttaa ihoa, seerumia on runsaasti. Virkisti mukavasti hellepäivänä, kun otin naamion jääkaapista ja laitoin kasvoille. Vaikutusaika on 15 minuuttia, joka ei ole pitkä aika hengailla.




Cién Fresh Watermelon -vartalonkuorinta. Isoa raetta ja pienen pientä. Tuoksui vesimelonikarkeille!

Oriflame Swedish Spa -vartalonkuorinta. Käytän näitä käsienkuorintana, pieni nokare riittää pitkäksi aikaa. Tämä tuote tulee uudistumaan, mutta kuorivat ainesosat suolakiteet ja mantelinkuorirakeet -tulevat pysymään samoina. Saa nähdä, muuttuuko tuotteen tuoksu.

Oriflame Loving Care multi-purpose cream. Pehmeän mantelinen tuoksu, käytin tämän ennen hellejakson saapumista. On kuitenkin silti rasvaista, vaikka kevyempi koostumus onkin. Käytän tätä jaloille, vaikka sopisi myös kasvoillekin.

Loreal Elvital Clay-In-Mask. Kuiviin hiuksiin laitettava hiuspohjanaamio, vaikutusaika 5 min. Ostin poistolaarista viime vuoden puolella (?) ja ihan kiva oli kokeilla. Värjää hetkellisesti kädet, mutta väri peseytyy sitten suihkussa pois.

essence instant matt -meikinkiinnityssuihke. Loppuisi varmaa suurkuluttajilla viikossa, mutta miulla kesti yli puoli vuotta avattuna. Hieno suihke, kun suihkutti tarpeeksi kaukaa. Piti ihon mattaisena siihen asti, kunnes hiki virtasi. Miulla kuluu nämä niin hitaasti, että ostaisin kyllä uudelleen.

mades cosmetics Jazzy & crazy -vartalosuihke. Käytin pääsääntöisesti vessatuoksuna, joskus suihkautin iholle, kun lähdin ovesta ulos. Makea tuoksu! Näitä sai CM:ltä alle eurollakin jossain vaiheessa, eli varmaan jo poistuneet valikoimista.

Cién Icy Mint -nestesaippua. Ei ollut tuoksultaan niin pirtsakka kuin olisin halunnut olevan, mutta onpahan kokeiltu! Toivoin sellaista spearmint -tyylistä tuoksu, mutta olikin aika pliisu.

LUSH Hair Doctor* -hiustikkarista juttelin jo täällä.




*Tuote saatu testiin.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)