2.2.2019

Project Polish 1 / 2019

Viime vuonna kesäkuussa oli viimeisin päivitys lakkaprojektin osalta, joten ehkä olisi taas aika katsoa tilannetta, hups.Avon True Colour - Coral Reef on uusin tulokas. Se vajuu todella nopeasti ja tuottaa siksi iloa tässä projektissa.

Avon Stardust - Polished Plum on tekstuuri, joka kuluu nopeasti myös, jos lakkaa aina kaikki kynnet kahdella kerroksella.

Orly - Explosion of Fun. Tämän projektin jättiläinen, 18 ml pullolla. Aina ei tee mieli pinkkiä ja pullo levenee keskellä, joten kuluu hitaasti :D


China Glaze - Travel In Colour. Shimmer päällyslakka, jota voi laittaa mihin tahansa :D Tässä kuvassa ei vielä muutosta näy, mutta tämä alkoi sellaisenaan hieman kyllästyttää, joten tiputin kolme pisaraa OPI Color Paintsia, violettia, sekaan ja väri vivahtaa nyt hieman violettiin :)

essence - i feel good. Uudistukset tulevat taas ja essencen valikoimasta poistuvat kaikki gel shine -lakat, tilalle tulevat uudet pullot ja paranneltu koostumus. Myös sävyjä tulee uusia, kuten tähänkin mennessä. Luultavasti seuraava loppunut, sillä sivellin ei yllä enää pohjaan ja pulloa pitää kallistaa.

Models Own - Pinky Brown. Tämä sopii hyvin kultaisen kanssa pariksi. Ei ole kovinkaan peittävä, vaatii kolme kerrosta.

 Wild & Mild - Blue Nun. On toinen uusi tulokas loppuneiden tilalle. Raikas sininen tuo hieman väriä tähän sarjaan.

Color Club - Disco Dress. Tähän on lisätty holonestettä, joten siksi hieman erilainen :)Projektin aikana loppuneita:

China Glaze - Grape Pop
China Glaze - Fairy Dust
China Glaze - Nova
Lumene - Koivujen alla
essence - beijos de brazil


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)