12.2.2019

Avon mark. Gel Shine ja Nail Style Studio Satin Matte - Sapphired Up ja Miss Drama

Sain erään toisen firman ryhmässä pyynnön, että lähettäisin kuvan lakkakokoelmastani, kun kerroin sen ensin numeroina. Se herätti kiinnostusta, sillä moni halusi tietää kuinka suurelta se näyttää pulloina.
 
Siitä se sitten lähti ja kävin samalla lakkakokoelman läpi, erottelin swatchaamattomat erikseen ja nyt odottelen, että swatchtikut saapuisivat, niin saisin ne pois tuosta lattialta. Blogissa vilahtamattomat ovat vielä erikseen lajiteltu ja sitä läpikäydessä törmäsin näihin kahteen.
 
 

 
 
 
 
Avon mark. Gel Shine, sävyssä Sapphired Up on geelilakka, joka kuivuu kiiltäväpintaiseksi ihan sellaisenaan. Pullossa näyttää sähäkältä, mutta kynsillä astetta tummemmalta. Kaksi kerrosta ei päällyslakkaa.
 
Avon Nail Style Studio Satin Matte, sävyssä Miss Drama on puolestaan satiinipintaiseksi kuivuva lakka, jonka koostumus kuivaa itsestään mattapintaiseksi eli erillistä mattaavaa päällyslakkaa ei tarvita. Sitä myös kaksi kerrosta, ei päällyslakkaa.
 

 
 
 
Yllä olevissa kuvissa ei ole päällyslakkaa, mutta alemmissa kuvissa on. Päällyslakka tuo etenkin satiinipintaiseen hieman elävyyttä ja itselläni pidentää lakkauksen kestoa ainakin parilla tunnilla :'D

Kumpi olisi sinun suosikkisi, matta vai kiiltävä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)