20.2.2019

Oriflame Love Nature -kasvonaamiot

Mietin jonkun aikaa, että teenkö näistä tekstiä ollenkaan, mutta ovat myynnissä jaksoon kuusi asti Oriflamella, vaikka eivät joka kuvastoon tulisikaan esille. Ovat luultavammin sitten myynnissä normaalilla hinnalla tai tulevat johonkin Löytönurkkaan tmv.

Normaalihinta jokaiselle naamiolle on 5 €/kpl, jokaisessa 10 ml.
Jaksolla kaksi, nämä sai hintaan 2,90 €/kpl tai 4,90 €/2 kpl. Kun tämä teksti tulee, ollaan jaksossa 3, eikä näitä ole kuvastossa.


Käytin ensimmäisenä kosteuttavan geelinaamion, joka tuoksuu vesimelonille.

Jokainen kapseli on pakattu pahvirasiaan ja sieltä paljastuu yksi kapseli, josta riittää yhteen tai kahteen käyttökertaan. Riippuen toki jokaisen tavasta laittaa kasvonaamioita, oletko kevyen ystävä vai ronskimman. Kannattaa pistää suljettavaan pussiin, jos ei käytä kaikkia kerralla.


Naamiossa on selkeä vesimelonin tuoksu, joka joko haihtuu tai siihen tottuu, eikä sitä enää itse huomioi. Vaikutusaika on 10 minuuttia, jonka jälkeen pyyhitän pois (kuivalla/kostealla) liinalla.

Itse naamio on hempeän punaista geeliä, tämä tuntui iholla hieman viilentävältä.

Seuraavana herkälle iholle soveltuva ruusunaamio, tämä on näistä muuten ainoa joka on kategorioitu eri ihotyypille. Tämän naamion väri on hempeän vaaleanpunainen, melkein jopa valkoinen.

Koostumus on voidemaista ja ruusuntuoksu on tunnistettava, mutta ei huono ollenkaan. Ruusuntuoksuiset tuotteet ovat itselläni aina vähän niin ja näin, mutta tässä se on hyvä.

Vaikutusaika 10 min. jonka jälkeen pyyhitään pois.

Kolmantena toinen kermainen kasvonaamio, mutta tämän koostumus on kuitenkin hieman paksumpaa, mitä aiempi ruusunaamio, joka oli selkeästi geelimäistä. Vaikutusaika sama 10 minuuttia.

Tässä naamiossa on tuoksuna kaakao, joka ainakin antaa naamiolle väriä, mutta tuoksu ei ole kovinkaan kummoinen ei siis ole odotettavissa herkullisen suklaista tuoksua. Koostumuksen nähtyäni ajattelin tämän riittävän vain yhteen käyttökertaan, mutta jäi vielä toiseenkin käyttökertaan. Tämä on näistä suosikkini.

Neljäs naamio onkin peel off ja tässä koostumus on tuttuun tapaan geelimäistä, kuten peel offit yleensäkin. En tiedä mille litsi tuoksuu, mutta tässä oli kyllä oikein herkullinen tuoksu. Alkoholi on incissä toisena, joten alussa nenään tulvahtaa hyvinkin holimainen tuoksu, mutta sen alta paljastuu mukavan makeahko vivahde.

Vaikutusaika 10 minuuttia ja sitten revitään pois, hyvin kevyt naamio eikä vie mukanaan (ainakaan itselläni) mitään ylimääräistä.

Viimeisenä puhdistava savinaamio, joka tuoksuu raikkaalle vihreälle omenalle.

Koostumukseltaan aikalailla samanlainen kuin tuo ruusunaamiokin. Kasvoilla tuntuu alussa hieman pientä kihelmöintiä, mutta se katoaa jonkin ajan päästä. Vaikutusaika 10 minuuttia, jonka jälkeen huuhdellaan pois.

Jos naamiota laittaa hieman paksummalti, poistettaessa menee kauemmin, joten kannattaa suosia hieman ohuita kerroksia tai pyyhkiä sitten esim. vanulapulla ylimääräiset pois.

Suosikkini näistä olivat kaakao sekä litsi peel off- naamio.
Mitkä ovat sinun suosikki kasvonaamioita?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)