6.2.2019

Catrice #peeloff Glam - Girls Bite Black

Ostin syksyllä Catricen uutuustuotteista yhden peel off -lakan, molemmilla merkeillä (essence ja Catrice) on menossa jälleen tuotteiden vaihdos ja kummaltakaan merkiltä ei ole ainakaan vielä poistumassa nämä peel off -lakat.

Catricen lakoissa on 11 ml ja hinta jotain 4 - 4,80 €/tienoilla, ellen ihan väärin muista.

Catrice Girls Bite Black on musta-hopea glitterlakka, joka peitti hyvin kolmella kerroksella. Hopea on hohtavaa ja musta mattaglitteriä.

Ohjeistuksessa sanotaan kaksi ohutta kerrosta, mutta ei vielä peittänyt omaan makuun tarpeeksi. Päällä kaksi kerrosta Revlonin pikakuivattajaa, joka katosi lakan uumeniin ja pinta jäi aavistuksen verran karheaksi, mutta ei niin paljoa, että jäisi vaatteisiin kiinni. Revlonin pikakuivattaja on muutenkin huomattavasti vetisempää ja ohuempaa vrt. Mavalaan, joka on aavistuksen paksumpaa ja tasoittaa näin nopeammin.

Lakan tuoksu on hyvin liimamainen, kuten essencenkin vastaavissa.


Lakka lähtee tasaisena laattana pois, itselläni alkoi vuorokauden sisällä pari kynttä "ilmaantumaan", joten irroitin sitten kaikki pois. En käyttänyt alla aluslakkaa, vaan lakkasin ihan sellaisenaan kynnelle.
2 kommenttia:

  1. Mulla on kans tää sama lakka, mutta ei ole vielä päässyt testiin. Ostin joskus Isadoran (?) peel off -aluslakkaa ja se oli kamalaa, kun piti koko ajan varoa sormia. Pienestäkin osumasta se tuntui lähtevän rullautumaan pois :/ Varmaan sen takia oon venyttänyt tän testausta jo aika pitkään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miulla ei oikein nuo normaalit peel offit toimi, ne kun ei lähde irti muuten kuin poistoaineella :'D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)