26.2.2019

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla, osa 38.

"Tässä postaussarjassa tullaan näkemään tuotteita, mitkä olen kuluttanut loppuun. Aikaväli vaihtelee 2(1) -4 kk. Voin kertoa myös mielipiteitä, mikäli sellaisia on :D
Taas on loppunut joitain tuotteita ja tässä ne on nyt koottuna.

Tämä sarja löytyy KJKJ - tunnisteella, joka löytyy tunnistelistasta."
Pistin menemään pienen kasan kosmetiikkaa, jotka on jo iäisyysvanhoja tai en tule enää niitä käyttäneeksi. Lumenen Natural Code -sarja on kuopattukin, enkä pahemmin esim. värillisiä puutereita käytä, meikkivoide oli hivenen liian tumma. Tony Molyn Pokémon kokoelman puuteri oli myös värillistä, jonkin verran käytin, mutta sekin oli hitusen liian tummahko.

Muutama glitterjuttu, essencen luomiväripaletti ja Oriflamen voidemainen luomiväri.
Missha Pure Source Mango & Shea Butter -kasvonaamiot, ovat miun lemppareita Misshalta. Molemmissa oikein mukava tuoksu, mangossa hedelmäinen ja sheassa hieman pehmeämpi.

Mizon Joyful Time Royal Jelly, Strawberry x 2 ja Hyaluronic Acid -kasvonaamiot. Mizonin naamiot ovat myös kivoja, joissakin on todella vahva alkoholin tuoksu, kuten mansikassa, mutta se haihtuu sitten pois.

Tony Moly Panda's Dream Eye Patch. Sain kaverilta nämä joululahjaksi, tykkäsin tästäkin!

Tony Moly Fresh To Go Pumpkin -kasvonaamio. Todella miellyttävä tuoksu, odotin jostain syystä pahempaa! Voisin ostaa uudelleen.

Masque Bar Animalz Puppy pore control -kasvonaamio. Hauska, mutta en yhden käyttökerran jälkeen osaa sanoa tekikö ihohuokosille mitään.

berrisom Soda Bubble Mask Aqua Fruit. Kupliva kasvonaamio, joka kupli ihan sopivasti, ei liikaa.

Lierac Hydragenist -voide on saatu vuoden 2017 mökkimiitistä, käytin tämän kasvonaamiona, lisäksi olisi voinut käyttää myös päivä- ja yövoiteena. Alkoi tympimään aika äkkiä, mutta käytin tätä aika monena päivänä putkeen kosteuttavana kasvonaamiona.

The Body Shop Mediterranean Almond Milk With Oats -kasvonaamionäyte. Oikein mukava, tuoksultaan miedohko tuoksu, sellainen viljainen. Tykkäsin!

Malie System Vitamin Ultra Hydrating Essence Mask -kasvonaamio ja Candy O' Lady Candy Mask -kasvonaamiot tulivat joululahjavaihtareissa. Oikein kivat ja Candy O' Lady saa ulkoasusta pisteitä lisää, luulin alussa tämän olevan nestemäistä, mutta olikin ihan oikea kasvonaamio :D

Kaikkien kasvonaamioiden vaikutusaika noin 10-20 minuuttia.
Oriflame Love Nature Wheat & Coconut Oil -shampoo. Oli miellyttävä käyttää, tuoksussa hieman enemmän oli tuota vehnää kuin kookosta, mutta ne loivat yhdessä oikein näpsäkän tuoksun.

Oriflame Milk & Honey -hiusnaamio, vaikutusaika 2 min. Jos en ole väärin nähnyt, niin tämä hiusnaamio on lopetettu tuote tästä sarjasta. Miulla vielä yksi näitä jäljellä.

XZ Nittyvilla -hoitoaine. Tämä on sellainen tuote, jonka voisin ostaa udelleen ja varmaan joskus ostankin. Tykkään tämän lempeästä tuoksusta.

Nuage Skin Coconut & Lime & Fig -vartalokuorinta. Ei yltänyt suosikiksi, ei ollenkaan.

LUSH Ectoplasm -suihkugeeli. Halloweenin kausituote, väriltään neonin vihreää/keltaista. Tuoksussa oli mm. veriappelsiinia ja tangeriinia. Tykkäsin! Koostumus oli todella jäykkää, joten siitä miinusta.

The Body Shop Adriatic Peony -suihkugeeli. Luulin tätä kamalaksi, mutta olikin todella kivantuoksuinen suihkugeeli! Ostaisin uudelleen :O

Lemon Meringue Pie -vispattu saippua. Tilattu varmaan kolme vuotta sitten Etsystä. Olen käyttänyt tätä sivellinten, meikkisieninen, mikrokuituliinojen jne. pesuun, lopussa käytin kuorintana kuorintahanskojen kanssa. Tään tuoksu on!!!

Pirkan ja Yves Rocherin vanulappuja, jälkimäiset ei hajoa, ensiksi mainitut kyllä, etenkin kynsilakanpoistossa.

Muutama Dermosilin näyte, sekä yksi Avonilta. Tykkäsin Dermosilin jutuista, Avonin kevyttä kasvoöljyä en ehkä ostaisi.

Pari LUSHin kylpypommia, niin hauskoja, että harmittaa, kun ei ole ammetta. Jalkakylpyihin käyttelen näitä.
Dermosil Luna -käsisaippua. Ei oikein kolahtanut, mutta tuli kuitenkin käytettyä.

Oriflame Multi Purpose Cream Coconut Water. Lempeä kookoksen tuoksu, todella ihana! Käytin tätä vartalovoiteena.

The Body Shop Berry Bon Bon -käsivoide, ihan ok. Käytin yövoiteena käsille.

Oriflame Swedish Spa kylpyöljy. Käytin tätäkin jalkakylpynä. Väriltään öljymäistä, joka muuttuu sitten maitomaiseksi veden kanssa. Miedohko laventelin tuoksu.

The Body Shop Camomile -silmämeikinpoistoaine. Tykkään tästäkin, useampi tullut käytettyä, joista kaikki joulukalentereista tulleita. :D

Jeffree Star Cosmetics Velour Lip Scrub Cherry Soda -huultenkuorinta. Ah, kirsikantuoksusta pitäville ehdoton, en vain tiedä onko tätä enää saatavilla.

Avon Aloe & Cotton -kasvosuihke. Tämä yksi suosikeistani, tätä tullut myös ostettua uudelleen.

Lumene Nordic Girl! -kasvokuorinta. En tykännyt tästä, sillä vaahtosi ikävästi kasvoilla. Meni hermot, joten käytin vartalonkuorintana.

Oxygenol Tropical Shine -hammastahna. Tässä makuna ananas, minttu ja kookos. Hyvin erikoinen yhdistelmä, mutta ei huono!

The Body Shop Vitamin e -päivävoide. Oikein hyvä talvipakkasille, sillä ei tuo kiiltoa kasvoille, toisin kuin kesällä, jolloin tämä on liian tuhtia.

Dermosil Hyal X3- kasvoseerumi. Vähän tympeähkö tuoksu, muistuttaa hieman vitamin e-sarjan tuoksua, mutta hieman tylsempänä. Riittoisa ja hyvin lirua seerumia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)