22.2.2019

Tammikalenteri 2019

Tein itselleni oman joulukalenterin, jota kokosin vuoden 2018 ajan. Muutama tuote meni niin täpärälle eli kaikki luukut eivät olleet ajoissa valmiit, joten availin sitten kalenteriani sitten tammikuussa.

Tekniikkana käytin tässä sellaista, että ostin tuotteen ja laitoin sen kalenteriin, sitten käänsin luukun numeropuoli eteenpäin, josta tiesin, että kyseinen luukku oli käytetty. Kalenteripohjana oli muistaakseni 2017 vuoden TBS -kalenteri.

Mitä luukuista paljastui?

Kynsilakkoja seitsemän kappaletta, joista melkein kahden kohdalla sattui sama sävy, mutta onneksi toinen oli tummempi :D

Lorealin lakat erottuvat tooodella nopeasti, eivätkä näytä näteiltä, mutta sekoittelulla saa nätimmäksi.


Luomiväripaletteja kolme ja yksi irtonainen.


Huulituotteita neljä, joista yhtä voi käyttää myös kynsiöljynä.
Ripsiväri.
Invisibobblen sprunchie sekä teenhaudutin.
Ihonhoitotuotteita onkin sitten runsaammin:

The Body Shopin British Rose -kasvonaamio sekä Masque Barin ruusukulta peel off -kasvonaamio.
Avonin sävytetty päivävoide, Lumenen silmänympärysvoide, Herbinan puhdistusgeeli, Garnierin monitoimituote (on päivä- ja yövoide sekä naamio), sekä kaksi Oriflamen kasvonaamiota.

Käytän hyödykseni niin tässä omassani, kuin bloginkin joulukalenterissa hyödyksi aika paljon alennuksia. Ei taida olla semmoista kuukautta, kuin ei olisi mitään tarjouksia missään :D Kaikkein parhaiten onnistuu tietenkin kaikki perinteiset alennukset jotka ovat aina, kuten 3+ 1 -päivät, Mammuttimarkkinat, Ystävänpäivä (usein osta 2, maksa 1), Black Friday jne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)