13.11.2020

Avon Gel Shine - Glitz and Glazed, Shopping Daze, Ring It In, Sleigh All Day, All Wrapped Up, Festive & Office Party -swatches

Avonin joulukuun kuvastoon on tulossa uusia kynsilakkoja, joita on kokoelmasssa kymmenen. Itse tilasin jo demoina ennakkoon niistä seitsemän, miulta puuttuu sävyt Frost Bite, Let It Glo ja Nice-Ish.

Joulukuussa hinta 5.95 €/10 ml.

Lakkojen koostumus on shimmerinen, jos shimmeriä olisi yhtään enemmän voisi koostumus mennä metallisen koostumuksen puolelle ja jättää siveltimen jälkiä pintaan. Näissä kuvissa lakkojen päällä ei ole päällyslakkaa. Poistettaessa shimmer saattaa hieman levitä sormiin, itsellä oli shimmerhippusia myös siinä kädessä, jossa vanulappua pidän. Joten vanun kautta sitä leviää myös.

Glitz and Glazed, kultainen shimmer. Kolme kerrosta.Glitz and Glazed

Glitz and Glazed
Shopping Daze, kuparinen/pronssinen sävy. Kolme kerrosta.


Shopping Daze
Ring It In, fuksia. Selkeästi violettia vivahdetta. Kolme kerrosta.


Ring It In
Ring It In
Sleigh All Day, violetti. Muistuttaa todella paljon OPI Merry Midnight sävyä, jos siitä murskattaisiin flakielastut shimmeriksi. Peittää tumman pohjan ansiosta kahdellakin, kuvissa kolme kerrosta.


Sleigh All Day
Sleigh All DayAll Wrapped Up, hyvin jouluinen vihreä. Kolme kerrosta. Tässäkin on tummahko pohja, joten voi peittää kahdella kerroksella.All Wrapped Up
All Wrapped UpFestive, kolme kerrosta. Tämä on väriltään sinivihreä, teal omaan silmääni.Festive

FestiveOffice Party. Punainen, kolme kerrosta.


Office Party
Office PartyJokaisessa lakassa on hyvin samanlaista shimmeriä seassa; kultaa, hopeaa, sinistä. Joistakin erottuu tietyt sävyt paremmin, muutamasta on vaikea sanoa pulloakaan pyörittelemällä.2 kommenttia:

If you leave a comment, you earn one happy smile :)