19.2.2020

Boxycharm tammikuu 2020 - Breaking The Ice

Tammikuun Boxycharmin toinen sivu oli kokonaan auki, postilaiset olivat sen teipanneet kiinni ja sujauttaneet vielä muovipussiin. Tarinalla on onnellinen loppu, sillä kaikki tuotteet olivat laatikossa tallella.

Boxycharm saapui Planet Expressin varastolle 10.päivä ja se lähetettiin 13.päivä eteenpäin. Maksoin toimituskuluja 11,56 $, sillä otin seurannan (tähän hintaan sisältyy vielä 2 $ käsittelymaksua). Seurantahan ei toiminut tällä kertaa ollenkaan, viimeisin tieto oli tuolloin 13. päivä, kun se on lähtenyt Kaliforniasta pois. 3.2 se saapui sitten ovelle.

Maksoin siis seurannasta jälleen turhaan, kun ei toiminut ollenkaan :D

Boxycharmin Add-Ons -osiosta tilaamani Too Faced huulituote lähti varastolta 29. tammikuuta ja se saapui miulle 6.2. Hämmästyttävän nopeasti saapui ja tälle en ottanut seurantaa, kulut Planet Expressiltä oli 5,50 $.

Boxycharm tammikuu 2020 - Breaking The Ice, sisälsi seuraavat tuotteet:


- Pretty Vulgar | Under Cover Concelear, 25$. Sävy 60 Little White Lies. - Ace Beauté | Eyeshadow Palette, 34.99$. - Skin&Co Roma | Truffle Theraphy Face Commage, 28$. - Avant Skincare | 8 hour Radiance Renewal Sleeping Mask, 107$. - Manna Kadar Beauty | lip whip, 21$. Sävy Hope.Yhteensä: 215.99$


Boxin arvokkain tuote, Avant Skincaren yönaamio, joka on arvoltaan 107 $. Ei ehkä ole vielä omaan ikäluokkaani sopiva tuote. Tämä lupaa kiristää ihoa ja näin ollen vähentää ihon hienoja juonteita ja ryppyjä.

Melkein tuttu tuote oli Skin&CO Roma Truffle Therapy Face Commage. Tuoksu on täysin sama, kuin viime vuonna tulleessa kasvoputsarissa eli erittäin mantelinen. Tässä on mm. e-vitamiinia, aprikoosin siemenjauhetta, makeaa manteliöljyä. Mainospuheessa on myös Black Winter Truffle uutetta, jossa on Superoxide Dismutase, joka vähentää ikääntymisen merkkejä.

Tämä jää itselleni.Pretty Vulgarin peitevoide olikin ensimmäinen laatuaan. Nykyään Boxycharmeista voi tulla myös meikkivoiteitakin. Sävynä näytti aika tummalta, mutta testattuani sulautuikin aika hyvin ihon sävyyn, menisi itselläni meikkivoiteenakin sävynsä puolesta :)

Manna Kadar Beauty on tuttu ex - Bette Boxin tilaajille ja on tätä tainnut joissain brittiläisissäkin bokseissa olla, ehkäpä Lookfantastic? Näitä on Boxycharmistakin aiemmin tullut.


Ace Beautén luomiväripaletti oli oma valintani boksiin, jonka tein joulukuussa. Tämän peili oli ottanut osumaa ja sieltä löytyykin melkein koko peilin mittaisia säröjä, mutta teippasin peilin päälle paletin suojamuovin :DTänä vuonna kokoan blogin joulukalenterin mahdollisesti kokonaan Boxycharmin tuotteista, sillä itselläni ei kaikille tule käyttöä ja tavallaan joku pääsee kokeilemaan 24 tuotteen Boxycharmia :D

Tässäkin oli muutama tuote, jota en edes avaa, sillä ei ole itselläni käyttöä ja ne löytyy sitten joulukalenterista.

4 kommenttia:

 1. Mulla oli samoja tuotteit vaan toi paletti ja peiteaine. Peiteaine on mulle vähän turhan tummaa ja joudun käyttämään sen päällä toista, vaaleampaa peiteainetta, jos haluan sy-aluetta kirkastaa :D Eli eipä ole kovin montaa kertaa päässyt testiin se. Toi luomiväripaletti taas on ollut mulla nyt alkuviikon testissä ja ai että mä rakastan tota! ♥

  Avantin tuotteet on tosi mielenkiintoisia, mutten ihan ehkä jaksa ymmärtää niiden superkorkeaa hintaa. Eivät ne ihan niin hyviä mun mielestä kuitenkaan ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo peiteaine näytti miullekin aika tummalta verrattuna muihin omistamiini, mutta sulautui kuitenkin hyvin punertavaan ihooni :)

   Paletti on kyllä nätti! Miullehan on tulossa myös helmikuun boksissa paletti :'D

   Poista
 2. Voi miten kauniita sävyjä tuossa luomiväripaletissa <3 Harmi että se peili oli hajonnut :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä todella nätti, muistaakseni toinen vaihtoehto olisi ollut neutraalimpi(?), jonka olisi voinut valita. Miullehan on tullut nyt 3 kk peräkkäin paletteja, kahden olen valinnut itse, viimeisin tulee nyt helmikuussa :D

   Onneksi vain peili oli ottanut osumaa, ettei itse sävyt tai peili lähtenyt rikkoutumaan palasina.

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)