21.2.2020

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla, osa 47

Tässä postaussarjassa tullaan näkemään tuotteita, mitkä olen kuluttanut loppuun. Aikaväli vaihtelee 2(1) - 4 kk. Voin kertoa myös mielipiteitä, mikäli sellaisia on :D
Taas on loppunut joitain tuotteita ja tässä ne on nyt koottuna.

Tämä sarja löytyy KJKJ - tunnisteella, joka löytyy tunnistelistasta."Teksti kirjoitettu 7.2, jolloin tuotteet myös pistetty kierrätykseen.

Aiempi teksti oli kirjoitettu 5.1, eli nämä loppuneet ovat noin 1 kk ja 2 päivän ajalta.


Tällä kertaa loppuneita ei ole runsaasti, mutta pullot on sen verran isoja, että laatikon tila alkoi loppua :D
- Yves Rocherin vanulappuja käytän kynsilakkojen poistoon, sillä ne ovat kestäviä eivätkä hajoa.

- IsaDoran Mild Eye Make-up Remover. Kunhan muut loppuu, niin ostan täysikokoisen, tykkäsin! Poistaa silmämeikin hyvin, eikä sumenna näkökenttää.

- Etude House Monster misellivesi oli kiva, ihan perinteinen miselli, mutta silti jätti jotenkin mukavemman tunnun kasvoille.

- Holika Holikan näytepussukka 99% Aloe Soothing Gel, käytin tämän hiuksiin, jos selvityssuihketta tmv. ei ole saatavilla, niin käytän tätä. Tälläkin hetkellä käytössä, mutta toiselta merkiltä.

- essencen ja The Body Shopin huulituotteet vuosien 2018 kalentereista. Ei ole tullut käyttöä, eikä koostumukset ole mieleen. essencen tuotteessa on herkullinen tuoksu, siitä ainoa plussa :D

- Trindin taikaviila on menettänyt jo tehonsa, joten tämä joutaa pois. Uusi on jo käytössä.

- Dermosilin kosteuttava kasvonaamio ei ollut kummoinen, onpahan käytetty. Tästä kapselista riitti yhteen kertaan.

- Tula star bright nourishing & brightening cosmic hydrogel mask saapui marraskuun Boxycharmin mukana. Näissä hydrogel naamioissa on yleensä paljon muoviroskaa, sillä geeli hajoaa helposti jos se joutuu johonkin pahaan paikkaan, joten niiden suojana yleensä on molemmin puolin suojamuovit. Tässä naamiossa oli tähtikuvioitu naamio, kuva instassa. Nenäosio sopii pidemmällekin nenälle ja itse naamiossa on verkkokuvio :) Tykkäsin myös tuoksusta.

- Avon Platinum Glow Double Layer Foil Sheet Mask. Nimensä mukainen foliomainen, hopeinen kasvonaamio. On aika paksua materiaalia, joten ei omille kasvoille asettunut kunnolla, harmi. Kuva kasvoilla tästäkin instassa


- The Body Shop Aloe -kasvonaamio oli harmikseni myös hieman liian paksua kangasta omaan makuun, joten se asettuu hankalasti kasvoille ja vaikka olisit liikuttamatta kasvojen lihaksia, niin silti naamio alkaa nousemaan iholta ylöspäin.

- Kocostar 5finger nail pack. Kynsien päälle ja vähän yli asettuvat läpykkeet, joiden kanssa vain pönötetään paikallaan, sillä ne kääntyilee jo itsestäänkin ympäri ja kulkeutuu ylöspäin, jolloin saa nykiä alas :D Kosteuttavat kivasti, ostaisin uudelleen.

- Benton Goodbye Redness Centella Mask Pack. Käytin tämän kasvonaamion, kun kokeilin voidemaista, kosteuttavaa naamiota ja se pisti ihon hieman punoittamaan ensimmäisellä käyttökerralla. Tämä kasvonaamio rauhoitti ja iho tuntui mukavalta, voisin ostaa uudelleenkin.

- Benton Aloe Soothing Mask Pack. Tämä oli parempi, kuin The Body Shopin vastaava. :D Ostaisin mieluiten tämän, jo istuvuudenkin kannalta.

- treaclemoon one ginger morning -käsi- ja vartalovoide. Käytin tämän kokonaan vartalovoiteena, pumppu toimi kiitettävästi loppuun asti ja osan sai kaatamalla ulos. Mukavan tuoksuinen, hieman vivahde kolaisuutta.

- Avon Naturals Vanilla & Sandalwood -vartaloemulsio. Santelipuun tuoksu tuo vaniljaan mielenkiintoisen vivahteen, ei yhtään huonon sellaisen. Olen käyttänyt tätä joskus muinoin ja muisteloiden vuoksi tilasin uudestaan, ostaisin uudelleen. Tämmöinen kestää jokapäiväisessä käytössä hieman yli kk.

- Oriflame Love Nature Purifying Gel Wash Oily Skin. Tuoksuu selkeästi teepuulle, hieman mukana tuota limeä, mutta ei ole selkeä teepuun tuoksu, joka tuo itselleni mieleen kellarin. Geelimäinen, oikein kiva koostumus. Voisin ostaa uudelleen.

- The Body Shop British Rose Petal-Soft Gel Toner. Sarjalle ominainen ruusuntuoksu, voidaan käyttää joko vanulappujen tai ihan käsien kautta, sillä ei ole niin vetistä, että valuisi sormien läpi. Iholle jää tästä palasia, joten en käyttäisi aamuisin, jos olen jonnekin menossa :D Käytin tätä ehkä kesästä tammikuun loppun, joten sai vastinetta hinnalle. En kuitenkaan ostaisi uudelleen tällä hetkellä. Usein lisäsin tätä kangasnaamioiden alle.

- Lumene päivävoide rasvoittuvalle iholle. Ihan perinteinen päivävoide, täyteläinen voide, joka ei omalla kohdallani hallinnut kiiltoa kyllä ollenkaan, itselläni on siis rasvoittuva iho, enkä huomannut tämän tekevän mitään, olipa kesä tai talvi. Saisi olla lisäämässä puuteria aika useasti, sillä jo tunnin päästä vaikutus on ohi. En ostaisi uudelleen.

- essence tropical hand mousse. Tämä taisi poistua jo viime syksyllä, kun uutuudet tulivat hyllyihin. En tykännyt tuoksusta ja käytinkin loput vartalolle :D

- Avon Care shampoo ja hoitoaine kookosöljyllä. Ostaisin uudelleen, mukavan kookoksinen tuoksu ja ihan perus tuotteet, ei ihmeelliset. Pesee omat hiukseni puhtaaksi, mutta ei narskuvaksi.

- Budgie conditioner for thirsty hair on ostoslistalla shampoon kanssa. Tätä matkakokoista hoitoainetta löytyy myynnistä, täysikokoiset tuotteet ovat pumppupullossa. Tykkään tämän tuoksusta, joka jää pitkäksi aikaa hiuksiin, noin pari päivää jos et käytä muotoilutuotteita jne. Ah, parasta!

- Garnier Fructis Banana Hair Food. Tämän käytin hiusnaamiona, vaikka soveltuu muihinkin tarkoituksiin. Voisin ostaa uudelleen, sillä banaanintuoksu on sellainen, joka ei ala ällöttämään, joten voi käyttää reippain mielin joskus toistekin.

- Original Source Juicy Mango -suihkugeeli. Tämä tuoksuu täysin mango Breezerille, ilman rommin häivähdystä. Ei kuitenkaan voita TBS:n mangoa tuoksullaan.

-  Weleda Citrus -suihkugeeli. Kermainen suihkugeeli, jossa sitruunainen tuoksu. Vaikka oli mennyt jo vanhaksi, niin silti tuoksui vielä hyvälle. Oli mukava käyttää.

- Oriflame -suihkugeeli, jossa marsipaanimainen tuoksu, johtuen mantelista. Ei mikään suosikkini :S

- Lumene Lähde -suihkugeeli on Citymarketin poistolaarista, tämän tyhjensin roikkuvaan pulloon, joten ei siis ole täysin loppunut, mutta pistän purkin kuitenkin jo pois. Raikas tuoksu.

- AC Winter Magic Vanilla & Musk -suihkugeeli on vuodelta 2018, sillä näin näitä Matkuksen Emotionissa hieman ennen joulua. Hieman lämmin tuoksu, myski tuo kivan vivahteen, ei huono!

- The Body Shop Ginger -käsisaippua. Tämä oli tällä kertaa vessassa ja tämän tuoksu on niin hyvä, harmi kun oli kausituote.

- Rituals...The Ritual of Ayurveda vartalokuorinta. Rouhea suolakuorinta, joka jättää ihon kostutetuksi. Uusi purkki oikein lilluu öljymäisessä nesteessa ja vesi helmeilee iholla tämän käytön jälkeen :) Tuoksu jää suihkuun pitkäksi aikaa, ei kuitenkaan suosikkini.

- Bomb Cosmetics Grapefruit & Nectarine -vartalokuorinta. Tuoksuu hyvinkin paljon TBS:n Pink Grapefruit -sarjalle, herkullinen tuoksu. Kuorinta-aine on aika kovaa, joten sitä sai kaapia purkista ja koostumukseltaan ei mikään käyttöystävällisin.

- The Body Shop Coconut -vartalokuorinta. Käytin tämän 50 ml purkin yhdellä käyttökerralla ja silti en saanut kokonaan vartaloa vielä kuorittua, vaikka käytin kuorintahanskaakin, höh.

Siinä on purkkia ja purnukkaa taas käytetty, kohti uusia purkkeja!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)