1.2.2020

Dance Legend - Pulsar & Nails Inc. London - Straight To My Head -swatches

Pulsarilla olen lakannut viimeksi vuonna 2015! Valitettavasti omalla koneella ei jostain syystä vanhempien tekstien kuvat näy ja ainakin 2015 ja siitä alaspäin ei kuvia välttämättä teksteissä enää ole, joten välillä siis aiemminkin nähtyjä lakkoja uudestaan näkyvien kuvien kera :D







Dance Legend - Pulsar, kynsillä neljä kerrosta. Voi lakata tumman lakan päälle tai yksistään, mutta tällöin vaatii ainakin sen kolme kerrosta peitääkseen.

Ja koska lakka on ohutta, niin kärjet kannattaa sulkea parilla kierroksella (tai esim. mustalla sävyllä) ettei päällyslakat tuo niitä näkyviin, jos sattuu kutistamaan.









Nails Inc. London - Straight To My Head. Lakka kuuluu osana Champagne shine -settiä.

Kynsillä kolme kerrosta ja peitti todella hyvin, kuivui myös salamannopeasti! Pimeällä ei kovin kummoiset holoefektit, kuvat otettu luonnonvalossa ja kyllä sieltä vähän holoa näkyy. Päällyslakka hieman samensi, mutta palautui jonkin ajan päästä taas normaaliksi.

Yllättävän hyvin kestänyt kynsillä, vajaa 24 tunnin sisällä on parista kulmasta lohjennut lakkaa, mutta siivosin, rymistelin kaapeissa ja muutaman kerran olen huitaissut kädellä oven karmeihin :D Eikä ne ole aiheuttaneet enempää vahinkoa kuin mitä jo oli.













2 kommenttia:

If you leave a comment, you earn one happy smile :)