3.2.2020

Muutaman lakkaprojektin lakan kuluttamista.

Olen yrittänyt ahkerasti käytellä lakkaprojektin lakkoja, mutta kun yhteen keskittyy, muut jää unholaan eikä miun lakkakavalkadissa oikein ole yhteen sopivia lakkoja, vaan pitää ottaa sitten aina "normaalista" valikoimasta :D

Blogin puolella viimeisin katsaus on ollut 7/2019 ja samat lakat ovat yhtä käytössä, pääset tekstiin tästä.

Lumene Nordic Girl! -sarjan lakka, numero 7. Kynsillä kaksi kerrosta. Ei ole pullossa noin punainen mitä kuvat antaa ymmärtää, enemmänkin korallisen oranssi.

Pari päivää myöhemmin lisäsin nimettömiin kynsivinyylien avulla kissat :D

Lumenen NG -sarja on kuopattu, mutta ehkäpä jostain poistolaarista voi vielä löytää. Näissä lakoissa on ainetta 4,5 ml ja yllättävä sitkeitä näin pieneksi lakaksi.

Lakkasin tuunatulla China Glazen Travel In Colour lakalla, joka alkujaan oli kirkas shimmer sinertävän punaisella vivahteella. Tipautin sekaan vähän violettia ja muita lakkoja, sillä kyllästyin alkuperäiseen. Tätä kynsillä kaksi kerrosta ja päällä kerros Oriflamen Glitter Top Coatia.

Oriflamen Glitter Top Coatissa on aika paljon tuota kirkasta pohjalakkaa, joten kimalteita ei kovin runsaasti tule, kun siveltimestä pitää ylimääräiset lakat pyyhkiä pois, muuten tulee todella paksuja kerroksia.Jos Travel In Colour sävyssä olisi vielä hieman violettia, se hämäisi ehkäpä niin paljon, että kynsien keltaisuus ei näkyisi läpi.2 kommenttia:

If you leave a comment, you earn one happy smile :)