17.2.2021

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla, osa 58

Teksti sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkaamisesta en hyödy, mutta niiden kautta tehdyistä ostoksista saan pientä komissiota. Mainoslinkit merkitty * -etuliitteellä.



Tässä postaussarjassa tullaan näkemään tuotteita, mitkä olen kuluttanut loppuun. Aikaväli vaihtelee 2(1) - 4 kk. Voin kertoa myös mielipiteitä, mikäli sellaisia on :D

Taas on loppunut joitain tuotteita ja tässä ne on nyt koottuna.
Tämä sarja löytyy KJKJ - tunnisteella, joka löytyy tunnistelistasta.



Teksti kirjoitettu 8.2 jolloin tuotteet myös pistetty kierrätykseen.
Aiempi teksti oli kirjoitettu 17.12 eli loppuneita on kertynyt karkeasti noin 1.5 kk ajalta.





Avon Mark. -sarjan värilliset ripsarit olivat vielä muuten kunnossa, mutta ne alkoi kutittamaan silmiä, joten päätin luopua niistä :D Sävyt Oasis Teal ja Festival Black.

NYX Glitter eyeliner, sävy Crystal Onyx ja essence melted chrome, sävyssä steel my heart olivat molemmat jo aika kuivia.

Avon Glimmerstick, sävyssä True Gold koki karmean kohtalon napsahtaessaan poikki ihan juuresta asti. Sävy oli mitäänsanomaton luomilla, sillä sitä ei edes nähnyt vaikka kuinka olisi kerrostanut. Sävy oli todella haalea kulta ja sävy oli rajoitetut ajan myynnissä.

*essence precise eyeliner brush on luottotuotteeni jo useamman vuoden ajalta lakkauksien siistimiseen.






Neutrogena Hydro Boost Whipped Body Balm oli heräteostos Feeluniquelta viime vuonna. Kevyt koostumus, joka murustui oudosti niin iholla kuin sormissa. Sormissa tuntui pienen pieniä palluroita ja niitä samoja tuli myös iholle. Loppua kohti tuo ominaisuus kuitenkin jostain syystä katosi ja voidetta oli kivempi käyttää. En kuitenkaan ostaisi uudelleen tässä variaatiossa. Tykkäsin tuoksusta!

*PeterThomasRoth Anti-Aging Cleansing Gel, tuoksuu persikalle ja tuotetta oli kiva käyttää tuoksun vuoksi. En raaskisi maksaa putsarista yli 40 €, mutta näytteenä oli kiva päästä kokeilemaan.

Avon NutraEffects Triple Action -putsari, jota pystyi käyttämään meikinpoistoon, kasvonaamiona sekä normaalina kasvoputsarina. Voidemainen koostumus, tuoksui raikkaalle. En kokeillut meikkivoiteen kanssa, mutta päivävoide + peiteaine -yhdistelmän poisti kasvoilta vaivatta, ei jäänyt edes jäämiä, kun pyyhkäisin vielä misellivedellä. Voisin ostaa uudelleen.

Oriflame Love Nature Face Toner oli oma suosikkini, harmi vaan, kun tuote uudistui. Tämä oli miun viimeinen jemmakappale.Pidin tämän hieman omalaatuisesta tuoksusta, jossa oli aloe veraa ja ripaus jotain muuta tuoksua.

*Glamglow Moisturetrip Omega-Rich Moisturizer, sopii käytettäväksi aamuin ja illoin. Vähentää ihon punoitusta, rauhoittaa, suojaa siniseltä valolta ja kosteuttaa. Tykkään kasvovoiteista, joita voi käyttää aamuin ja illoin, sillä näin tuote kuluu nopeammin. Riittoisa tuote, pieni määrä riittää omalle rasvoittuvalle iholle. Plussaa myös tuoksuttomuudesta, ei ole lisätty mitään ylimääräistä tuoksuun. Purkki on painava, mutta on itseasiassa muovia.

KylieSkin by Kylie Jenner -vaahtoputsari saapui Boxycharmista. Täyteläinen, pehmeä vaahto. Tätä merkkiä oli kiva päästä kokeilemaan, mutta en kuitenkaan ostaisi ellei saisi ainakin puoleen hintaan (norm. noin 23 €). Väri muuttui kirkkaasta ruskeaksi lopussa, mutta se on ilmeisesti ominaisuus tälle tuotteelle, kun ilmaa pääsee sisään.

*Nivea Soft -kosteusvoide, joka sopii kasvoille/vartalolle/käsille. Perinteinen Nivea -tuoksu, helppo ja edullinen yleisvoide 5.20 €/200ml. Käytin omani vartalovoiteena, enkä keksi mitään pahaa sanottavaa. Tuoksu tosin on aika tympeä, johon kyllästyin nopeasti.





*Maria Åkerberg Scalp Scrub Intensive, 30 ml. Ostin testiin ja tykkäsin kyllä piparmintun tuoksusta, mutta käyttötavasta en tykännyt. Tämä laitetaan kuivaan hiuspohjaan, hierotaan ja annetaan vaikuttaa noin 20 minuuttia. En ollut koostumuksen ystävä, sillä kuorivat rakeet tuntui olevan kaikkialla muualla paitsi siellä hiuspohjassa. Ei tuntunut puhidtavan hiuspohjaa ollenkaan.

*Budgie The Ultra Hydrating Shampoo on oma suosikkini, samoin se hoitoaine. Isot pakkaukset tulee pumppupullossa, mutta toivoisin ainakin hoitoainetta tuubiin, sillä sen koostumus on paksumpi. Tämä shampoo on sopivan nestemäistä, joten toimii molemmissa pakkauksissa hyvin. Näistä tuotteista löytyy tuoksua, joka kestää melkeinpä aina seuraavaan hiuspesuun asti. Ostan ehdottomasti uudelleen.

XZ persikkanektari hoitoaine oli makean tuoksuinen, mutta tästä kertyi valkoista jäämää meidän lattiakaivon päälle, sekä isompi kertymä oli myös lattiakaivon alla, joka tukki ajan saatossa viemäriä. En ostaisi uudelleen.

Garnier Respons The Milk Hair Mask on nopea ja helppo hiusnaamio, sillä sen voi pestä heti levittämisen jälkeen pois. Kokeilin vaikutusajan kanssa, mutta hiukset imaisi tuotteen täysin, eikä näin ollen ollut mitään hyötyä. Suosittelen siis pesemään levittämisen jälkeen pois :D Koostumus on ohutta, josta pieni miinus, mutta pullon saa kyllä täysin tyhjäksi.

Yves Rocher Midnight Berries -suihkugeeli oli viime vuoden kausituote. Makean marjainen tuoksu, joka ei kuitenkaan yltänyt omaksi suosikiksi. 

Oriflame Love Nature Coconut Water & Melon -suihkugeeli ei ole vielä loppunut, sillä siirsin suihkugeelin toiseen pakkaukseen, mutta on kuitenkin jo käytössä. Tuoksuu jollekin lapsuuden karkille :D





Kicks Thirsty Skin? -seerumi oli oikein mieluista käyttää, mutta on jo lopetettu tuote.

Dermosil Karbamidi -jalkavoide on monen suosikki. Sopivan paksu koostumus, imeytyy nopeasti. Voisin ostaa minikoon, sillä täysikokoiseen tuotteeseen kyllästyisin nopeasti.

La Roche-Posay Serozinc -kasvosuihke oli löytö apteekin Outlet -pöydältä. Puhdistava ja tasoittava kasvovesi, joka lupasi myös mattapintaistaa kasvoja, mutta itse en huomannut mitään mainittavaa eroa. Hienojakoinen sumu, kuten ponnekaasullisissa suihkeissa yleensä onkin. Ihan loppuun asti ei saanut käytettyä, sillä kaasu loppui kesken.

*Anastasia Beverly Hills Dewy Set -Setting Spray, tuoksuu kookokselta ja vaniljalta. Pullo on todella nätti, kultainen glitter, mutta itse tuote on kuitenkin normaali suihke, jossa ei ole mitään ylimääräistä kimallusta. Jättää ihon hehkuvaksi, jollainen oma rasvoittuva iho on jo muutenkin :D Täyttä hintaa en maksaisi, mutta voisin ostaa jostain alesta uudelleen.

Yves Rocher Coconut -nestesaippua. Miellyttävä kookoksen tuoksu, voisin ostaa saman sarjan muitakin tuotteita kokeiluun. Jos tykkää kookoksesta, tykästyy varmasti myös tähän.

Edellisessä loppuneet postauksessa vilahtanut Avonin Traditional Lemonade -kylpyvaahto pääsi nestesaippuapulloihin (kuvassa oleva Garden of Eden -pullo) ja niistä ensimmäinen loppui, yksi vielä jäljellä. Kivan makean sitruunainen tuoksu, on kylpyvaahdon tavoin nestemäistä koostumukseltaan, joten sopii hyvin käsisaippuaksi tai pumppupullossa suihkugeeliksikin.

*Rituals Glow Pure Radiance -kasvoöljy oli näytekoko vuoden 2019 joulukalenterista. Riittoisa näyte, pakkauksen nimen perusteella en vastaavaa löytänyt mutta tämä miunkin on ilmeisesti ollut tuo anti-aging öljy, kun pakkauksessa itsessään ei muuta mainita. Hyvin öljyinen öljy, jonka tuoksu ei ollut omaan mieleeni, liekö syynä tuo maustesahrami, joka varmasti antaa ainakin keltaisen sävyn tuotteelle.

Zoella Beauty Blissful Mistful -vartalosuihke. Hyvin kevyitä suihkeita, joita saa suihkutella kepeästi ainakin kolme kertaa päivässä, jos haluaa tuoksua koko päivän. Haihtuvat vaatteista, sekä iholta parissa tunnissa. Lopetettu merkki, mutta miulla vielä jemmoja on :D

essence -käsivoide, tuli joulukalenterista vuonna 2020. Tuoksuna neidonhiuspuu ja valkoinen tee. Oikein mukana peruskäsivoide, tuli nauhana tuubista ulos, joten ei ollut ohutta koostumukseltaankaan.

Oriflame Swedish Spa Relaxing Hand Soak on mennyt vanhaksi 2018, joten sarja on lopetettu ja uusittu varmasti 2017/2018. Sellaisenaan tätä tuotetta ei taida olla ja tuoksukin muuttunut sarjan uusiutumisen myötä. Tätä laitettiin veden sekaan ja lioteltiin käsiä astiassa, jätti kädet mukavan pehmeiksi.





Garnierin kaikki kasvonaamiot sain kaverilta joululahjaksi, kun osti miulle sen lahjasetin. Kaikki oli oikein mukavia käyttää, vaikutusaika jokaisessa noin 15 minuuttia. Näissä naamioissa turhakkeena erillinen muovikangas, jonka funktiota en ymmärrä naamion ollessa aika paksuhko, jos vertaa vaikka Misshan kankaaseen.

The Body Shopin Vitamin C ja Vitamin E -naamiot eivät istu kasvoille hyvin, ovat miun mielestä liian kapeita, jolloin kangas kinnaa vastaan vähän joka puolelta.

Frudia Moisturizing Shea Butter, tuoksuu ihan sheavoille. Hyvin kostea kangasnaamio. Samoin Frudian Elasticity Rasspberry naamio, mutta tuoksu ei miun mielestä ollut kovin herkullinen.

Misshalta käytin lemon, tea tree, aloe ja cucumber naamiot. Todella ohut kangas, sekä hyvin kosteita joista seerumi valuu/tippuu leukaa pitkin alas.

Purlisse Blue Lotus + Seaweed ja Blue Lotus + White tea. Nämäkin oikein hyviä naamioita.

A´pieu Real Big Yogurt Mango. Muistelisin tässä olleen herkullisen makea tuoksu, mutta voin olla väärässäkin, kun jokunen tovi on käytöstä jo mennyt.




Loppuun muutama kynttilä.

Yves Rocherin Midnight Berries kynttilä ei meidän huoneessa tuoksunut palaessaan ollenkaan, vain silloin, kun menit parin sentin päähän kynttilästä.

*Kringle Candle Iced Citrus oli näistä oma suosikkini. Selkeän sitruksinen, joka tuo mieleen Loccitane Verveine -tuoksun. Näitä kynttilöitä saa kolmella eri paloajalla, nämä pienet palaa noin 12 tuntia. 

*Kringle Candle Pumpkin Cheesecake, jos tykkäät leivostuoksuista on ehdottomasti tämä siun juttu. Tuoksussa mm. kanelia, vaniljaa joka täyttää huoneen herkullisessa tuoksulla. Tätäkin saatavilla kolmella eri paloajalla, tämä pienin versio palaa noin 12 tuntia.

*Country Candle Pumpkin Cider Donut, oikeastaan sama juttu kuin ylläkin. Eli jos tykkää leivostuoksuista on tämä ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Ehkä enemmänkin syksyn/talven tuoksuja, sillä tuoksussa erottuu hyvin vahvasti kaneli ja muut jouluiset mausteet. 



Country Candle ja Kringle Candle ovat ehdottomia suosikkejani tuoksukynttilöiden osalta, heiltä löytyy ainakin 3-4 erilaista kynttilää vain paloaika vaihtelee, sekä tuoksuvahoja. Perinteisiä tuikkukynttilöitä ei kummallakaan merkillä ainakaan vielä ole. Hinnat molemmilla alk. 1.90 € - 38.50 €.








2 kommenttia:

  1. Olipas sinullakin loppunut paljon tuotteita ja mielenkiintoisia sellaisia! :) Itselläni loppui juuri myös tuo Neutrogenan kroppavoide, joka oli ihan normaali alusta loppuun. Ehkä olet harmillisesti saanut jonkin maanantaikappaleen..?
    Kynttilät kuulostivat niin herkullisilta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Neutrogena oli kyllä hieman outoa, kun käsiin ja iholle jäi sellaista pientä palleroa levittäessä. Tuoksu oli kyllä kiva, mutta ostaisin ehkä toisessa koostumuksessa :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)