28.11.2021

Joulukalenteriprojekti 2021 | viides päivitys

Mitäs kuuluu joulukalenteriprojektille? Se selviää tänään!


Muistuttelen, että blogihan lomailee taas joulukuun ajan joulukalenterin vuoksi, luukut aukevat aikavälillä 1 - 24.12 joka aamu klo 6! Nimim. kaksi luukkua kuvaamatta, kun en ole keksinyt tuotteita niihin :D

The Body Shopin kalenterista avaamattomina ovat seuraavat tuotteet:


Himalayan Charcoal Purifying Face Wash, 125 ml.
Vitamin E -kosteusvoide, 50 ml.
Bath Berry Blend, 250 ml.


Tuotteita oli mukana 17, joista 10 tuotetta on käytetty nyt loppuun.

Käytössä olevia tuotteita on Himalayan Charcoal -kasvonaamio, Vitamin C- kasvosuihke, meikinpoistoaine ja ripsiväri. Todennäköisin loppuja tämän vuoden puolella on kasvosuihke, muut menevät helposti ensi vuoteen :D Meikinpoistoaine on melkein täysi, pariin kertaan käytetty.Lykon kalenterista avaamattomina ovat seuraavat tuotteet:


Mac Cosmetics Powder Kiss Lipstick Werk, Werk, Werk, 3 g.
L.A.Girl Fiber Mascara, 8 ml.


Tuotteita oli mukana 15, joista kuusi on nyt käytetty loppuun + yhdestä tuotteesta luovuttu (Ofra). Päätin myös pistää tästä eteenpäin yhden tuotteen ja se on L.A. Girlin ripsiväri.

Käytössä miulla on tällä hetkellä kynsilakanpoistoaine, OPI Malaga Wine -kynsilakka, LEA -käsivoide, Maria Åkerberg -kasvokuorinta, puhdistava kasvonaamio, UD All Nighter.

Tämän vuoden puolella saan loppumaan ehdottomasti UD All Nighter kasvosuihkeen, koska siinä on ainetta enää 1-2 käyttökertaan. Maria Åkerbergin kuorinnasta riittää ehkä 2 kertaan ja LEA -käsivoide puskee paljon ilmaa, mutta siellä vielä tuotetta on, joten ehkä saan sen käytettyä pois.


Yves Rocherin kalenterista avaamattomana on seuraava tuote:


Puhdistava -geelinaamio, 30 ml.


Tämän naamion kanssa tulin siihen tulokseen, että en tätä ota käyttöön, vaan pistän korkkaamattomana eteenpäin.


Tuotteita oli mukana 13, joista yhdeksän on käytetty nyt loppuun ja nyt yhden kanssa luovutan ja pistän sen eteenpäin. Käytössä miulla on huulivoide, Rose Hortensia -kynsilakka ja sävyä korjaava kasvovoide.

Näistä käytössä olevista tuotteista tuskin mikään loppuu tänä vuonna.


Ritualsin kalenterissa tuotteita oli yhteensä 14 erilaista tuotetta, joista 12 on käytetty jo loppuun. Jäljellä on siis enää kaksi tuotetta; pesuhanska ja The Ritual of Hammam -vartalovoide.

Jos käyttäisin joka ilta tuota vartalovoidetta, sen saisi loppuun varmasti vajaassa parissa viikossa.


2 kommenttia:

If you leave a comment, you earn one happy smile :)