18.11.2021

Esittelyssä Flying Tiger - verkkokauppa

Tänään esittelyyn pääsee Flying Tiger -verkkokauppa, joka tuttavallisemmin tunnetaan nimellä Tiger. 

Toimitus on ilmainen yli 30 € tilaukseen, sen alle jääviin lisätään kuuden (6) euron toimitusmaksu. Tuotteet toimitetaan kotiinkuljetuksella Postin kautta.

Tilaushetkellä maksutapana kävi vain kortti.


Tein tilauksen 6.11 ja paketti toimitettiin miulle 16.11. Paketti tosin saapui jo 15.11, mutta toimitusaikoja ei samalle päivälle enää saanut.
Tuotteet saapuivat pitkulaisessa paketissa, johtuen siitä, että saatoin tilata lahjapaperia :D Hyvin tukeva pakkaus kantokahvoineen, joka oli päädyistä laitettu vielä teipillä kiinni.

Mukana oli tyhjää tilaa täyttämässä reilusti pakkauspaperia.

Tuotteet oli laiteltu pakkaukseen fiksusti, enkä keksi mitään moittimista :D Elintarvikkeita ei tosin kaupasta voi tilata.

Tuohon 30 euroon tosin mahtuu tavaraa ihan reilusti, jos haluaa "säästää" toimituskuluissa, mutta jos itse ei keksi enempää, niin kannattaa vinkata kaverille, jos hän jotain valikoimasta haluaisi.

Oman tilauksen kallein tuote oli neonvalo, joka kustansi 8 € :D Muut tuotteet olivat aikalailla siinä 1-3 € kieppeillä.Tilasin vähän joulujuttuja, sekä lahjuksia jotka nappasin jo kuvatessa pois. Tykkään ostaa joka vuosi 1-2 hauskaa/erilaista joulukoristetta joulukuuseen ja tänä vuonna ne ovat kimalteleva papukaija, sekä liukuvärjätty (muistuttaa vähän öljyläikkää) joulupallo.

Perusmarketeissa ei oikein mitään huikaisevan ihmeellisiä koristeita ole, mutta toisinaan niistäkin löytyy! Meidän Citymarket -reissulla ei tällä kertaa tarttunut mitään ornamenttia matkaan, onneksi nämä löysin Tigerista, jossa vaihtoehtoja oli tosin liikaakin :D

2 kommenttia:

  1. Onpa kiva et heillä on nykyään verkkokauppa! Harmitellut kun mainoksissa nähny söpöjä joulupalloja mutta lähimpään tigeriin on matkaa se 200km ni ei tuu nii helposti lähettyä hakemaan. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Tätä olen kyllä odottanut :D Meillä Kuopiossahan se lähin, täältä Joensuusta kun katsoo.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)