2.11.2021

Joulukalenterit vuodelle 2021 | Mitä kalentereita availlaan joulukuussa?

Joulukalentereiden sesonki on käynyt kuumana jo ainakin kuukauden ajan ja tänä vuonna on tullut myyntiin aika laajalti erilaisia kalentereita, kuten Elovenan puurokalenteri, Fazer julkaisi patukkakalenterin, Popcorneillekin on oma kalenterinsa, Taffelilta ilmestyi jälleen sipsikalenteri ja onpa Pilttikin lähtenyt mukaan joulukalentereiden maailmaan! Pitää tosin mainita vielä Vanhan Porvoon Jäätelötehtaan jätskikalenteri, jota itseasiassa löytyisi Foodien mukaan myös Joensuun Prismasta :P

Joulukalentereita löytyy tänäkin vuonna hurja määrä ja varmasti jokainen löytää mieleisensä.

Tänään katsotaan miun valinnat! 




Liptonin teekalenteri sattui kohdalle Lehmon S-marketissa, josta sen ostinkin. Hinta oli 9.90 € ja kalenteri sisältää 24 luukkua, mutta teepusseja on yhteensä 48 eli jokaiselle päivälle on taattu kaksi teekupillista!






OPIn kalenterin tilasin Lykolta, hintaan 45 €. Tällä hetkellä kalenteri on loppu, mutta en osaa sanoa onko tulossa lisää. Cocopandalla kalenteri on hieman edullisempi, reilu 42 €.

Kalenteri sisältää 25 minikokoista OPI:n kynsilakkaa eli pullojen koko on 3.75 ml. Olisihan se tietty ollut kiva, jos yksi täysikokoinen lakka olisi tupsahtanut viimeisestä luukusta, mutta näillä mennään :D





The Body Shopin kalenterin ostin heti, kun ne myyntiin tulivat.
Ostin sen edullisimman, eli 79 € hintaisen kalenterin. 

Hieman vertailin Ultimatea viime vuoteen ja sisältö oli aikalailla sama, mikä on hivenen mälsää jos välttämättä sen juuri haluaisi. Siitä syystä nappasin tämän edullisimman, tietty se kallein kalenteri olisi todella fiini, mutta 44 tuotetta kalenterista tuntuu todella suurelta ja se tosin näkyy hinnassakin.





Ja viimeisenä BonBon -kalenteri! :D

Hinnaltaan tämä kalenteri oli 13.50 € ja sisältää ilmeisesti jotain perusvalikoiman tuotteita, mutta myös uusia, joita ei saa mistään muualta.






Myönnän, että ostin kaksi teekalenteria lisää. Molemmat on Nordqvistin Muumi -teemaisia, mutta ne on erilaisia :D Toinen on perinteistä Nordqvist -tyyliä ja toinen vähän fiinimpi.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)