14.11.2021

Ostoksia | Dermosil, Nobe, Avon

Teksti sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkaamisesta en hyödy, mutta niiden kautta tehdyistä ostoksista saan pientä komissiota. Mainoslinkit merkitty * -etuliitteellä.




Katsellaan muutamia ostoksia, hyvin pieniä sellaisia!

Löytyy vähän joulua ja muuta mukavaa.






Dermosilin joulutuotteet tulivat myyntiin parisen viikkoa sitten. Tuotteita oli tänä vuonna runsaasti varattu varastoon, sillä joinakin vuosina ne on myyty aika nopeasti loppuun. Mie tilasin vain kaksi joulutuotetta ja molemmat on Mauri Kunnaksen kuvittamia!

Mauri Kunnas Revontulet -tarjotin (koko 27 X 20 cm) ja Mauri Kunnas -käsisaippua. Käsisaippuassa on todella makea tuoksu, vadelmainen. Yllätyin tarjottimen kohdalla täysin, sillä sen voi pestä myös koneessa :O Siis jos joskus raaskin sitä käyttää..

Kasvosuihke oli Outlet -osiossa, josta sen nappasin kokeiluun. Tosin, jos tähän tykästyy niin mälsäähän se on, sillä kyseessä on poistuva tuote :D

Keittiönpuhdistusaineen tilasin pisteillä, eli se oli ilmainen!

Täydellinen neulehetki -setti, josta löytyi ruusunmarjaseerumi käsille, kuoriva ruusunmarjakäsisaippua, kaksi Hygge Wool -lankakerää, puikot koossa 10 ja pipon ohje. Tämä on hyvin pakattu jo itsestään, tuli erillisessä pahvilaatikossa, eli sopii suoraan annettavaksi myös lahjaksi :) 





*Nobelta tilasin BBIA Lucky Shine Tint, sävyssä *7 MVP Award. Mukava koostumus, ei tahmainen ollenkaan. Tuoksu on makeahko, miun mielestä tuoksuu ihan viinirypäle limpparille :D
 

*EGLIPS Flash Palette After Nude lähti myös ostoskoriin, hyvin neutraalit sävyt. Sisältää mattasävyjä, sekä glittereitä. Tykkäsin sivuilla olleista luomiväriswatcheista! 

Tilausta tehdessäni, nämä tuotteet oli 24% alessa.




Avonin marraskuun tilaus näyttää tältä;

Viisi kappaletta Sparkling Crystals kynsilakkoja, jotka nähtiinkin jo perjantaina swatchien kera, sävyt olivat siis Festive Silver, Bronze Obsession, Golden Extravanganza, Copper Envy & Red Diva.

Planet Spa The Sleep Ritual -uutuus, tästä pussista riittää viiteen kylpyyn, mutta jalkakylpyihin varmasti riittoisampi. Tuoksuna laventeli. Normaalista kylpysuolasta poiketen näiden muoto on pallomainen.

Avon Care kosteuttava geelivoide, joka lupaa jättää ihon mattapintaiseksi!

Avon Ultra Matte -huulipuna, sävyssä Tempting Mauve.

18 kappaletta kultaisia, sekä hopeisia tähtikoristeita. Nämä on tarkoitettu pöytäkoristeiksi, mutta sopivat tietenkin valokuviin, askarteluun jne.

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)