22.11.2021

Muutamia suosikkituotteita | Mad Beauty, BBIA

Tällä kertaa katsotaan muutamia viime aikojen suosikkituotteita, joista olen tykännyt!


Aloitetaan Mad Beautyn Mickey and Friends You're all heart (& hair) hiusnaamiolla. Tämä hiusnaamio sopii kätevästi reissulle mukaan, sillä pakkaus on litteä ja tuotetta on 50 ml (hinta n. 4.50 € - 4.90 €). Pitkille hiuksille ei välttämättä kovin riittoisa tuote, mutta toimii täsmähoitona tarvittaessa vaikka vain latvoille. 

Herkullinen persikan tuoksu, joka on juuri sellainen josta pidän. Muistuttaa tuoksultaan aikalailla Haribon persikkamakeisia.






The Body Shop Himalayan Charcoal Purifying Face Mask on muistaakseni ollut aiemminkin jossain suosikeissani, niin se on nytkin!

Kun käyttää pitkän (noin kahden viikon) tauon jälkeen tätä kasvonaamiota, huomaan selkeästi iholla täysin erilaisen, sileän, tuntuman. Naamio pääsee yleensä käyttöön ennen suihkuun menoa, sillä on hieman sotkuinen poistettava lavuaarin yläpuolella.






Clean Skin Club Vitamin C Brightening Booster on itse asiassa miun Boxycharm -projektissa, mutta olen tykännyt tästä todella paljon! Käyttötapoja on kaksi; sellaisenaan seerumina tai voi sekoittaa päivä- /yövoiteen joukkoon.

Olen käyttänyt seerumina, yleensä iltaisin ja ihan kuin iho olisi hieman tasoittunut. Tämän merkin saatavuus ei taida olla kovin helppoa, Google tarjosi ensimmäisenä merkin omia sivuja ja amazonia :D







BBIA huulisävyte on uusimpia ostoksia, mutta tämä on kyllä todella hyvä! Kiiltävä, ei yhtään tahmainen. Tämä on sävyltään omilla huulilla aika huomaamaton, joten mahdollista kulumista ei näin ollen selkeästi huomaakaan!

Tuoksuu omasta mielestäni viinirypäle limonadille :D

Omani on sävyssä 7 MVP Award.
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)