19.7.2022

Kesän suosikkeja | 2022

Miulle pitäisi tällä viikolla saapua viimeinkin Colourpopin tilaus, jossa on mm. ylläriboksi ja muutama tuote, jotka tilasin. Toivottavasti on jo saapunut, kun tämä postaus ilmestyy :D

Mutta, katsotaan nyt kuitenkin muutamia kesän suosikkeja! Pari hajuvettä ja myös saman verran ihonhoitoa.






Clean Warm Cotton. Ei ole itselleni uusi tuttavuus, olen käyttänyt ainakin yhden pullon jo reilu viisi vuotta sitten. Tämän olen ostanut viime tai toissa vuonna paikallisesta Kickistä, kun pullot uudistuivat ja nämä vanhat oli puoleen hintaan. 

Ensituoksu: sitrus.
Sydäntuoksu: appelsiininkukka, hedelmiä ja merellistä tuoksua.
Pohjatuoksu: myski ja ambra.


30 ml / 48.40 € (Kicks).




Avon Encanto Charming EdT.
Muistelisin, että ostin tämän viime vuonna. Vähän epäilin tämän olevan liian makea tuoksu, mutta kun suihkautin tätä ensimmäisen kerran, tykästyin!

Käytin tätä noin viikon putkeen ja nyt on taas tuo aiemmin nähty Clean käytössä. Vuorottelen näiden kahden välillä, tässä kestävyys ei ole ihan niin hyvä kuin Cleanissa.


Päätuoksunuotit: makea ananas, mehevä karhunvatukka, santelipuu.


50 ml/ 22.95 €.





Frudia My Orchard Peach Real Soothing Gel Mist.

Tästä samaisesta sarjasta käytin jo aiemmin muistaakseni Aloe -version, eikä tämäkään ole yhtään huonompi. Kivan hienojakoinen suihke ja tuoksuu persikalle. Sopii päivittäiseen kasvojen raikastamiseen ja meikin päälle.



135 g / 7.90 € (Bearel).








Avon Care hydrating gel-cream.

Oikein pätevä päivävoiteena, on hyvinkin tuttu teepuun tuoksu. En sanoisi koostumusta geeliksi, enemmänkin hyytelöksi :D Todella riittoisa, pieni määrä riittää pitkälle.
Itse olen tosin käyttänyt nyt toista voidetta myös päivisin, sillä tämä murustui tällä hetkellä käytössä olevan primerin (NYX) kanssa. Tämä Avonin voide oli alunperin päivävoiteena, mutta tällä hetkellä nyt syrjässä, ennen kuin saan primerin vaihdettua toiseen ja kokeiltua toimiiko sen kanssa.



100 ml / 4.95 €.















4 kommenttia:

  1. Tuo Peach-kasvovesi suihke on ollut kyllä tosi ihana ja vähintään herkullisen tuoksuinen. Lisäksi se on edullisimmasta päästä noin K-beauty kasvovesissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä todella hyvä, se aloen tuoksu on myös ihan 10+.

      Poista
  2. Frudian persikkasuihke on ihana<3 Aloekin täytyy pitää mielessä, josko vaikka ensi kesänä hankkisin sen itselleni :)

    VastaaPoista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)