4.6.2023

By Lyko Lovables | Poolside Vibe

teksti sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkaamisesta en hyödy, mutta niiden kautta tehdyistä ostoksista saan pientä komissiota. Mainoslinkit merkitty* -etuliitteellä.
Lyko julkaisi jälleen Lovables sarjaan uuden "boksin", tällä kertaa teemalla Poolside Vibe ja mukana tuli massiivisen kokoinen kankainen rantakassi.

Hinta 49.99 € (arvo noin 255 €).

Itse en tilatessani sen tarkemmin sisältöä katsonut, vain Sol de Janeiron tuote oli sellainen jonka muistin ja se pisti kuvissa heti silmään.

*Camilla Pihl Cosmetics huulikiilto, sävyssä Baby Pink (18.50 €).
*OPI Nature Strong, sävyssä Cactus What You Preach (19.90 €).
*Make Up Store Microshadow Bronze (12.50 €).


Camilla Pihl tuotteita on tullut näissä erikoisjulkaisuissa aiemminkin, tämä huulikiilto jää itseltäni kuitenkin korkkaamatta. Huulikiillossa on hienostunut tuoksu, mitä se ikinä sitten tarkoittaakaan :D

OPI Nature Strong -sarja on itselleni uusi tuttavuus. Kyseessä on merkin ensimmäinen luonnollisia ainesosia sisältävä kynsilakka ja lupaa jopa seitsemän päivän kestävyyttä kynsillä. Sävy on syaanin sininen.

Make Up Store on vaihtanut luomivärinsä hieman pienempiin pakkauksiin, joka on ihan hyvä muutos :D Aiemmin niissä taisi olla peräti 4 g, nyt vaatimattomat 1.5 g. Pienen kokonsa vuoksi ehkä voisi jopa jossain vaiheessa loppuakin tai saada pannu näkyviin!


Kristin Ess rakennesuihke on suunniteltu sulkemaan kaksihaaraiset, samalla vahvistaen vaurioituneita hiuksia. Antaa kiiltoa, ei kuivata ja jättää hiukset pehmeiksi. Ei jää omaan käyttöön, pistän eteenpäin :D 

Waterclouds kuulostaa merkkinä tutulta, tämä kaksikko jää kyllä omaan käyttöön! Kiva kokeilla uusia shampoita ja hiusnaamioita. Sopii kuiville ja käsitellyille hiuksille. Hiusnaamiossa vaikutusaika 5 minuuttia ja voi käyttää esim. saunan aikana, sillä lämpö lisää hiusnaamion vaikutusta.

Bumble and bumble on Kristin Essin tuotteen kanssa hyvin samantyylinen, paitsi tämä on selkeä suolasuihke. Joskus tullut käytettyä, mutta en näe tarpeelliseksi tällä hetkellä :) Pistän eteenpäin tämänkin.

laCabine hiusampulli lisätään pyyhekuiviin hiuksiin, levitetään tasaisesti juurista latvoihin, harjataan ja muotoillaan hiukset normaalisti, ei huuhdella. Yksi ampulli riittää 1-2 käyttökertaan, riippuen hiusten pituudesta. Mielenkiintoinen tuote, mutta en varmaankaan käyttäisi.
*Xlash Hydro Gel Mask (3 kpl 30 €).


Xlash geelinaamio viilentää ja rauhoittaa kasvoja, vaikutusaika 20 minuuttia. Nämä geelinaamiot on yleensä omaan makuun aika tehottomia, sillä geeliin ei oikein omasta mielestäni pysty mitenkään imeyttämään nesteitä niin hyvin kuin kankaaseen, joten nämä kuivuvat supernopeasti! Luultavasti ei päädy omaan käyttöön, suosin enemmän kankaisia naamioita. Sy-alueella geelimäiset naamiot toimii hyvin.

ST. Tropez itseruskettava kasvosuihke trooppisella tuoksulla. Ei värjää vaatteita, kullanruskea lopputulos noin 4-8 tunnin kuluttua tuotteen käytön jälkeen. En käytä, joten menee eteenpäin.

Lumenen Lähde -sarjasta tuli kosteuttava kasvosuihke. Sopii käytettäväksi ennen päivä- ja yövoidetta, sekä meikin päälle.Dr. Ankerstjerne on merkkinä tuttu aiemmasta boksista, silloin taisi tulla putsari. Nyt onkin vähän hintavammasta päivävoiteesta kyse, suojakertoimella 30. Lupaa imeytyä hyvin, eikä jätä iholle rasvaista kalvoa, ehkäisee myös epäpuhtauksien syntymistä. Kuulostaa kokeilemisen arvoiselta!

Jabushe silmänympärysvoide, sisältää mm. kofeiinia, C ja E -vitamiinia. Ei saa laittaa silmäluomelle. Vähentää ryppyjä ja tummien silmänalusien näkyvyyttä, sekä vähentää turvotusta silmänypärysalueella.

Q+A silmänympärysseerumi, tässä on metallinen kuula jolla levittäminen on helpompaa ja itse kuula tietenkin myös viilentää sy-aluetta. Hyvin samanlaisia lupauksia, kuin ylläolevassa tuotteessa.


Sol de Janeiroa jälleen :D Tämä olikin tuotekuvan ainoa tuote, joka pisti ekana silmään. Tämä tuli tutussa 25 ml tuotekoossa, joita viime kuussa jo yhden käyttelinkin pois. 

Pudderdåserne hajusteeton jalkavoide. Sopii mainiosti kuiville ja halkeileville jaloille, luultavasti en jätä itselleni. Jalkavoiteita tulee käytettyä aika vähän.

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoista lukea näistä bokseista. Ihan kiva sisältö, vaikkei teema olekaan omaan makuuni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täaaä boksissa oli tällä kertaa kivan monipuolinen sisältö! Siellä olisi saunaboksikin, mutta sen sisältö ei oikein kiinnostanut.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)