6.6.2023

Depend 7 Day Pop It - collection | Shout Out

Tilasin muutaman lakan Dependin Pop It -kokoelmasta, erityisesti tämä kirkkaanoranssi kiinnitti huomion :D Niin on moni muukin noteerannut tämän, sillä ainakin Kicksistä sävy on jo loppu, mutta Lykolta vielä löytyisi.

Shout Out, kynsillä kaksi kerrosta.

Jos tykkäät lakata yhden paksumman kerroksen, peittää jo niinkin. Itse lakkaan yleensä ohuita kerroksia, että lakka kerkeää kuivua paremmin, joten omilla kynsillä kaksi kerrosta. Kuivuu tosin nopeasti, joten sen suhteen ei ongelmaa :D

Alla olevassa kuvassa näkyy lopputulos ilman päällyslakkaa eli lakka kuivuu nimensä mukaisesti mattapintaiseksi. Itse kun työskentelen kassalla, niin suosin päällyslakan laittamista ihan vaan, että lakkaus kestäisi edes hieman pidemään. Yleensä tosin edellisenä päivänä lakatut kynnet lohkeilee jo tietyistä sormista seuraavana päivänä viimeistään siinä vaiheessa, kun laskee rahoja.

Sävy on ihan super neon ja kiinnittää monen huomion! Täydellinen kesälakka :)

Jos tykkäsit Colour Clubin Wham! Pow! -sävystä, tässä on oikein mainio korvike.


6 kommenttia:

 1. Vau mikä kesäsävy! Tosi nätti :) Mattalakat ei oo mulle itselleni juurikaan tuttuja, kun lakkailen kynsiä muutenkin niin vähän, mutta toi toimii kyllä sun kuvien perusteella kivasti sekä mattana että kiiltävänä, kun päällä on se päällyslakka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä sai kyllä töissä kehuja, ilmeisesti erottui :D Toimii kyllä molempina lopputuloksina, yhtä kirkas se on silti! Itsellä tosiaan päällyslakka päällä, ihan vaan töiden takia, kun ne yleensä lohkeaa jo seuraavana päivänä.

   Poista
 2. Älyttömän hieno! Kuopiossa näin Citymarketissa että myyvät Dependin 7Day lakkoja, voi oispa täälläkin, täällä on vaan niin pitkulaisia pulloja joista en itse niin pidä. Tämä kokoelma oli kiva ja itsekin hankin pari lakkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä super hieno sävy! En ole aikoihin käynyt Citymarketissa, niin en tiedä onkohan Joensuuhun tullut näitä versioita, ois kyllä kiva jos tulisi.

   Poista
 3. Mä sitten jaksan ihastella, miten siististi sä saat nuo lakkaukset! Mulla ei onnistu sitten ollenkaan, se on aina kynsinauhoilla enemmän tai vähemmän. Varmaan myös ajankäyttökysymys...

  Tuo väri on kyllä loistava - ihan kirjaimellisestikin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä sävy on kyllä ihan oikeastikin loistava :D Ihmeen hyvin tallentui sävy myös kuviin, kun se on yleensä näin kirkkaissa lakoissa pieni haaste.

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)