26.6.2023

Meikkimuijan kosmetiikkaboksi

Meikkimuijan kosmetiikkaboksi tuli myyntiin sunnuntaina 18.6  klo 18 ja aikalailla klo 18.02 olin omani saanut jo ostettua. Tuttuun tapaan, nämä myytiin loppuun aika nopeasti itse kävin kurkkaamassa tilannetta ja kyllä ainakin 20 minuuttia taisi varasto kestää, ellei kauemminkin.

Sain omani jo siis 20.6, joten postitus oli supernopeaa :D

Made By Mitchell Blursh Cream Blusher, sävyssä posey rosey (21.90 €/3 ml).

Voidemainen poskipuna, jota voi käyttää myös luomivärinä. Ei tule itselleni käyttöön, laitan joulun arvontapinoon.
Depend Brow lift illusion - kulmavaha (16.90 €).

Kirkkaan sävyinen kulmavaha, joka pistää kulmakarvat ojennukseen. Setin mukana tulee myös harja. Tämä menee myös arvontapinoon, sillä aika harvoin tulee kulmavahoja käytettyä.
Essence Soft & Precise Lip Pencil, sävyssä My Love (1.25 €).

essencen huultenrajauskynä, jonka valitettavasti skippaan myös jollekkin toiselle. Ei oikein tule punaisia huulituotteita käytettyä ja tämän sävy on melkeinpä joulunpunainen.

Essence Hydra Matte -huulipuna, sävyssä Coral Competence (3.09 €). Näissä punissa on ollut eri sävyvaihtoehtoja, en tiedä onko rajauskynissäkin sillä siitä ei mainintaa ole.

Kuten rajauskynänkin kohdalla, en käytä punaisia sävyjä huulilla. Tämä tosin on korallinpunainen ja swatcheja googleteltuani aika kirkas sellainen.
SUVA Beauty Hydra FX Mix Cake, sävyssä Doodle Dash (17.90 €).

Onkohan näitä ollut eri sävyissä? Näppäränkokoisessa rasiassa on kaksi sävyä, joista toinen on kiiltäväpintainen. Nämä aktivoituu vedellä ja hohtavat UV-valossa.

Jostain syystä tuo oranssi huutaa kokeilemaan :D

NABLA Glitter Palette Glorious Lights (25.90 €).

Neljän sävyn glitterpaletti, joita voidaan käyttää kasvoille tai luomille, ilman pohjustusta. Paletti on todella ohut, joten sujahtaisi hyvin myös festaririentoihin mukaan. Tämmöiset glitterit toimii yleensä aika hyvin myös kynsillä, kunhan vaan alle lakkaa jotain, esim. aluslakkaa ja töpöttelee glitteriä päälle lakan ollessa vielä hieman tahmea.

Näiden poistaminen kasvoilta vaatii kyllä oman aikansa, sillä vaikka kuinka tarkasti ne pyyhkäisisi pois, glitter tuntuu vaan leviävän enemmän :D Näissähän on muovia, joten poistaminen kannattaa tehdä niin, että saat heitettyä vanulapun/meikinpoistoliinan roskiin.

NOBE Nordic Beauty Cooling Care De-Puffing Eye Patches 30 kpl (29.90 €).

Ooh, kiva päästä testaamaan NOBEn oman sarjan tuotteita! Ihan kuin olisin nähnyt Veljekset Keskisellä näitä myynnissä. Silmänalusnaamioista löytyy ksylitolia, joka on peräisin Fazerilta. 
NOBE Nordic Beauty Oat Wonder® Hydrating Sheet Mask (5.90 €).

Käytän mielelläni tämän pois, toivottavasti naamio on hyvä! Tämä sisältää kotimaista kauraa (Fazerilta), naamio kosteuttaa ja rauhoittaa.

Spectrum Collections Cocktail Brush Set (62.90 €).

Tätä settiä ei NOBEn sivuilla ole, mutta muita settejä kyllä löytyy. Näitä oli ilmeisesti liikkeellä kolmea erilaista, joiden teemana on kesäiset cocktailit. Omani oli Colour Colada -setti, muut kaksi vaihtoehtoa: Makeup Martini ja Spectrum Spritz.

Makeup Martini on kyllä aika mälsän värinen, mutta tämä Colour Colada ja Spectrum Spritz ovat mukavan värikkäitä.

Hyväntuntuiset siveltimet ja tuntuvat laadukkailta :) Ai niin, boksin ostohinta oli 64.90 € ja sisällön arvo yhteensä 185.64 €. Melkein jo sivellinsetin hinnalla saa kuitattua boksin ostohinnan täysin! 
Tärkeimpänä myös se, että kaikki tuotteet ovat täysikokoisia eikä näytteitä/deluxe kokoisia tuotteita ollut lainkaan eli rahalle sai varmasti vastinetta, vaikka osa tuotteista päätyisikin kiertoon eikä itselle.

6 kommenttia:

 1. Kiva nähdä tämä sisältö nyt lopulta jossain! Mä muistin vasta puolen aikaan että ainiin se boxi, ja olivat jo loppuneet. Nyt kun selasin tätä postausta niin olin koko alun että ei, ei ja ei, ei mitään mitä käyttäisin mutta sitten nobe tuotteet. Niistä olisin tykännyt sekä sivellinsetistä. Joten oishan se ollut wörtti kuitenkin lopulta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sattumalta kaikki "huonot" tuotteet tuli järjestyksessä tekstiin :D NABLAn glitterpalettia kokeilin, sopii aika hyvin antamaan kimallusta mihin tahansa silmämeikkiin. Näissä kaikissa glittereissä taisi olla pientä ja isoa kimallusta ja poistaminen oli kyllä yhtä syvältä, kuin aavistinkin. Mutta pysyi kyllä hyvin, ei varissut!

   Poista
 2. Ei ois ollu mun juttu tää boxi. Onneks sulle löytyi mieluisiakin juttuja😁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei miullekaan ihan 10/10, mutta ei aina voi voittaa (etenkin kun on sävyllisiä tuotteita mukana).

   Poista
 3. VIhdoin mäkin näen tästä sisällön! Liikaa vaan nähnyt niitä "tässä tää boksi on, sisältöä en näytä" kuvia ja videoita :D Mä en tästä sisällöstä oikein innostu, mutta on tuolla kivojakin juttuja toki! Essencet olisi päässeet käyttöön, samoin sheet maskeja kuluu aina ja sivellinsetti näyttää kivalta. Siveltimiäkin mulla vaan on niin paljon jo, ettei tarvetta tolle olisi ollut :D Aiemmista bokseista olen tuntenut joskus pientä kateuttakin, kun en ole niitä itse tilannut, mutta tässä oli aika paljonkin sellaisia juttuja, jotka olisi mullakin lähteneet eteenpäin. Onhan toi sisältö kuitenkin ihan mieletön, kun ajattelee omien tarpeiden/mieltymysten "ulkopuolelta" ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä yllättynyt, että moni ei ole tästä sisältöä paljastanut. Miekin nähnyt vaan nuita boksin kuvia :D Itsekin kiltisti odotin maanantaille, että moni tilaaja saisi omansa hyppysiinsä.

   Meikkimuija on aika tunnettu punaisista huulista tai itselleni tulee se ekana mieleen, niin ei yllättänyt, että boksista punaista paljastui. NOBEn tuotteita kyllä testaan innolla!

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)