11.6.2023

Lookfantastic Beauty Box | Kesäkuu 2023 "Surreal SUMMER"

Kesäkuun Lookfantastic Beauty Box saapui ja nyt on aika katsoa mitä sieltä oikein paljastui!

Tämän kuun teemana on Surreal SUMMER ja tuotteita tuli yhteensä kuuden kappaleen verran.

Oli mielenkiintoista katsoa PostNordin seurantaa, sillä toinen saman yrityksen kautta kulkenut paketti oli terminaalissa jo päivää aiemmin, mutta silti se ja tämä saapui samaan aikaan noudettavaksi. Liekö odotelleet, että miun molemmat paketit saapuu ;)
Makeup Revolution Rehab Soap & Care Styler, 5g (täysikokoinen).

Kulmasaippua, joka pitää kulmakarvat ojennuksessa. Varmasti hyvä tuote, mutta itselläni ei ole tämmöiselle käyttöä.

Philip Kingsley Pure Colour Frizz-Fighting Gloss, 20ml (deluxe-koko).

Värjätyille hiuksille suunniteltu sähköisyyttä poistava ja kiiltoa antava hoitoaine. Voidaan käyttää pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin. Itselläni ei ole värjätyt hiukset, mutta epäilen tämän toimivan siitä huolimatta :D 

Tästä löytyy myös lämpösuoja +190 asteeseen asti, sekä UV -suoja hiuksille. Luultavasti ei päädy omaan käyttöön.
MineTan Illuminating Rose Water Tan Mist, 30 ml (deluxe-koko).

Tämäkään ei päädy itselleni, sillä en käytä :D 
Ruusuvettä sisältävä ruskettava kasvosuihke lupaa antaa asteittaisen päivityksen, sekä kultaisen hehkun kasvoille.
Holika Holika Aloe 99% Soothing Gel -vartalogeeli, 55 ml.

Mietin tuossa viikolla, että otan The SAEMin vastaavanlaisen tuotteen reissulle mukaan, mutta se on järkälemäinen pakkaus ja vie tilaa. Nyt tulikin ratkaisu tähän ongelmaan ihan sattumalta :D Nappaankin tämän matkaan!

Varmasti monelle tuttu tuote, mutta sopii kosteuttamaan niin kasvojen kuin vartalon ihoa, sekä myös hiuksille.
Luvia Eyeshadow Primer 3 ml (täysikokoinen).

Luvian tuotteita on tullut pari aiemminkin, sivellin ja highlighter. Nyt joukkoon tuli myös luomivärinpohjustaja, jota mielelläni testaan. 

Merkiltä löytyy kaksi luomivärinpohjustajaa, pakkaus on vain erilainen ja se toinen on tarjouksessa. Liekö tämä pakkauskuosi tulossa tilalle tai sitten tässä on joku rajoitettu erä -juttu meneillään. On ilmeisesti saksalainen firma, verkkosivujen perusteella.


NARS Orgasm Blush 1.2g (deluxe-koko).

Tämä on myös varmasti sellainen merkki ja tuote, joka on monelle tuttu. Jos ei ole itse tuotetta hypistellyt, niin jossain on ehkä kävellyt vastaan.

NARSin poskipuna, sävyssä Orgasm on niin söpön pienessä pakkauksessa, että ei tosikaan :D Ideaali koko juurikin reissuun, jos ei halua täysikokoista ottaa mukaan. Tämän kokoisen tuotteen mahdollinen hajoaminenkaan reissussa ei ehkä harmitakaan niin paljoa. En käytä poskipunia, joten tämä menee eteenpäin.
Tämän kuukauden boksiin sattui tällä kertaa enemmistö sellaisia tuotteita, jotka eivät pääse omaan käyttöön. Mutta toivottavasti nuo kiertoon lähtevät ilahduttavat jotain toista :)


Holika Holikan aloegeeli tuli kyllä kuin tilauksesta!

4 kommenttia:

 1. Tavallaan monipuolinen sisältö mutta....samojen kierrätystä...Orgasm tuli joulukalenterista, Philip Kingsleyta on tullut myös usein sekä Revolution ja Luvia on vähän ei-kiinnostavia brändejä mun silmissä joten nyt ei mennyt boxi ihan nappiin. Suihkeen olisin varmaan käyttänyt sekä aloegeelin, hoitoaineen myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni Lookfantastic kierrättää aika paljon juurikin joulukalentereiden tuotteita bokseissa :D Ne mitä tulee tänä vuonna, on yleensä sitten jouluna taas kalenterissa. Revolution ja Philip Kingsley on molemmat brittiläisiä merkkejä, joten ymmärtää kyllä, miksi niitä niin usein tulee :'D

   Poista
 2. Vähän tylsä boksi, vaikkei nyt huonokaan. Yksi syy, joka hillitsee boksien tilaamista on nuo itseruskettavat, joita tulee aina kesäaikaan, ja joita en käytä. Samaisen Narsin poskipunan olen itse jo saanut Glossyboxilta kaupanpäällisiksi, vaikka hyvä poskipuna toki kyseessä. Luvian tuotteita myös on tullut aika paljon Glossyboxin ja Lookfantasticin bokseista ja joulukalentereista, ja Philip Kingsleytä toisinaan myös. Makeup Revolution taas ei sytytä. Ei oikein mitään mielenkiintoista tuotetta tässä boksissa olisi ollut minulle, mutta luomivärinpohjustaja olisi tullut tarpeeseen ja aloeverageeli on ihan kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut, että jonkun verran on Glossyboxin ja LF boksien kanssa toisinaan joitain samoja juttuja, tosin viiveellä. Philip ja Revolution on molemmat briteistä, niin ymmärtää kyllä, että kotimaisia brändejä sieltä tulee. Luvia puolestaan on saksalainen, joka yllätti!

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)