15.6.2023

IPSY | January 2023 Mystery Glam Bag

Katsotaan nyt heti perään toinen tilaamani IPSYn mysteeripussukka, joka tällä kertaa oli tämän vuoden tammikuun versio. Hinta oli sama 14 $ ja sisältö koostui deluxe kokoisista tuotteista.


Polaar -käsivoide, 25 ml. Heidän omilla sivuilla hinta 7.50 €.

Kosteuttaa, korjaa ja suojaa. Antaa käsille 24 tunnin näkymättömän ja suojaavan "hanskan". Kevyt koostumus imeytyy hetkessä ja tuoksu on kotoisa, jossa mausteisia ja puisia nuotteja. Kuulosti sen verran hyvältä, että piti korkata tätä kirjoittaessa. Miellyttävä tuoksu ja imeytyi kyllä nopeasti, eikä jättänyt tahmaa käsiin.

three ships Dew Drops -seerumi, 5 ml. Heidän omilla sivuillaan 49 CAD/50 ml.

Käytetään aamuin illoin, 1-2 tippaa (itse pakkauksessa ohjeistuksena 2-5 tippaa). Säännöllisellä käytöllä iho näyttää kirkkaammalta, kiinteämmältä ja hienot juonteet ovat tasoittuneet. Käyttelen mielellään pois.
Trust Fund Beauty - kynsilakka, sävyssä Staycation, 11 ml. Sivuilla on 11 ml ja 15 ml pulloja, joissa hinnat vaihtelee 8 $ - 15 $ välillä.

Lakan sävy on vaaleansininen, lakat ovat 21-free ja ehdottomasti testaan, kun kerrankin tuli kynsilakka :D
Hipdot -highlighter, sävyssä Sheer.

Höh, luulin tämän olevan luomiväri. Epäilen tosin, että toimii siinäkin tarkoituksessa oikein hyvin :D Ihmettelinkin, että tuleepas sattumalta kaksi luomiväriä samalla kertaa. Pieni miinus, että pakkauksessa ei mainita mitään siitä, mikä tuote ehkä voisi olla.

Ihan kivannäköinen sävy, hieman rusehtava pohjasävy ja levittyi hyvin, ei mikään super pehmeä koostumus, mutta ei kuivakaan.

Nomad Cosmetics -luomiväri, sävyssä Bar 3674.

Sävy on Venice-Simplon Express -luomiväripaletista (paletin hinta tarj. 19 $). Tämän koostumus oli oikein sulavan pehmeä ja tämän päälle sopisi hyvin tuo Hipdotin highlighter antamaan lisähohtoa :D

Nomandin koko on muuten 1.5 g, Hipdotin 1.8 g.


Tässä pussukassa oli kyllä oikein hyvä sisältö, jätän kaikki omaan käyttöön :) Molemmat säilytys/meikkipussitkin oli kivoja, tykkään itse kyllä tästä pörröisestä enemmän. Hipdot merkkinä ainoa tuttu, sillä sitä tuli Boxycharmissa ja itse asiassa Trust Fund Beautya on tullut myös joskus.


6 kommenttia:

 1. Ihan kivoja tuotteita tässäkin! Highlighter näyttää ehkä vähän tummalta omaan makuun, mutta tosiaan toi menee varmasti hyvin luomivärinäkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisältö oli kyllä hyvä! Kokeilin highlighteria kädelle ja joo, ehkä itselleni ainakin menee luomivärinä :D

   Poista
 2. Tämä olisi kiva pussukka tilata, mietin kyllä Ipsyn pussukkaa jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä oli kyllä kiva sisältö, vaikka ei herkuttele niin paljoa täysikokoisilla tuotteilla :)

   Poista
 3. Kiva, että olet esitellyt näitä pussukoita:) Aloin hiljattain tilaamaan tätä pussukkaa, nyt kun ei enää saa Ipsy Glam Bag Plussaa, mikä itselleni tuli aiemmin. Tässä esittelemässäsi pussukassa lempituotteita itselleni olisi olleet seerumi ja kynsilakka<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä oli kyllä hyvä sisältö :) Kynsilakka itsellekin mieluinen, niitä aika vähän tulee ulkomaalaisista bokseista.

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)