13.6.2023

IPSY | In Full Color Mystery Bag

Shoppailin pitkästä aikaa IPSYn puodissa!

Kun Boxycharm yhdistyi IPSYn kanssa, löytyvät nyt molemmat saman katon alta ja näin ollen Boxycharmille ei ole enää omia sivuja. Sinänsä kiva juttu, koska tuolta kaupasta löytyy nyt kahden kosmetiikkaboksin tuotteita myynnistä.


Tilasin kaksi mysteeripussia, joista nyt nähdään ensimmäinen niistä. Hinta oli 14 $ ja sisältää deluxe -kokoisia tuotteita, pari merkkiä oli mainittu tuotekuvauksessa, mutta ei mitään sen tarkempaa. Siellä on muuten erikseen mainittuna member price -hinnat, jotka ovat voimassa kunhan vaan kirjaudut tunnuksilla sisään. Ei siis tarvitse olla meneillään olevaa kuukausitilausta voimassa!


Pinrose Fall 6 Pack Petals, sisältää kuusi eri tuoksuista hajuvesipyyhettä. Heidän omilla sivuillaan 8 kpl maksaa 10 $. Tässä pakkauksessa on sattumanvaraiset kuusi tuoksua kymmenestä vaihtoehdosta.


Lil' Dipper - peony, lavender, creamy sandalwood.
Gilded Fox - cocoa, rum, vetiver.
Merry Maker - nectarine, plum, tonka bean.
Sun Saint - sea salt, coconut, lime.
Secret Genius - madagascan vanilla, caramel, sandalwood.
Mystical Misfit - peach, berry, patchouli.


Näistä kuudesta tuoksusta Merry Maker ja Mystical Misfit kuulostavat hyviltä tuoksuilta. Ihan kiva idea tämmöiset tuoksupyyhkeet, vaikkakin arvosteluissa moni sanoi näiden olevan aika kuivia.
Hey Honey Make a Splash Intense Hydrating Aqua Serum (10 ml). Täysikokoinen seerumi heidän omilla sivuillaan 49 $/45 ml.

Kuulostaa oikein hyvältä seerumilta, sopii käytettäväksi aamuin illoin. Koostumuksesta löytyy mm. hunajaa, aloeta, skvaleenia ja e-vitamiinia. Innolla käyttelen tämän, seerumeita on kiva kokeilla :)

Hey Honeyta bongasin todella pienen valikoiman Nordicfeelilta, mutta tätä ei siellä ollut.

onekind Clean Slate gentle cleansing cream (15 ml). Merkin omilla sivuilla 28 $/100 ml (tai never go empty -tilausohjelmalla 21 $).

Vaahtoamaton puhdistusvoide, joka sisältää trooppisten hedelmien entsyymejä (papaija ja ananas). Sopii käytettäväksi aamuin illoin, tietysti testaan :D

slmissglambeauty Angled Blush GB01 -sivellin, arvo 23 $.

Onkohan tämä ollut joku ystävänpäivä -teemainen sivellin? Merkin omilla sivuilla ei tämmöistä sivellintä enää ollut, mutta IPSYn sivuilta hinta löytyi. Kivan pehmoinen sivellin, epäile tosin että ei jää omaan käyttöön.
Trestique Mini Lip Glaze, sävyssä Georgia Peach. Merkin omilla sivuilla täysikokoinen 26 $, jossa on samassa myös primer, tässä minikoossa sitä ei ole. 

Näitä Trestiquen kynätuotteita tuli itselleni runsain määrin Boxycharmin kautta, enkä varsinaisesti hurrannut kun tämän näin :D Näin paketin ulkopuolelta katsottuna sävy ei näytä kivalta, mutta netin swatchien perusteella sävy olisikin yllättävän neutraali. Miulla muuten ne aiemmin Boxycharmista tulleet merkin tuotteet tuoksui ihan väriliiduille jo heti saapuessaan, tässä sitä tuoksua ei ollut.


Sellainen oli se mysteeripussukka! 

Näiden pienempien ohella oli muuten myynnissä myös täysikokoisia mysteeripusseja, joissa hinta olikin hieman kovempi, tarjoushinnalla 30 $. Planet Expressin kautta toimitin paketin eteenpäin, siellä postikulut oli aikalailla samoissa kuin ennenkin eli noin 25 $, itse otin tosin hieman nopeamman toimituksen + vakuutuksen lisäksi.

Paketti saapui nopeasti Suomeen, sillä se lähti Amerikoista 2.6 ja saapui Suomeen 5.6 aamusta, 7.6 lähetys oli jo miun käsissä.
2 kommenttia:

  1. Kivoja tuotteita, vaikka noi hajuvesipyyhkeet eivät itseäni kiinnostaisi. Onekindin putsarin oon käyttänyt täysikokoisena ja se oli ihan hyvä tuote, toivottavasti tykkäät siitä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hajuvesipyyhkeet on kyllä kiva tapa kokeilla tuoksuja, mutta ehkä ennemmin ostaisin ihan tuoksusuihkenäytteet. Pyyhkeistä riittäisi varmaan sipaisut kaverillekin :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)