28.9.2019

Boxycharm syyskuu 2019 - All Access

Syyskuun Boxycharm saapui viikko sitten ja tämän boksin toimituskulut tekivät tähän mennessä ennätyksen, sillä sain maksaa niitä vajaa 30 $. Painoa antoi runsaasti boksille lisää eräs paletti, joka painoi hieman alle 300 g.

Boxycharm myös kallistuu marraskuun alussa 21 $ -> 25 $. Lisäksi boksin kokonaisarvo nousee ja tuotteita saa itse lisätä mukaan.





Sisältö: 

° Dr. Brant | Hydro Biotic Recovery Sleeping Mask, 52$ 
° Tarte | Clay Play Face Shaping Shaping Palette, 45$ 
° Moda | 5 pc brush kit, 27.95$ 
° Hank & Henry | Blickity Black eye liner, 20$ 
° Billion Dollar Brow | The Microblade Effect: Brow Pen, 18$. Sävy Taupe.


Kokonaisarvo: 162,95$










Tällä kertaa ei tullut yhtään huulituotetta, mutta kynäjuttuja senkin edestä. Jälleen kerran boksista paljastui musta rajauskynä sekä kulmakynä. Kummallekaan en osoittanut suosiota, en myöskään kalleimmasta tuotteesta, eli yönaamiosta, ilahtunut. Joten, nämä kolme lähtevät avaamattomana eteenpäin tulevaan arvontaan, kalenteriin tai myyntiin.



Siveltimet ja Tarten paletti jäävät itselleni, saan viskattua huonoja siveltimiä pois ja uusia tilalle. Tarten paletin varjostussävyjä en tule käyttämään siihen tarkoitukseen (alarivi) mihin ne on tarkoitettu. Paletin sävyt on oikean reunan Instinct -sävyä lukuunottamatta mattaisia.









Tämän kuun boksi ei ihan ollut mieleen, mutta rahoille sai kuitenkin vastinetta.










4 kommenttia:

  1. Harmi ettet ollut täysin tyytyväinen boksiisi. Boxylta tulee nykyään aika paljon noita eyelinereita, kulmakyniä, rajauskyniä yms yms mistä en itsekään suuremmin ole kiinnostunut. Toivottavasti jatkossa asiaan tulee muutos kun boksin sisällön arvokin nousee

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Palloilin viikon alussa Boxycharmin sivuilla ja huomasin, että sinne profilointiin oli tullut uusia kohtia, joita en ollut täyttänyt. Sai nyt muun muassa laittaa, haluaako esim. poskipuna usein, satunnaisesti tai ei oikeastaan ollenkaan. Saa nähdä miten profilointi toteutuu.

      Poista
  2. Harmi, ettei ollut kovin mieluinen boksi tällä kertaa :/ Kaikenlaisia kyniä tuntuu aika useinkin tulevan Boxycharmista, jotka eivät kyllä liiemmin jaksa yleensä kiinnostaa. Sain myös tuon Hank&Henryn eyelinerin ja sitä testaan kyllä ihan mielenkiinnolla, mutta olisi kiva jos ei taas hetkeen tulisi lisää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ihan iskenyt kyllä. Mieluummin ottaisin huulituotteita tai ripsareita, no toivottavasti se päivitetty profiili hieman auttaisi.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)