8.9.2019

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla, osa 43

Tässä postaussarjassa tullaan näkemään tuotteita, mitkä olen kuluttanut loppuun. Aikaväli vaihtelee 2(1) - 4 kk. Voin kertoa myös mielipiteitä, mikäli sellaisia on :D
Taas on loppunut joitain tuotteita ja tässä ne on nyt koottuna. 

Tämä sarja löytyy KJKJ - tunnisteella, joka löytyy tunnistelistasta."



Teksti kirjoitettu 30.8, jolloin tuotteet myös pistetty kierrätykseen.


Aiempi teksti oli kirjoitettu 16.7, eli nämä loppuneet ovat noin kuukauden ja 2 viikon ajalta.




The Ritual Of Namaste Purify Velvety smooth cleansing foam - kasvoputsari. Nimensä mukaisesti en saanut tätä vaahtoamaan, oli aika kiinteää. Tuoksuna tässä oli moringa ja pyhä lotus, tuoksu on hieman pistävän kukkainen, ei omaan makuun. Kiva oli kokeilla.

Avon Naturals Green Olive -kasvonaamio. Vaikutusaika 10 minuuttia. Jos iho oli kuiva, niin toisinaan ei jäänyt mitään pois huuhdeltavaa, etenkin jos osasi vielä annostella sopivasti. Tuoksu on selkeästi hieman "vihreä". Ostin jo uuden tilalle.

Garnier -misellivesi, matkakoko. Helppo kuljettaa matkoilla ja poistaa myös kevyen meikin tehokkaasti. Käytin tätä ihonpuhdistukseen sekä toisinaan kevyen meikin poistoon. Garnierin misellejä tulee ostettua usein.

Oriflame Love Nature Soothing -misellivesi, kuivalle iholle. Orgaanista kauraa ja goji marjoja sisältävä miselli oli mukavan erilainen tuoksultaan, mutta ihan meikkien poistoon en tätä suosittelisi, ei ole kovinkaan tehokas. Ostaisin uudelleen.

Avon True nutraeffects -vaahtoputsari. Tätä olen käyttänyt aiemminkin ja ihan perus vaahtoputsari, oli käytössä aamuisin.

LUSH Eve's Cherry -huulikuorinta, tässä oli mukana kirsikkaa ja persikkaa. Oletin tämän olevan vain kirsikkainen, joten tuoksu oli pettymys. En oikein enää tykkää LUSHin kuorinnoista niiden koostumuksen vuoksi, tykkään enemmän hieman kiinteämmistä.

Oriflame NovAge True Perfection refreshing eye illuminator. Geelimäinen silmänympärystuote, jossa mukana pieniä shimmerhippusia. On todella kevyt tuote silmänympärysiholle, en ostaisi uudelleen.

Yves Rocher Hydra Vegetal 48h Non-Stop Moisturising Gel Cream. Hyvin tuhtia voidetta, pieni nokare riitti pitkäksi aikaa. Rasvoittuvalle iholle ei ehkä ihanteellisin, sillä kasvot kiiltää heti ja sitä riittää koko päiväksi. Iho tuntui todella likaiselta :D

Lumene Nordic Nude Natural Perfection CC cream Fair/Medium. Tästä tykkäsin, vaikka omalle ihonsävylle on hieman liian kellertävä, mutta ei näy niin selkeästi. Voisin ostaa täysikokoisen.

MAC Cosmetics Prep & Prime Fix + Setting Spray - White Tea. Nämä matkakoot olivat rajoitetun erän myynnissä ja tämä White Tea -versio oli mukavan raikas tuoksultaan. Korkin saa irti, joten jämät sai kaadettua toiseen pulloon tai tätä saa halutessaan täydentää jollain muulla, vaikka pelkällä vedellä.

Elizzavecca Witch Piggy Hell Pore Control Hyaluronic Acid 97 %. Tämä oli oikein mieluinen, käytin tätä yleensä iltaisin pari tippaa. Vaikka nimi kertoo muuta, niin ei vaikuta ihohuokosiin mitenkään.

Garnier Skin Active Moisture Bomb päivävoide SK10. Tämä on myös todella tuhtia voidetta ja väriltään hieman kellertävää. Jos annostelee liikaa, sen kyllä huomaa valkoisuudesta, joka kasvoille jää. Ihan hutaisemalla ei kannattanut levitellä.






Dermosil Lime -vartalokuorinta. Ei kovin rouhea kourinta, mutta kuorintahanskojen kanssa menee hyvin. Raikas tuoksu.

Original Source Vanilla & Raspberry -suihkugeeli. Tuurin Kyläkauppa myy tätä merkkiä, valitettavasti viimeksi käydessäni valikoima oli supistunut vain tähän tuoksuun ja kaksi muuta oli kadonnut kokonaan. Aika makea tuoksumaailma, en ostaisi uudelleen.

Dermacol Black Cherry -suihkugeeli. Todella kirsikkainen tuoksu, jos siis tykkäät kirsikkaisesta kosmetiikasta, niin tätä voin suositella.

Avon Care yoghurt & honey -vartalonpesuneste. Tämäkään ei ole suosikkini. Mieto tuoksu, mutta omaan nenään tässä on enemmän hunajaisuutta. Koostumus on aika ohutta.

Dove Shower Mousse with Coconut Oil. Tämä oli todella hyvä, tuoksuu kookokselle ja vaahto on kiinteää ja pysyy hyvin kasassa. Tätä oli ilo käyttää niin sheivauksessa kuin suihkuvaahtona.

Avon Advance Techniques Absolute Perfection -hiusnaamio. 10 kaunistavaa koostumusta, vaikutsaika enintään 10 minuuttia. Teki lattian liukkaaksi ja tuoksu on hyvin tymäkkä, tulee mieleen kampaamo :D On kokeiltu, mutta en ostaisi uudelleen.

Oriflame Milk & Honey Gold -hoitoaine. Tämä selvitti hyvin hiukset. Näitä olen käyttänyt aiemminkin ja tykkään.

Yves Rocher Repair -shampoo. Todella kova pullo, mutta onneksi itse shampoo oli sopivan nestemäistä, että pullon sai helposti tyhjäksi. Miulla ei ole vahingoittuneet tai kuivat hiukset, joten en osaa siihen sanoa tekikö mitään. Ihan perus shampoo.

The Body Shop Peppermint Candy Cane -suihkugeeli. Todella piparminttuinen tuoksu, mutta ei kuitenkaan muistuta esim. spearmint hammastahnaa, vaan tämä oli raikkaampi. Jäi myös iholle tuoksumaan. Viime joulun kausituote.

The Body Shop Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss -suihkugeeli. Tässä oli mukana mansikkaa ja kirsikankukkaa, hyvin onnistunut yhdistelmä! Toimii hyvin suihkugeelissä, vartalovoiteessa en tykännyt tämän tuoksusta.

Savor Vanilla Bean vatkattu saippua on tilattu etsystä. Herkullinen, aidosta vaniljasta tehdyn jäätelön tuoksu. Harmi, että loppui. En tiedä onko myyjä enää voimissaan vai onko lopettanut.

Rituals... The Ritual of Sakura -shampoo arganöljyllä ja shikakailla. Miellyttävä tuoksu, josta tulee mieleen kylpylä. Pesi hyvin hiukset ja jätti tuoksun.




Tiger Mandarin & peach -nestesaippua. Hyvin hedelmäinen tuoksu, oikein kiva!

Avon Care multipurpose cream with coconut oil. Monikäyttöinen voide, joka oli yllättävän tuhtia. Itse käytin tämän vain vartalolle. Kookoksen ystäville.

The Body Shop Mango -käsivoide. Käsivoide ja vartalovoide kuuluvat samaan kategoriaan, että iholla tuoksu muuttuu kammottavaksi. Muuttuu tunkkaiseksi ja luotaantyöntäväksi.

Holika Holika Laundry Clean -käsivoide tuoksuu sille mille lupaakin, eli puhtaalle pyykille. Tässä on voimakas tuoksu, mutta iskee varmasti niile, ketkä tykkäävät esim. Cleanin tuoksuista.

Avon Naturals Blackberry & Vanilla -tuoksusuihke on vuodelta 2015, ilmeisesti syksyksi tullut myyntin. Tämän tyylinen on tulossa tänäkin syksynä ja taidan skipata :D Mukava tuoksu kyllä, mutta nämä kestää pitkään. Käytän huonetuoksuna/vessatuoksuna.

Avon Senses Kosteuttava vartalosuihke. Nämä oli niin kivoja, mutta lopetettu jo noin vuosi sitten.

Zoella Beauty Blissful Mistful -vartalosuihke. Zoella Beauty on lopetettu, eikä siltä enää uusia tuotteita tule. Tässä oli kivan rento tuoksusuihke, jota pystyi suihkauttamaan aina, kun kaipasi hieman tuoksua. Kovinkaan pysyviä nämä tuoksusuihkeet ei ole.

essence strong & clean -kynsilakanpoistoaine on todella tujua, en ole tällä pahemmin glitterisiä lakkauksia poistellut, mutta siihen suositeltu. Kuivattaa kynsiä ja kynsien vierustat, joten saa rasvailla/öljytä sen jälkeen. Itse olen usein laittanut öljyä jo ennen lakkauksien poistoa, niin ei kuivata niin paljon.

Pepsodent Coco White -hammastahna. Jälleen kerran kookoksenn mausta pitäville. Ihan perus tahna, jossa on kookosta.

Avon Foot Works -hajuja neutraloiva suihke, joka käy niin kenkiin kuin jalkoihinkin. Tämäkin tehty vuonna 2015, mutta tietääkseni vastaavanlainen on yhä myynnissä. Raikastaa hyvin kengät, sekä jalat. Pieni pullo voi vaikuttaa nopeasti kuluvalta, mutta omani kesti käytössä noin kolme vuotta. Toki säännöllistä suihkuttelua ei ollut.

Lumene Klassikko -puhdistuspyyhkeet oli mukana reissussa ja sitten sen jälkeen kotosalla. Reissussa kun ei vettä ole saatavilla, ellei juuri sillä hetkellä satu olemaan pysähdystä huoltoasemalla :D Miedon tuoksuisia pyyhkeitä, ohuita tosin.





Avon Sugar Maple Glass Effect Hydrogel -kasvonaamio. Tämä naamio tulee kahdessa osassa ja on todella ohutta geelimäistä ainetta. Pakkausta ei siis kannata runnoa, vaikka muovisuoja tässä olikin. Tämä on toinen geelinaamio ja en oikein syty näille.

myskin Facial sheet mask -kitty face. Tokmannin halppisnaamioita, joita usein saa eurolla tai nipputarjouksena, tämä ainoa naamio, joka tehty Kiinassa. Ihan ok, naamio.

Kicks Bio-Cellulose Sheet mask ja Wonder Maqui Berry Anti-Oxidant naamioilla on se yhdistävä tekijä, että molemmissa on eläinperäisen liivatteen tuoksu :D Oletan, että se johtuu tuosta bio selluloosasta. Ei siis mikään tuoksuelämys, mutta mukavan kosteita naamioita.

Kocostarin sunflower, aloe ja cucumber siivunaamiot on kaikki kivoja, näistä tykkään.

Tony Moly I´m Aloe ja I´m Pearl naamiot oli molemmat aika samanlaisia. Pearl -versiossa hieman mitäänsanomaton tuoksu.

essence time to wake up -naamiot poistuu myynnistä, joten ostelin näitä muutamia. Näissä myös ihan perinteinen tuoksu ja näistä taitaa olla lyhimmällä vaikutusajalla 15 min. Muissa 20-30 minuuttia.

Berrisom Vitamin C + Arbutin Animal Mask. Tämä myös ihan perinteinen kasvonaamio hauskalla eläinkuviolla.

Dermosilin ja K-menun vanulappuja. Dermosilin laput on aika ohuita ja hajoavat lakanpoistossa ja muutaman sain hajalle ihan vaan kasvoja pyyhkiessä.










4 kommenttia:

  1. Olikos teidän Sokkarilla MACin Back To MAC -systeemiä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole mitään tietoa kyllä, eivät ole ainakaan mainostaneet. Kynsilakkoja saa kyllä viedä hävitykseen.

      Poista
    2. Joo kun mietin vietkö omat tyhjät MACit sinne vai laitatko vaan roskiin. Kuopiossa on joten uskoisin sielläkin olevan. Mulla on taas 6 tyhjää MACia joten aion ottaa mukaan seuraavan kerran siellä käydessä :)

      Poista
    3. Mie pistin kierrätykseen, paitsi pumppuosan. Käyn nykyään niin harvoin keskustassa, helpompi pistää keräykseen. Etteivät pyöri jaloissa :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)