24.9.2019

Marmorointia.. Watermarbling..

Miun siistimissivellin sanoi sopimuksen irti, jos on jotain hyviä kivijalkakauppa ideoita, mistä tämmöisen voisi ostaa, otan niitä vastaan :D Täältä löytyy vaan Citymarket, Sokos, Tokmanni, Carlson sekä Prisma. Kuuntelisin mieluusti kokemuksia myös silikonisesta siistimistyökalusta.

essencen kulmakarvasiveltimiä olen käyttänyt about kolme ja ne kestää noin 1-3 kk, riippuen käytöstä. Viimeksi tosin piti ostaa joku paksumpi, kun ohuempia en hyllystä silloin löytänyt.

Joten, ensimmäiset kaksi kynsikuvaa on oikeasta kädestä ja ne jouduin siistimään vanupuikolla, kun siistimissivellin hajosi siinä vaiheessa.




Tällä kertaa käytin marmoroinnissa seuraavia tuotteita:

➝ China Glaze Strong Adhesion Base Coat.
➝ Flormar Over the Alps.
➝ Glisten & Glow CTRL- ALT-DEL -lateksi.
➝ Flormar Petite Mint.
➝ Flormar Source of Energy.
➝ Flormar Utopia Vacation.
➝ China Glaze Fairy Dust.
➝ Oriflame TheONE Quick Dry Top Coat.









Pohjalla siis Flormarin Over The Alps, kun tämä lakka kuivui, lisäsin silloin Glisten & Glow -lateksia sormien ympärille. Sen jälkeen avasin valmiiksi kaikkien näiden lakkojen korkit: Petite Mint, Source of Energy ja Utopia Vacation. Sitten pudottelin pisaroita vuoron perään vaaleasta tummempaan. Hammastikulla vedin kuvioita, sitten dippailin kynnet veteen.

Vedin lateksit pois ja siistin lakkauksen. China Glazen Fairy Dustia yksi kerros ja sen jälkeen päällyslakka.








4 kommenttia:

  1. Minulla on jo n. vuoden ollut Iberon vinopäinen kulmakarvasivellin, ostin Cittarista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpas kestävä sivellin! Pitääpä katsoa valikoimaa, kun sellaiseen kauppaan eksyy :D

      Poista
  2. Onpa kivat sävyt!
    Itse oon laiska käyttämään siistimissivelintä, mut ostin keväällä jonkun geeli/koristelu tms sivellinsetin josta löytyi erikokoisia lättänöitä siveltimiä, ainaki vielä ne on toimineet ihan hyvin. Ja siis ostin dashican poistomyynnistä, mut varmaan messuilta löytäisit vastaavia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En valitettavasti ole menossa messuille, en saanut passia joten pistin junaliput myyntiin, ja sainkin ne jo kaupaksi :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)