10.9.2019

Depend Across the Universe - 5061 & 5057

Viime vuoden puolella ostin Dependin lakkasetin silloisesta Hehkusta, joka on sittemmin jo kuopattu. Lakkasetissä on 15 kpl lakkoja ja hinta noin 12,90 € (olen nähnyt myös 6,90 €-11,90 € hinnoilla) ja siinä suhteessä tämä on naurettavan edullinen. Yksittäin ostettuna lakat on hinnaltaan noin 2,5€ - 3 €/kpl.

Näitä en ole nähnyt myynnissä, mutta molemmat sarjan lakat on tullut yllä mainitussa setissä.
5061 on väriltään smaragdin vihreä, metallinen lakka. Peittää hyvin yhdellä kerroksella ja näin ollen lakkaa riittää pidemmäksi aikaa, vaikka pullo on vain 5 ml ;)

Poistettaessa ja kynsiä siistiessä shimmeriä hieman leviää, joten jos haluaa sen välttää, kannattaa lakkailla siististi.
5057 on väriltään metallinen sininen. Tässä sama juttu kuin yllä olevassakin, on siis metallinen ja tästäkin saattaa kynsille jäädä hopeisia shimmerhippusia poistettaessa tai siistiessä lakkausta. Peittää myös yhdellä kerroksella.Molemmat lakat sopivat nopeaan lakkaukseen, sillä näillä saa yhdellä kerroksella peittävyyden ja kuivuvat kosketuskuivaksi nopeahkosti. Ja jos on vaihtelunhaluinen tai haluaa ehkä joskun lakan käyttää loppuun, on aina tämmöiset 5 ml lakat hyviä esim. Depend, Mavala ja esim. jotkut essencen ja Oriflamen lakat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)