12.9.2019

The Body Shop joulukalenterit 2019!

Teksti sisältää mainoslinkkejä, jotka merkitty * -etuliitteellä.


The Body Shop lanseerasi maailman ensimmäiset kosmetiikkakalenterit jo yli 16 vuotta sitten! Olen ollut itse silloin alle 13-vuotias, jolloin omassa maailmassa pyöri vain suklaakalentereita :D

Kalenterit tulivat myyntiin keskiviikkona 4.9 klo 9, mutta itse olin sivuilla jo puolen seutuja ja kalenterit olivat silloin jo ostettavissa. Näitä ei myöskään kovin nopeasti myydä loppuun, ainakin edullisempaa olen nähnyt myymälöissäkin vielä marras-joulukuun vaihteessa, kalliimmat taitaa usein huveta nopeammin.

Mihin itse tartuin? Se selviää kohta.
beauty, deluxe ja ultimate.
kuva: The Body Shop

Tänäkin vuonna, kalentereita on valittavissa kolme erilaista. Kunkin kalenterin omilla sivuilla kerrotaan sisältö, sekä sanoin, että kuvin.

Edullisin *Dream Big This Christmas Beauty -joulukalenteri kustantaa 79 €, sisällön arvo 131,10 €. Luukkuja 24 kappaletta, ellei piilossa ole luukkua 25, kuten joskus on ollut.

Keskimmäinen *Dream Big This Christmas Deluxe -joulukalenteri veroittaa kukkaroa 99 € verran, sisällön arvo on 189,20 €. Luukkuja löytyy aina Joulupäivään asti eli 25.

Kallein *Dream Big This Christmas Ultimate -joulukalenteri on hinnaltaan 149 €, sisällön arvo 359 €. Luukkuja myös tässä 25.

Oma valintani on:

Deluxe. Miksi? Miulla on ollut The Body Shopin kalenteri jo vuodesta 2015 alkaen ja valitettavasti niissä on toistoa tiettyjen sarjojen kesken. Ymmärrän kyllä, että suosituimpia kalentereihin laitetaan, mutta kuitenkin.. 
Harmittavasti myös joka vuosi kausituotteille ei anneta paljonkaan kalenterista tilaa :( Niitä odottaisin aina eniten.

Jos lohkotaan kalenterit osiin, niin Ultimatessa olisi ollut 11 kiinnostavaa tuotetta, edullisemmassa kuusi. Deluxe myös hieman yhdistelee näiden kahden muun kalenterin sisältöä ja on sellainen välimaastossa oleva, vaikkakin sieltä löytyy sellaisia tuotteita, jotka ei oikein kiinnostele. Mutta eipä varmaan ole sellaista kalenteria, josta kaikki löytää jotain mieleistä, ellei tee itse 😁Jos kiinnostaa käydä katsomassa aikaisempien vuosien kalentereiden sisältöä, niin niihin pääset klikkaamalla vuosilukuja: 2015, 2016, 2017, 2018.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)