16.9.2019

Esittelyssä Revolution Beauty - verkkokauppa.

Linkit eivät ole mainoslinkkejä.


Tänään esittelyssä brittiläinen Revolution Beauty -verkkokauppa, josta olen itse tilannut silloin, kun nimi oli tambeauty.

Revolution tuottaa uusia tuotteita jatkuvasti, jopa essence ja ColourPop jää niiden jalkoihin. Esimerkiksi suklaapaletteja on noin 38 kappaletta ja jopa Halloweeniksi on tullut omansa, Slime ja Blood eli luku nousee jo 40 tienoille! 
Silloin kun itse suklaapaletteihin heräsin, niin oli vain perinteiset suklaat, sitten siirryttiin mm. salted caramelliin. Nyt sieltä löytyy peanut butter, cinnamon, honey, waffle, rose gold, gol, cherry, pastels (3 erilaista) ja monia monia muita. Niistä on myös tehty minipaletteja.Tilauksen tein 25.8 ja seuraavana päivänä tuli jo OmaPostiin tieto, että sinulle on tulossa lähetys, joka sitten saapui 4.9. Sähköpostiin tulee myös tieto seurantakoodista linkkeineen, mutta ne tuli vasta viikkoa myöhemmin, OmaPostiin jo 24 tunnin sisällä.

Postikulut ovat edulliset 3,95 € ja se sisältää tuon seurannan. Yli 45 € tilaukset ilman toimituskuluja.
Kannattaa pitää myös tarjouksia sillä silmällä, sillä niitä on aina, kun sivuilla käy :D

Pakkauksen päällä on kortti, jonka sisällä on mainoksia ja printattuna tilaustiedot (ei hintoja).

Tuotteet oli pyöritetty yhteen läjään tuollaiseen rei'itettyyn pahviin, mitään muita pehmusteita ei ollut ja kaikki omat tilaamani tuotteet tulivat ehjinä.


Miun tilauksen aikaan siellä oli kampanja menossa tietyistä kategorian tuotteista, osta 3 maksa 2, joten sain ilmaiseksi My Sign Pisces -paletin ja Gemini huulikiillon.


- Revolution My Sign Gemini -paletti, 1.80 €.
- I 💙 Revolution Unicorn Fizz, 3.49 €/kpl.
- Revolution Reloaded Marvellous Mattes -paletti, 4.99 €.
- I 💙 Revolution Tasty Avocado -paletti, 11.99 €.Tätä kirjoittaessani on I 💙 Revolution täysihintaisista tuotteista kampanja, kun ostaa kaksi saa kaupan päälle Wonder White Chocolate -paletin. Joskus on myös mysteeripusseja, kun tilaussumma tiettyy XX -rajan, saa sen ilmaiseksi.

Näistä tuotteista täysihintaisia oli Tasty Avocado ja Marvellous Mattes -paletti.


Omia tuotesarjoja heillä on runsaasti ja on varaa valikoida mistä tuoteperheestä mitäkin haluaa.

Revolution Makeup
Revolution Skincare
Revolution Pro
I 💙 Revolution
Makeup Obsession


Maksutapoina löytyy pankkikortit, Paypal ja jopa Klarna.

PS. viime vuoden joulukalentereitakin on tarjouksessa! Huulituote ja Uuden Vuoden kalenteri, unohtamatta tietenkään vuoden 2019 uutta kalenteria.
Onko Makeup Revolution sinulle tuttu?


6 kommenttia:

 1. Mä olin kans edellisen kerran tilannut TamBeautyn aikoihin ennen kuin nyt viime kuussa tein tilauksen :D Heillä on kyllä tosi hyviä tarjouksia välillä ja postikulut eivät ole ollenkaan pahat:) Mä tilasin itse vain ihonhoitotuotteita tällä kertaa, mutta tuo avokadopaletti kuulostaa aivan ihanalta! :) Enpä ollut muuten ajatellutkaan että suklaapalettejakin on tullut jo noin paljon :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suklaapaletteja on aivan mielettömästi :D Nytkin siellä on Rocky Road minipaletti uutena ja Fondue (ilmeisesti highlighter).

   Postikulujen pienuus on kyllä hyvä etenkin, kun seurantakoodi sisältyy tuohon hintaan.

   Poista
 2. Tuolla on kyllä oikeasti kokoajan tarjouksia :D Mä olen tehnyt pari tilausta, ja todennut sivut oikein näppäriksi. Tuolla on niin mahtava valikoima, että ihan senkin takia tulee surffailtua sivuilla aika usein :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja valikoima kasvaa koko ajan! Miunkin tilauksen jälkeen on tullut uusia ihonhoitotuotteita, ne Halloween -tuotteet ja yksi yhteistyökokoelma :D

   Poista
 3. En nykyisin tilaa meikkejä muualta kuin tuolta. Tehdään yleensä kimppatilaus, joten aina ilmaiset postarit. Kosmetik4less oli ennen se juttu, mutta kallistuneiden postien myötä on jäänyt ihan unholaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. K4L teki kyllä huonon liikkeen, toki eihän myö vielä tiedetä mahdollisen Brexitin vaikutuksista nuihin Brittiläisiin firmoihin :/

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)