22.9.2019

Ostoksia - Annin Uunissa, Citymarket, Lidl, MakeUpShop, Avon ja Revolution Beauty

Anni ilmoitti jo elokuun puolella, että hän pistää verkkokauppansa kiinni, blogi kuitenkin jatkuu. Virtuaalisen kaupan sivut oli imetty jo aika hyvin kuiviin, mutta kyllä sieltä vielä itsellenikin jotain löytyi, muutama uusikin juttu.


Progelin pastavärit ovat leivontamaailman Ferrareita, tuubi on todella riittoisa, sillä väri on pigmenttistä ja pieni määrä riittää värjäämään. Candy Meltsit ovatkin vanhoja tuttuja, sopii hyvin leivontaan ja kuorrutteisiin, sillä on valmiiksi temperoitua, niin ei sula huoneenlämmössäkään. Fun Cakes kermajauhemix, sopii myös leivonnaisten kuorrutteeksi sekä kakkujen täytteeksi. Tätäkään en ole aiemmin kokeillut.

Städteriltä confetteja leivonnaisten koristukseksi, sateenkaaren väreissä. House of Marielta muffinssivuokia kaksi pakettia. LorAnn Oils on myös uusi merkki itselleni, ostin makuaromia päärynän makuisena, sen tiedän, että nämä ovat aika tiivistä tavaraa ja annostellaan pipetillä.

Scrumptious! -merkiltä koristerakeita (näissä maitosuklaata sisällä) ja yhden erikoistyllan. Lisäksi vielä yksi muki.


leivonta

MakeUpShoppiin tuli essence x Pac-Man -kokoelma ja ostin siitä luomiväripaletin, kaksi naamiota ja väriävaihtavan huulirasvan. Crystal Power paletti tarttui myös koriin ja tätä näinkin Joensuun Pilkon Citymarketissa, oli trend edition kolossa.


Kummassakaan paletissa ei ollut sivellintä, Crystal Powerista löytyy peili.Lidlistä silmänympärysvoide.

Pilkon Citymarketista Gisele Denis -merkin puhdistusgeeli ja kasvovesi, 2 €/kpl. Catricen uutuuksista yksi kynsilakka.


Revolution Beautyn tilaus näkyikin jo aiemmin.

Avonin syyskuun kuvaston tilaus.

Sieltä nappasin kaksi mukia, jotka saa pestä astianpesukoneessa (!), sekä jo hieman syksyisiä tuoksuja suihkun ja huoneilman puolelle, nimittäin uudet Naturals sarjan tuoksut henkivät hyvinkin paljon jo syksyä: Black Cherry & Nutmeg -sarjaan tulee suihkugeeli, vartaloemulsio ja tuoksusuihke.

Festive Wishes Sparkling Sugar Plum Fairies edustaa yksinään tuoksusuihkeena.

Demotuotteista nappasin uuden Distillery -sarjan c-vitamiinijauheen, jota lisätään pari ripauksellista haluamansa kasvovoiteen tai seerumin sekaan.Euroopan Avon on nykyään Natura & Co:n omistuksessa eli sama kuin The Body Shopilla. Amerikassa Avonin osti jättiyhtiö LG.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)