15.11.2020

Ostoksia - Sokos, Lyko, Yves Rocher, Oriflame, Avon, Bearel, Kicks & lalalipstick

Teksti sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkaamisesta en hyödy, mutta niiden kautta tehdyistä ostoksista saan pientä komissiota. Mainoslinkit merkitty * -etuliitteellä.



Aika kurkistaa ostoksien maailmaan ja muutamasta onkin sananen sanottavana, kun olen kerennyt niitä jo käyttää.




Aloitetaan ensin Sokoksen tilauksesta, muistaakseni tilasin nämä kaikki jostain kampanjasta ja OPI oli ainoa, josta alennusta ei saanut sen ollessa muutenkin jo tarjoushinnalla.

Labellon Buttercream Vanilla huulirasva tuli entisen tilalle, jonka käytin loppuun. Tässä on hieman makea tuoksu ja on omasta mielestäni paljon kovempi koostumukseltaan kuin se normaali versio.

Treaclemoonin suihkugeelit, joista brazilian love tuoksuu tismalleen Sol de Janeiron Brazilian Bum Bum -sarjalle. Bioren naamio ja se OPIn kynsilakka, muistaakseni Leonardo's Model Color.






Avonin tilaus, ehkäpä lokakuun kuvastosta?

Avon Care Skin Defence -sarjan nestesaippua onkin jo loppunut, en tykännyt sen tuoksusta. Muistuttaa kuivunutta savea :D 

Nestemäinen luomiväri oli uutuus ja se vaatii nopeaa työstöä joko sormilla tai siveltimellä, nimittäin kun se alkaa kuivua, ei tuote liikahda enää mihinkään. Sävy Royal Rose.

Tuoksukynttilässä oli luumua ja kirsikkaa, tuoksuu ihan jollekin nuoruusajan karkille! En ole vielä tätä poltellut. Sinapinvärinen asia, on pieni olkalaukku, jonka tilasin myös.

Avon Senses -nestesaippua + Avon Care -käsivoide oli settinä, kuten myös mark. -sarjan tuotteet ja Avon Naturals hiusnaamio ja shampoo & hoitoaine kombo.





Bearelilta kasvonaamioita, joista olen melkein kaikki jo käyttänytkin, kun tämä postaus ilmestyy. 
Maybenan naamiot on ilmeisesti samoja, mitä on siinä multipackissa, jonka käytin tämän vuoden alussa, tykkään!

Frudialta minikokoinen putsari, kasvosuihke (hehhehe) ja käsivoide. Käsivoiteen kanssa toiveissa on se, että se tuoksuisi samalle kuin TBS:n verigreippi. Kasvosuihkeita on hieman kertynyt, tosin osa on meikinkinnitykseenkin, mutta Instasta voi katsoa ne loput. 






Lalalipstickiltä testiin Catricen uutuus eli kaksifaasinen misellivesi, lisäksi matkaan lähti luomiväri, ripsari, kaksi silmänrajaussivellintä ja kulmakarvasivellin.

Fing'rs Prints tekokynnet oli kivassa alessa 4´neljä pakkausta eurolla (norm. 19 €).






*Kicksiltä 20 % alekoodilla Urban Decayn Stoned Vibes paletti. Neljä mattasävyä ja kahdeksan pehmeää, shimmeriä/glitteriä.

Olen kerran tätä käyttänyt ja ainoa miinus tulee siitä, kun päivä kuluu ja räpsytät silmiä, niin glitteriä varisee silmien alle. Mattasävyt (ne kaksi ylimmäistä) olivat hyviä, ei valittamista. En tiedä auttaisko pysyvyyteen esim. NYX Glitter Glue tai muu vastaava, sillä vaikka käyttäisi kosteaa sivellintä jne. kuivuttuaan glitterit alkaa varista alas. Sama ongelma on myös esim. ColourPopin SSS Thirsty Girl sävyn kanssa, vaikka koostumus on siinäkin kermainen, kuivuttuaan sama homma eli se glitter varisee.


Pääset tilaamaan paletin *Kicksin verkkokaupasta, hintaan 56 €.





Yves Rocher julkaisi joulusarjoja ripotellen ja ensimmäisenä oli tämä Winter Apples, joista oli toki saatavilla vain kynttilä, nestesaippua ja suihkugeeli. Nyt tuotteita on jo enemmän ja kaksi muutakin kausisarjaa on tullut myyntiin. 

Korkkasin nestesaippuan viikko sitten ja siinä on oikein kiva tuoksu, en ehkä tunnistaisi heti omenaksi. Jos peset ahkerasti käsiä, tämä pumppaa aika reilusti tuotetta, meillä kestää yksi tämmöinen 190 ml käsisaippua noin kaksi viikkoa. Nestesaippua 4.90 €/190 ml ja suihkugeeli 3.90 €/200 ml.

Lisäksi pieni käsivoide lähti alekorista mukaan, kun hinta oli sopivan alhainen.




*Lykolta Yankee Candle Icy Blue Spruce tuikkuja. En tiedä oliko näissä käynyt joku hintamoka, sillä nämä oli alle 4 €. Useimmiten nämä 12 tuikun pakkaukset on noin 12.50 €, joten nämä oli todella edullisia!

Kringle Candle ja Country Candle ovat molemmat aikalailla samanlaisia kuin yllä mainittu Yankee Candle, löytyy hieman erikoisempia tuoksuja, mutta hinnat ovat hieman edullisimpia. Näilläkin merkeillä on monia eri tuotteita ja löytyy myös purkkikynttilöitä, jotka muistuttaa huomattavan paljon YC:n vastaavia. 

Ostin kaksi suurempaa tuikkua, nämä ovat muovikotelossa ja niiden lisäksi tuoksuvahoja yhden pakkauksen.







Toinen tilaus *Lykolta, huomasin Models Ownin tuotteita edulliseen hintaan, koska kyseinen merkki on mennyt parisen vuotta sitten konkurssiin, joten oletan näiden olevan jonkun varaston jäämistöä. Kynsilakkoja ostin neljä, yhden luomiväriduon (Baked Apple) ja *peel off aluslakan. Kaikki nämä oli alle 3 €/kpl.

Lykon oman merkin *Hydropuff -harsoja (?), joita voi käyttää vanulappujen tapaan tai kastella haluamassaan seerumissa/kasvovedessa jne. ja asetella kasvoille kasvonaamion tapaan. Nämä on suorakaiteen muotoisia lappuja. Hinta 4.90 €/80 kpl.

*Catricen Neonude paletti oli naurettavaan hintaan 3.90 €, oletan tässäkin käyneen jonkun mokan, sillä normaalihinta tälle oli noin 17.90 €. Swatchit tästä paletista on Instagramissa.

Jälleen matkaan lähti yksi kynttilä ja Camilla Pihl -tuotesetti, muistaakseni 2.90 €/3.90 € settinä, normaalihinta huiteli jossain 15-20 € kieppeillä.






Oriflamelta sivellin, käsivoide sekä settinä uusin Tender Care, Spiced Citrus -saippua ja käsivoide. Olisin halunnut vain tuon Tender Caren, mutta tuli halvemmaksi tilata tuo setti, kuin se yksistään :D Kyseessä appelsiini, joka on ilmeisesti poistumassa ensi vuoden alussa valikoimista, mutta saa nähdä.

Häivytyssivellin löytyy miulta jo ennestään, mutta ostin toisen kun olen siitä tykännyt.








4 kommenttia:

  1. I love the Treacle Moon shower gels. They have just released a Gingerbread one and a Cinnamon one - I am waiting for my order to arrive :-D I have most of the current ones haha!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Do they have own online store? Here in Finland Treaclemoon selection is so little and you can only find them 2-4 stores. Scents are almost the same , but now brazilian love and mint are the newest.

      Poista
  2. Yes but not sure of shipping? You can always check? There are only 2 stores here that carry them too. Tesco and Waitrose, both supermarkets. I think I have all the ones that are current.

    https://www.treaclemoon.net/shop

    VastaaPoista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)