5.11.2020

Boxycharm lokakuu 2020 - Candy Shop

Terppa! Viikko sitten tupsahti lokakuun Boxycharm postiin. Otin tällä kertaa hieman nopeammalla ja olevinaan paremmalla seurannalla, mutta enpä nyt tiedä oliko niissä mitään eroa :D 

Boksilla oli korkeutta ja myöskin tällä kertaa pehmusteena oli vaahtomuovin kanssa myös pahvisuikeroita, mitä en ole ennen nähnyt! 


Sisältö: 


- Sol De Janeiro | Brazilian Kiss Tinted Cupuacu Lip Butter, sävy Teeny Bikini (20 $).
- Farsáli Privé | Quench (24 $).
- Rodial | Soft Focus Glow Drops (60 $).
- Ciaté London | New England Editor Palette (32 $).
- Spongellé | Cherry Tonka Musk Body Wash Infused Buffer (20 $).


Sisällön arvo 156 $.


Omat suosikkini tästä boksista on tässä, eli Sol De Janeiron Brazilian Kiss Tinted Cupuacu Lip Butter, sävyssä Teeny Bikini joka näyttää hylsyssä todella räikeältä, mutta ei anna kuitenkaan kuin hennon sävyn. Ja koska olin pelko pepussa, niin tilasin Add- oneista vielä toisen jos en olisi tätä saanutkaan :D Onneksi se oli eri sävyssä! Tuoksuu omaan nenään hieman Fazerin Muro -kekseille.

Ja kyllä, huulituote oli yksi suosikkini. Tätä ei kovin usein nähdä.


Toinen suosikkini on Spongellé Cherry Tonka Musk -pesusieni, joka kuorii samalla. Pesusieneen on imeytetty pesuneste ja tästä riittää noin 14 + käyttökerraksi, olen saanut saman tuotteen aiemminkin, eri tuoksussa maaliskuun boksissa. Pelkäsin, että en saa tätäkään boksissa, joten tämänkin siis tulossa Add-oneista. Tässä on omaan nenään hitusen miehinenkin tuoksu, samalla se tuo mieleen jonkun hajuveden jonka olen omistanut/omistan.


Fragrance Notes- T: crushed pepper, touch of cinnamon M: tobacco flower, wild oats B: amberwood, tonka, musk.

Farsáli Privé Quench Moisture replenishing serum oli oma valintani tähän boksiin, mottoni on ilmeisesti "jos et tiedä mitä valita, ota seerumi" :D Seerumeita on kyllä kertynyt aika tiuhaan ja yleensä ne onkin niitä varmoja valintoja, jos muista ei oikein tiedä.

Tämä seerumi menee jonon jatkoksi.


Rodial Soft Focus Glow Drops oli boksin arvokkain tuote. Kommenttien perusteella tässä on hajusteita ja joillekin aiheuttanut ihottumaa. Shimmerin pitäisi olla aika maltillista, joten saa nähdä miten tulee käytettyä.


Viimeisenä Ciaté London New England Editor -luomiväripaletti, jossa on metallisia, glitterisiä ja mattasävyjä. Paletti on inspiroitunut Uuden-Englannin syksystä. Mattasävyjä paletissa on kourallinen eli keskittyy enemmän tuonne shimmer/metallipuolelle. 

Tämä on oikein nätti, mutta en jätä kuitenkaan itselleni.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)